Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nasdva
    02. Kolovoz 2018. 21:45

napolitanka55

Ja sam izronila suze sada. Dojila sam zadnja dva dana. Mislila sam da sve u redu ide. Imao je obilne stolice, danas u 5-6 navrata nakon dojenja mokru pelenu, obilnu stolicu, jednu manje obilnu. I stavila ga na pouzdaniju vagu. I prikazuje pad. Ocajna sam. Nisam davala adaptirano jer sam bila uvjerena da posisa. Ubila bi se sada. Probala sam raditi pokusni podoj. On nije htio vise na sisu, meni mlijeko sporo islo pa sam odustala,a on se uspavao.

Koliki pad ti je pokazala. Svaka vaga ti različito pokaže nisu sve točne. Probaj napravit 2 vaganja na istoj vagi. Probaj se izdajat pa davat i svoje izdojeno na bočicu. Nije ni adaptirano zlo, bitno da je beba sita.
    Ti probaj pit čaj za dojenje i daj si proguglaj mamine kapi

nasdva
    02. Kolovoz 2018. 21:47

Marta mi je opet prespavala skoro cijeli dan, opet ćemo noćas bit budne.

Napolitankica🍪
    02. Kolovoz 2018. 21:52

20g, pijem majcine kapi. Znam da nije zlo, ali toliko sam se trudila i mislila da idemo boljemu. Ovo me bas pokolebalo. Nemam snage za izdajanjem. Bas sam na rubu snage.

Mommy of 👦

Napolitankica🍪
    02. Kolovoz 2018. 21:53

A problem mi je sta sada ni bocicu nece aktivni ko na pocetku.

Mommy of 👦

nasdva
    02. Kolovoz 2018. 21:56

J@m@

franovamamita

Večer
    Drzim fige za sve umorne mame i bebe da nocas imamo mirnu noc😘,
    moj evo upravo spava a ja pecem burek da se najedem ko covjek 🤣
    Hvala curke na podršci 😘
    Ivy nekad kad stisnem ide mlijeko nekad ne uopće ma nisam pametna,ja imam osjećaj da on sto je ceste na sisama da imam sve manje mlijeka mislim znam da bih trebalo biti sto je cesce bit Ce vise…zbunjena sam možda da se probam izdvojiti…

Cim su ti mekane to je ono "ponuda,potraznja",na to su mene sestre u bolnici upoz.da se ne bojim i da ne bi slučajno odustala.cim mi se dogodilo nije mi bilo svejedno,pratila joj tezinu i zbilja samo u plusu

Mene to već 2-3 dana muči, hvala za info 😘

nasdva
    02. Kolovoz 2018. 21:59

napolitanka55

A problem mi je sta sada ni bocicu nece aktivni ko na pocetku.

Znam kako ti je, ali samo hrabro. Probaj mu češće nudit svaka 2 sata. Ako ga nemožeš razbudit drugačije probaj ga skinut da se razbudi to sam ja morala radit. Čak sak i mokrom, hladnom blazinicom išla po licu da ju razbudim.

bojana27
    02. Kolovoz 2018. 22:13

Franova i ja nekad kad stisnem dojku ne ide i mekane su mi skoro uvijek ☺️☺️ 
    Napolitanka na kakvu vagu mjeris ? 

Napolitankica🍪
    02. Kolovoz 2018. 22:26

Imam neku digitalnu profi, evo sad radili pokusni podoj, ispada da bista nihe uzeo

Mommy of 👦

Confused
    03. Kolovoz 2018. 00:02

napolitanka55

Imam neku digitalnu profi, evo sad radili pokusni podoj, ispada da bista nihe uzeo

Koliko je stara beba?Da li ti dobro uhvati cijelu bradavicu i oko nje kad sisa?Mozes li se izdojiti?

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

03. Kolovoz 2018. 00:10

Imam filing da svako malo upadnem ko padobranac 😂😂😂😂.
    Franova patronazna ti je koza,  kakva dohrana djetetu koje je skoro kilu dobilo!?! Pa kaj je trebak dobit 5?
    Prst u uho i po svom!
    Napolitanka nemoj klonuti,  sad si nervozna i pod stresom,  to se odrazava i na bebi i na mlijeku. Sto se tice pokusnog podoja,  mozda se taman i popiskio pa je bio na nuli. Nemoj brzati s odustajanjem. 😉 Adaptirano nije zlo,  ono jest tu bas zato da nam se pomogne,  ako dojenje ne funkcionira. A ono ne funkcionira svima,  budimo realni,  i nitko nijw kriv za to. Mogu ti jos samo dati savijet koji sam ja primjenia na svom prvorodjencu kada je prvi mj malo dobio na tezini,  u jednom podoju nuditi obje dojke. Tako sam ga,  da tako kazem,  odhranila. Dojio je 14mj,  odlicno dobivao na tezini,  ali uvijek obje dojke u jednom podoju,  jer mu je jedna bila malo.
    Malac mi spava od 9,  veci malac od 10,  a nakon druskanja s muzekom,  vrijeme je da idem i ja lec.
    Laku noc 😘😘😘😘😘

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.