Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bojana27
    06. Kolovoz 2018. 12:29

Meni srce puca samo jer sam kupila aptamil i napravila kad sam dosla iz bolnice 30 ml i od tad kad je doslo mlijeko drugi dan samo cica a cijeli aptamil u smece 😶😶
    Ugodan dan , nama je noc super bila ..sad lezimo u krevetu , poslije moram ribat resetku od rostilja (mrzim to ) 😆😆 i od danas sam na dijeti 😍

pharmamma
    06. Kolovoz 2018. 12:32

Znam ja da mi ne može pomoći oko nje noću i ne smeta mi da ode spavat u dnevni..ostat će cijeli krevet meni i neću se morati truditi da čim tiše odradimo hranjenje i ponovno uspavljivanje ko dosad jer sam svjesna da treba funkcionirati drugi dan na poslu..mislim,ovo je i prvi put da se požalio..al me zasmetalo kaj je u tom trenu ispalo ko da je bitno da se on naspava,a za mene nema veze jer ja nejdem radit..ko da briga oko nje,stana,a ustvari i njega samog nije posao i ne oduzme mi cijeli dan i noć 😡

Confused
    06. Kolovoz 2018. 12:47

bojana27

Meni srce puca samo jer sam kupila aptamil i napravila kad sam dosla iz bolnice 30 ml i od tad kad je doslo mlijeko drugi dan samo cica a cijeli aptamil u smece 😶😶
    Ugodan dan , nama je noc super bila ..sad lezimo u krevetu , poslije moram ribat resetku od rostilja (mrzim to ) 😆😆 i od danas sam na dijeti 😍

I ja od danas na dijeti 😁

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

pharmamma
    06. Kolovoz 2018. 12:47

Franova bravo za pregled ☺️☺️

Mya
    06. Kolovoz 2018. 12:51

Franova bravo za pregled,tak je i moja cura bila prije tjedan dana na pregledu i slazem se,njima samo dan daj izludili bi makar se ja na svog ne smijem žaliti,tjeram ga da se makne,da se naspava ali nece,nema sanse.meni je dijeta od kad smo doma dosle,jedem ko vrabac i sve na brzinu,najgore je sta nisam gladna nego na silu radi mlijeka,samo zedna užasno

japanka
    06. Kolovoz 2018. 13:27

Ena31

japankaDrage mame,
    sve vas lijepo pozdravljam i nadam se da prihvaćate nove članove u klub :)

Dobrodošla 😀…čestitam na velikoj bebici😍,i moj se rodio velik, 4550 i 53 cm😀. Neznam kaj da ti velim,bilo bi najbolje da odete pedijatru pa da vidi i propiše terapiju,bit ćeš sigurnija . Guzu mažem Sudocrem kremicom i svo crvenilo nestane. A jel beba normalno papa? Jer taj soor boli pa teže papaju(bar sam tak pročitala)..a da to bijelo nije od mlijeka? I moj ima bijelo po jeziku ali mu dajem i Novalac pa od toga bude.

Hvala :) uf bome je i tvoj bio velik, još i veći! Meni je dobro što nisam znala kolika je jer mislim da bi bila prestrašena da sam znala što me čeka (prognoza bila 3400??)
    Bila mi je danas patronažna, rekla da nastavim mazati guzu plymicolom dok god ne prođe, a usta da još tri dana za svaki slučaj.Ona me malo umirila, kaže da je sve to normalno i da masa beba ima soor. A kod pedijatra smo naručeni za tjedan dana na prvi pregled pa ćemo ipak vidjeti hoće li se sve smiriti do tada.

