Jutro
Noc prosla ok 🙂 u pol 11 smo naručeni na prvu kontrolu..nadam se da ce reci da je sve ok...muza sam ispratila i eto sad par dana prilagodbe...
Ena daj zeno prestani se zderati zbog AD pa ne dajes otrov,zbog čega se zderes,sto je mali sit i zadovoljan,sto lijepo raste i napreduje...samo neka papa 😘😘
Ivy jaaaao nemam pojma sta kuhati..uopce nema m ideje u pm vise mi toga kuhanja preko glave 😁
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Jutro svima..tj,nama je već dan jer smo od 5 budne 😩 kaj se tiče spavanja i papanja je do tad bila ok,al ju mučilo prduckanje pa je stenjala veći dio noći..a od 5 cica,bljucka,plače,pa opet traži cicu i tako u krug 😞 čekamo i da nam se patronažna javi dal će ju doći izvagati..i još me “dragi” raspizdio rano ujutro jer on jadan nije mogao spavati od malene i njezinog stenjanja i cendranja i da ne bude on mogao spavati u spavaćoj jer se mora naspavati za posao..a kao ja sad ne radim pa ispada da nema veze kaj nis ne spavam 😡😡😡
Franova sretno na kontroli ☺️
Ena nemoj se opterećivati toliko zbog AD
Ivy ja sam juhu pripremila da imamo za par dana,a ostatak ovisi dal ću stići kraj nje ili ne..danas je takva da još nisam stigla ništa pojesti
Jutro
Noc prosla ok 🙂 u pol 11 smo naručeni na prvu kontrolu..nadam se da ce reci da je sve ok…muza sam ispratila i eto sad par dana prilagodbe…
Ena daj zeno prestani se zderati zbog AD pa ne dajes otrov,zbog čega se zderes,sto je mali sit i zadovoljan,sto lijepo raste i napreduje…samo neka papa 😘😘
Ivy jaaaao nemam pojma sta kuhati..uopce nema m ideje u pm vise mi toga kuhanja preko glave 😁
😂😂Da,u pravu si ,baš sam smotana😁😁😘😘😍😍
Jutro svima..tj,nama je već dan jer smo od 5 budne 😩 kaj se tiče spavanja i papanja je do tad bila ok,al ju mučilo prduckanje pa je stenjala veći dio noći..a od 5 cica,bljucka,plače,pa opet traži cicu i tako u krug 😞 čekamo i da nam se patronažna javi dal će ju doći izvagati..i još me “dragi” raspizdio rano ujutro jer on jadan nije mogao spavati od malene i njezinog stenjanja i cendranja i da ne bude on mogao spavati u spavaćoj jer se mora naspavati za posao..a kao ja sad ne radim pa ispada da nema veze kaj nis ne spavam 😡😡😡
Ivy ja sam juhu pripremila da imamo za par dana,a ostatak ovisi dal ću stići kraj nje ili ne..danas je takva da još nisam stigla ništa pojesti
Ah ti muškarci 😂. Moj je sa svo troje spavao (čitaj spava) u dnevnom boravku. Ali iskreno meni tako odgovara jer imam više kompcije na krevetu. Ali da njima je najteže jer oni idu raditi 🤣. To je i mene ljutilo ali me sad boli briga jer znam da "radim" i više od njega jer moj dan započinje u 7 a završava oko 22. Ovu poruku pišem od 9. Od tad i kavu pokušavam popiti ali ne ide jer moj mali miš spava na meni. Skuhala sam rižu i juhu a ostalo ćemo vidjeti 😂. Samo dijetalno...
Franova ja sam cijeli prošli tjedan naručivala dostavu jer nisam stigla kuhati... Barem da kikachi imaju kaj pojest
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Ah ti muškarci 😂. Moj je sa svo troje spavao (čitaj spava) u dnevnom boravku. Ali iskreno meni tako odgovara jer imam više kompcije na krevetu. Ali da njima je najteže jer oni idu raditi 🤣. To je i mene ljutilo ali me sad boli briga jer znam da "radim" i više od njega jer moj dan započinje u 7 a završava oko 22. Ovu poruku pišem od 9. Od tad i kavu pokušavam popiti ali ne ide jer moj mali miš spava na meni. Skuhala sam rižu i juhu a ostalo ćemo vidjeti 😂. Samo dijetalno…
Franova ja sam cijeli prošli tjedan naručivala dostavu jer nisam stigla kuhati… Barem da kikachi imaju kaj pojest
Pharmama baš su muškarci ponekad za u top nabiti i na Mars poslati😫
Moj se ne buni srećom😁 da je umoran i ide raditi,za sad😊,iako je mali stvarno dobar po noći i on više nema posla s njim,samo ujutro pita jel bio dobar😂. Ja skuhala rižoto s kockicama svinjetine i povrćem,još prije sat vremena i pojeli,kasnije budem pizzu ili punjene lepinje ,još se dvoumim (ak bu bebo htel pajkiti i nebu plakao)
Jutro
Noc prosla ok 🙂 u pol 11 smo naručeni na prvu kontrolu..nadam se da ce reci da je sve ok…muza sam ispratila i eto sad par dana prilagodbe…
Ena daj zeno prestani se zderati zbog AD pa ne dajes otrov,zbog čega se zderes,sto je mali sit i zadovoljan,sto lijepo raste i napreduje…samo neka papa 😘😘
Sretno i javi kako je prošlo 😘😘
Pozdrav, moj malena noćas tražila jest tek u 2, ali je zato poslje jela u 5 pa u 7:30. Od 4-6 ju frkalo mama jučet jela teleću juhu i lešo kuhanu teletinu.
Danas za ručak za dečke rizi-bizi ja ću solo rižu i pileće bijelo meso.
Mi smo imale neprospavanu noc,ni tiba kapi ne pomazu pa danas zvala dolac za lefax da dostave..jedva nekako zaspala i sad ja brzo pod tus
Franova sretno!
Moj spavao od pol 10 do 3, pa do 6, pa do 9.
Sad se spremamo polako. Imamo kontrolu i cijeoljenje uskoro. Drzite fige!
Moj M isto samo vikendom spava s nama u sobi, kad ne ide na posao. Meni ne smeta, tak i tak sisu nema, kak da mi pomogne.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Ej curke evo nas
Filip je na 4100g 53cm doktorica kaze super sve ok a ako vi ja biti mirnija i mislim da dosta nije posisao ponudim navečer malo nadohrane
Ajme vidim ima puno beba koje kuce grcevi neka sto prije prode 😘😘😘😘
Muški rod necu ni komentirati samo cu si razjebati dan nemaju oni pojma neka uzmu samo jednom bebu 0-24 pa da vide
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Sortiraj odgovore
Najstariji