Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivymicek
    06. Kolovoz 2018. 20:38

I uspješno sam skuhala za klince i muža nolognese a za sebw ću tkesteninu sa sirom.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

06. Kolovoz 2018. 21:08

Maja82

Hej cure! Javljam se i ja i u ovu grupu!
    Rita nam je dosla 1.8 - 51 cm, 3810. Dosle smo u subotu iz bolnice sa 3600. U bolnici sam ju stavljala dojit i nes bi malo dobila valda al se derala ko vol i onda bi joj dali dohranu. Napravila mi je male ragade na bradavicama, pokusala sam sa sesiricem kaj isto boli ali podnosljivije. Mlijeko mi je nadoslo taman u sub tako da sam se doma usokirala od zastoja, sva sreca frendica mi je dosla malo masirat i pokazat kako iscjedit. Sad cijedim non stop i to joj dajem na bocicu a dajemo joj i Hipp adaptirano, ovo ne bi bilo dosta nikako. Malo joj dam da cicka dok se pripremi boca al bradavice me bole za poludit jedna krvari svako malo..jeste vi cekale da ragade prodju pa onda dojile il stisle zube? Svi savjeti sa zastojem i bradavicama su dobrodosli! Uzela sam one gelove u vrecici sto se griju pa stave i imam purelan.
    Muci me isto to adaptirano al kaj mogu pa ne moze beba bit gladna.. nadam se da ce htjet i dalje cickat i nakon bocice.

Maja dobrodošla 😀. Multi mam komprese,purelan,tvoje mlijeko po bradavicama i čim više da budu na zraku,bez grudnjaka,..ja sam stisla zube i pregrmila rane,krv i bol i nudila cicu stalno,još u bolnici me do krvi isisao😂. Čim više masiraj cice,kad god se sjetiš i prije dojenja,razbijaj te grudice(kak je meni seka rekla ak ne vidiš zvijezde od boli dok stisneš di je grudica nisi niš napravila😂😂) i bila je u pravu,dok nisam razbila kvrgice ni mlijeko nije išlo..prvih tjedan,dva je najteže.
    Ivymicek bravo za kuhanje 😘😘.

06. Kolovoz 2018. 22:42

Maja dobrodosla!
    Bit cu brutalno iskrena,  za uspjesno dojenje se stisnu zubi,  nista se ne ceka. Bez bebe koja si na dojci navlaci mlijeko,  nema uspjesnog dojenja. Da boli ko sto vragova,  ali prodje.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

ivymicek
    07. Kolovoz 2018. 09:18

Jutreko.
    Ubit će me ovo njegovo frkanje u 5. Umoran sam i jedva gledam. Ma nije ni dijete krivo još da ja odem spavati na vrijeme bilo bi lakše.
    Nadam se da ste ok spavale

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

franovamamita
    07. Kolovoz 2018. 09:36

Jutro
    Ivy i nas frkalo od pol 5 pa sam oko 6 dala espumisan i okrenula ga na stomak umirio se i spavao jos 2 sata 
    sad sisa bacaka se i prdi 

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

nasdva
    07. Kolovoz 2018. 09:45

I mi smo imali šou od 4 probudila je i brata. Prdila, frkalo ju, vrištala. Konačno zaspali u 5:10 i onda je opet u snu plakala oko 7 i opet ga probudila. Pa je iz kolegijalnosti i on nju probudio. I od onda šou s dvogodišnjakom ispalit ću na živce 

07. Kolovoz 2018. 09:50

Jutro ljepotice i slatke bebice 😘. M je isto imao fazu frkanja i bacanja nogicama,sad spava ali je uskoro vrijeme opet za papicu pa se bu probudio jer ima tajmer u bušici za klopu 😂😂.
    Ivymicek zasad šalica kofeina a navečer ranije u krpe i sutra si ko nova ,ako Vid i kikachi dozvole 😂😂😘

pharmamma
    07. Kolovoz 2018. 10:13

I kod nas frkanje od 5 ujutro,još bi k tome mogle bit u skoku jer stalno traži cicati već treći dan..bila nam patronažna zbog vaganja,ima 3650g 😁 i dobila je malo gljivica po guzi pa moramo sad to riješiti 
    😘 svim mamama i bebama i da se iducu noć možda vise naspavamo

Mya
    07. Kolovoz 2018. 10:25

Ustale u pola osam i nisi mi postar kapi..pocelo ju frkat i ja odmah lefax,za manje od 20min stalo i zaspala..cure kupujte te kapi,spas nakon prve dvije kapi

hope123
    07. Kolovoz 2018. 10:54

Bok cure :))) mi smo super spavali..ujutro malo mucenje sa prdenjem ali brzo je proslo.

Super za Lefax kapi !!!!!
    Moja se valjda isto prenajede pa onda bljuca u mlazu..biser mali ne zna kad je dosta :D
    ja ju ne stignem prati inoblaciti.

nakon 8 dana se pokakala danas festamo :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.