pharmamma

Napolitanka moja skoro uvijek zaspi uz cicanje,ponekad onda odspava sat-dva,a ponekad tek par min..obično jako brzo traži ponovno ako je zaspala i ja joj izvadila bradavicu iz usta..ako ju sama ispljune,onda većinom dulje odspava..
    Japanka dobrodošla..posavjetuj se za slobodno s pedijatrom..inače,ako ove bijele naslage možeš skinuti gazicom,onda su od mlijeka..kod soora se skinu tek struganjem..terapija rojazolom ti zna trajati i 2-3 tjedna ponekad i trebala bi istovremeno mazati bebi usta i sebi bradavice,čak i ako nemate obje simptome..i neka podoj bude bar 20-30 min nakon mazanja,ne odmah nakon..a što se tiče guze,ne mogu skužiti iz posta jel ti patronažna rekla da za guzu trebas rojazol kremu,a ne onaj oralni gel koji koristiš za usta i bradavice

06. Kolovoz 2018. 13:47

Franovamamita bravo za mamu i bebu 😘😍🤗. Japanka ni ja nisam znala da je toliki, večer prije rekli 3800 da je, bome su se iznenadili,zvali su doktora koji je radio procjenu doma na telefon da ga pitaju kak je to izmjerio😂jer bi išli na carski sigurno da su znali. Držim fige da vam se povuče čim prije🤞,kak cicke? Još bole i svrbe?
    J@m@ žao mi je da vas još uvijek muče grčevi😢. Nasdva ti baš paziš kaj papaš🙂.
    Bojana, Confused, ja bježim od dijete,mrzim ih, volim papati😂😂.
    Proudy sretno😘😍🤞🤞
    Pharmama 😘🤗 da prođe ljutnja🙂.
    Franovamamita drži se, možeš ti to😘(btw jesi smislila kaj za ručak? 🙂)

mandarina
    06. Kolovoz 2018. 13:55

Pozdrav drage mame i bebice 
    Čitam vas redovito, nalazim se u puno vaših rečenica, evo cura sada spava , pa da se malo javim.
    Mislim da ju muče grčići, dajem BioGaiu al nisam sigurna da to pomaže.
    Imam sreće što preko noći super spava, uz naravno 2-3 puta hranjenje.
    Dojim i dajem dohranu jer nakon cickanja ona je vrlo brzo gladna pa sam eto zaključila da vrlo vjerojatno nemam dovoljno mlijeka koliko joj je potrebno. Iako sam pila Mamine kapi, i redovito pijem čaj za dojilje, pila sam onaj od Hipp-a u granulama, čini mi se da imam sve manje mlijeka nažalost.
    Sad pijem iz Mullera Beauty Baby Mama Bio-Stilltee filter vrećice, ma čini mi se da je to sve isto.
    Ostala mi nakon poroda linea negra, pa me zanima jel to izblijedi s vremenom ili će mi to ostati sad tako?
    Koliko je vama trebalo da zacjeli ožiljak od epiziotomije?
    I da s vama podijelim informaciju, vidjela sam da dm opet daruje za bebe rođene od 1.4.2018 paket dobrodošlice pelene pampers 22 kom i vlažne maramice 54 kom, što je baš super
    Puno vas pozdravljamo 

mandarina
    06. Kolovoz 2018. 14:02

Još sam zaboravila pitati , jel izbjegavate hranu koja napuhnjuje (zbog dojenja), ja ne jedem mahunarke, gljive, jaja, med, mlijeko i mliječne proizvode izbjegavam koliko to mogu. Zanima me jel grožđe,rajčice jedete? Pokušavam što manje jesti  hranu koja bi njoj mogla raditi nadutost. Jedem puno lubenice, nadam se da je to ok. Što vi najčešće jedete, neznam više što bih skuhala 

Mya
    06. Kolovoz 2018. 14:14

Nista od bio gaie,tiba kapi ni cajeva,ni kod mene..sad taj lefax cekam,samo ih na dolcu ima ili iz inozemstva narucit.ja pazim jer vec skuzila kaj joj smeta,dosta toga ne jer cim pojedem mene napuhuje tak da znam..grozde,rajcicu jedem..to za dm samo se na blagajni javimo ili?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.