Jutro.
Evo preživjeli najgoru noć od kad smo doma. Probudio se oko 3 zaspao u 5. Mamu su djeca procudila u 7:20 a još bih mogla.
Dakle frče ga ne znam kaj baljda se naguta zraka kod dojenja, iako ga ppdrigujem ali očitp toga ima puno.
Bojana super za izlet i super kaj je malena bila super!
Evo vam jedan ziiiijjjjeeeevvvv i idem kuhati kavu.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
I još sam htjela pitati u čem vaše bebice spavaju? Dugo/kratko?
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Žao mi je Ivymicek za lošu noć😣,bude bolje😘,moj mrvičak se svega 2,3puta budio da pocica malo..spava u bodiju kratkih rukava ,dole ništa,pokrijemo ga njegovom dekicom koju jako voli ali se otkrije stalno jer mu je vruće.
Mame kako ste? Kako bebe? Evo nas malo. Drzimo fige da frkanja sto prije produ i da se mame malo naspavaju. Prosli tjedan smo bili kod pedijatra, sve super, bebo ima 4390 g i 54 cm (3400/3290 g, 51cm) i odmah smo isli i kod ortopeda, nismo morali cekati 😱😱 kukici su dobro, kontrola opet za 2-3 mj 😊 malo je plakao kod striceka ortopeda, valjda zbog hladnog gela, ali se smirio cim je cuo mamin glas i okrenio se prema mami, doslo mi da zaplacem od srece 😁 ove vrucine nas ubijaju, on je stalno nervozan i samo bi spavao. Jucer je toliko plakao, al ono bas plakanje kad da ga sta boli da sam ga nosala i plakala s njim, tako da jedva cekam da malo popuste vrucine 😵😵
04.07. Matija 💜
Pozdrav drage moje 😘
Bojana super za izlet i spavanac kraj slapa ☺️ I kod mene vjerojatno soor,počela jučer mazati 😕
Ivy zao mi je za lošu noć,nadam se da će dalje biti bolje i da će frkanje ubrzo prestati..moja spava u kratkom bodiju il kratkoj pidzamici pa ju po potrebi pokrijem
Ena bravo za dobru noć,a trbuh će već otići..
Majda super za pregled i bebama 😁
Mi smo nakon jučerašnjeg frkanja cijeli dan imale dosta dobru noć,samo nakon jednog buđenja nije mogla odmah zaspati..danas je bolje,tek povremeno ju grči pa će ipak biti lakše
Jutro curkice!
Mi imali super noc, valjda se smorio proslu od temp. Oteklina na nozi prolazi, temp vise nema, spavao od pol 10 do pol 9, uz 2 sisanja.
U nedostatku bazena Maksu sam na balkon instalirala camac i napunila vodom. Sad smo na dvoristu i pijemo kavu, pa kad se zgrije vodica, kupanac. Mozda i Aleks namoci nogice.
Ivy bas mi zao da ste se mucili nocas, znam da si umorna, tak sam i ja jucer bila, ko zombie.
Ena supac za dobru noc, nek postanu pravilo. 😁
Bojana, izletic na Dobru zvuci odlicno, i ja biiiii!
Joooj jos 10 dana do mora, jedva cekam. Znam da ce bit gnjavaza s Aleksom tak malim, al ak se jednom dnevno okupan, ja sretna 😁
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
I još sam htjela pitati u čem vaše bebice spavaju? Dugo/kratko?
Ivy, moj spava u kratkoj pidzamici i carapama, kod mene je jako vruce u stanu. Ako primjetim tokom noci da se ja pokrivam, pokrijem i njega.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Dobar dan mame i bebe...
Noc prilicno dobra bez plakanja i sa tri budjenja iako nam prethodni dan nije bas za pohvaliti. Citav dan je odbijao cicu, mozda zbog neceg sto sam pojela 😩
On takodjer pajki u kratkom bodicu, carapicama i sa laganom dekicom...
Danas sam imala prvo sjedece dojenje, jedva smo se ukacili 😂😂😂
Proud zavidim na iscekivanju mora 😁
Ena otici ce stomacic i ja svoj mjerkam svaki dan i ne odustajem od pojasa 😘😘😘
Dan
Ivy bas mi zao drzim fige da sljedeća bude bolja i laksa noc 😘
Ena ajde bar nest ide dolje super 🤣
Proud super sto aleks nema turu i da ste lijepo pajkill 😘
Moj spava gol samo u peleni eventualno bodi bez rukava ili potkosulja ali vec 3 noci gol😋
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Žao mi je Ivymicek za lošu noć😣,bude bolje😘,moj mrvičak se svega 2,3puta budio da pocica malo..spava u bodiju kratkih rukava ,dole ništa,pokrijemo ga njegovom dekicom koju jako voli ali se otkrije stalno jer mu je vruće.
Trbuh ti je super, samo se sjeti kolika je beba bila unutra a ne može to odmah splasnuti 😂.
Majda super za pregled i za super napredovanje.
Proud buš smočila guzu, ak sam uspjela ja budeš i ti.
Rubia super zs sjedeće dojenje samo polako.
Moj najviše voli ležečki.
Kak se nije naspavao sad sam ga stavila na bušu da odradi dugo spavanje.
Ljubim. Idem pit kavu 😘 (opet) 😂
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Sortiraj odgovore
Najstariji