Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    franovamamita
    08. Kolovoz 2018. 21:51

Vecer
    Benac spava,ja sam premorena apsolutno sve je na meni a on je postao bas zahtjevan..evo vec drugo vece on posisa obje i nervozan je baca se cviljaka..jucdr ponudila nakon obje AD i popio je 50..danas sam ujutro nakon sto je jednu posisao drugu izdojila nekih 70 i spremila za vece,evo okupala ga sredila bio na sisi nekih 20min dala onda izdvojeno i popio jos to bez problema...
    Koji k vise da radim stavila sam ga na sisu danas sigurno 20puta i opet navečer nema...sad kad je zaspao opet sam uzela izdajalicu i 10tak min u prazno makar izdajala..bas sam mislila da cemo uspijeti bez problema 😪
    Imate neki savjet?
    Maja ako ju pusti znaci dosta joj je 🙂
    Pharma meni jos ne pada al je skroz u k jer je 0-24 vezana

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

08. Kolovoz 2018. 22:27

Franovamamita neznam kak da ti velim,mislim da bi i to u prazno trebalo djelovati. Mome sisa dođe kao utjeha,desert,međuobrok i noćna prehrana,al bez Novalaca bi bio gladan i vrištao non stop,imam osjećaj ko da je prazno mlijeko i da ga ne zasiti uopće,danas je sisao i nakon toga pojeo 160 ml🤪,tražio još al mu nisam dala jer je bljucao,nezna kad mu je previše a plače ak mu nedam...

08. Kolovoz 2018. 22:45

Ena31

Franovamamita neznam kak da ti velim,mislim da bi i to u prazno trebalo djelovati. Mome sisa dođe kao utjeha,desert,međuobrok i noćna prehrana,al bez Novalaca bi bio gladan i vrištao non stop,imam osjećaj ko da je prazno mlijeko i da ga ne zasiti uopće,danas je sisao i nakon toga pojeo 160 ml🤪,tražio još al mu nisam dala jer je bljucao,nezna kad mu je previše a plače ak mu nedam…

Mob me ispravio,trebalo je pisati neznam KAJ da ti velim...očito mi mob nije Zagorac pa ne voli "kaj" 😂😂

09. Kolovoz 2018. 07:18

Jutro mameki😀 i bebeki😘. Kakva je bila noć?kod nas do jedno 2 ok,otad sisa,potegne dvaput i zaspi pa za par minuta opet,u pol 7 sam se digla dati mu bočicu,malo kenjkao i sad zaspao,tj još nije do kraja. Dolazi nam majstor slagati struju i lustere staviti tak da moram s njim u sobu,nezz kak bumo to izveli.al dobro,par sati bumo izdržali. Muž otišao,danas ima registraciju za auto...

franovamamita
    09. Kolovoz 2018. 07:41

Jutro 
    Noc je bila dobra ali frkalo nas opet od 4 negdje do 6...
    Sad sisa pa cemo ustati...🙂

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

09. Kolovoz 2018. 08:16

franovamamita

Jutro
    Noc je bila dobra ali frkalo nas opet od 4 negdje do 6…
    Sad sisa pa cemo ustati…🙂

Onda super za noć🙂,a joj,jedva čekam da nam svima prestane to frkanje i grčevi,iako kod Mihaela hvala Bogu nije često,zna se ponekad frkati i prditi al nije da plače onda i ne traje dugo. E,dal' se mora bebu stavljati na trbuščić,kao za vježbu,svi pričaju o tome a ja pojma nemam 🤔

pharmamma
    09. Kolovoz 2018. 08:31

Jutro mamice i bebice 😘 i kod nas noć bila donekle ok,mučilo ju prdenje,ali nije bilo suza,samo stenjanje..i jedno hranjenje manje nego inače,zato sad nadoknađuje heheheh vidjet ćemo kako će biti ostatak dana
    Meni je patronažna rekla da moramo raditi vjezbice za kukove i stavljati ju na trbuh 

Mya
    09. Kolovoz 2018. 09:09

Sinoc je zaspala da nije pojela puno i u dva deracina,ispraznila obje i spavanje do sedam..gladno dijete.stavljaj ga da,njoj pomogne da zrak ispusti,podrigne,prducka i tako vjezba drzanje glavice,jedino mi nece bar po danu dok ju gledam tako zaspat

ivymicek
    09. Kolovoz 2018. 11:34

Podneko. Mi pk spavali. Imali frkanje oko 4 ali zaspali lroz 45 min.
    Ujutro išli u grad jer sam mprala ići potpisazi novi ugovpr. Ma bzvz tlačili i mene i njega a nisu htjeli poslati poštom, pa sam bila ljuta.
    Sad se mazimo na krevetu a trebala bih i kuhati

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

ivymicek
    09. Kolovoz 2018. 11:34

Eh da ja stavljam na trbih ali neće baš, ljuti se

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.