Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PčelicaMama
    07. Svibanj 2019. 11:11

Bok curke 😊 napokon sunceeeee 😁
    Jao a kad prohodaju samostalno cemo samo vikati Ne to, pusti to i slicno 😅
    Ali ovo je sad za posijediti, bas me strah jel se najcesce dize uz usisavac i lako moze skliznuti na glavu..moram ga maknut nekamo, a nemam gdje s njim..a ne zna se jos naravno spustit sama pa je to problem da se ne udari..eh eh 
    Lucy bravo za bolje papanje i spavanje..uf da, pazi sad na cicke da se ne bi upalile
    Ena pa ako je muz visoki bit ce mozda na njega 😉 bas javi koliki je, sigurno je i dalje najveci od svih ljetnih beba 😃
    Uzivajte mame, bas se veselim napokon setnji danas 🤗

• ivanolora
    07. Svibanj 2019. 12:11

Bok mame. Kod nas malo sunca ali je hladno. Spavanje ide h normalu. Kakve pike vam sad malci dobivaju, nama je pedijatrica na sistematskom sa 6 mj.rekla da se vidimo s navrsenih godinu dana

07. Svibanj 2019. 12:36

PčelicaMama

Bok curke 😊 napokon sunceeeee 😁
    Jao a kad prohodaju samostalno cemo samo vikati Ne to, pusti to i slicno 😅
    Ali ovo je sad za posijediti, bas me strah jel se najcesce dize uz usisavac i lako moze skliznuti na glavu..moram ga maknut nekamo, a nemam gdje s njim..a ne zna se jos naravno spustit sama pa je to problem da se ne udari..eh eh
    Lucy bravo za bolje papanje i spavanje..uf da, pazi sad na cicke da se ne bi upalile
    Ena pa ako je muz visoki bit ce mozda na njega 😉 bas javi koliki je, sigurno je i dalje najveci od svih ljetnih beba 😃
    Uzivajte mame, bas se veselim napokon setnji danas 🤗

A nije najveći,malo stagnira sad😅,javim sutra😉..nije ni muž nešto visok baš🤔..i mi se veselimo šetnji nakon ručka😀..da,to je ta pikica kaj ide s godinu dana,al nas naručili malo prije,Priorix se zove..

07. Svibanj 2019. 12:43

Evo par fotkica da vidite malog nestaška😂

Mama daj mobitel 😂
    Mama daj mobitel 😂
    Sve ću poderati😂
    Sve ću poderati😂
    Omiljeno mjesto za dignuti se😂
    Omiljeno mjesto za dignuti se😂
    PčelicaMama
    07. Svibanj 2019. 16:34

Uh bome je i kod nas prohladno 🙄
    Haha ma super je Mihica 😁 hihi nemoj zezat, pa ko ga je prerastao?
    Mi na pikicu idemo malo nakon navrsenih godinu, s tim da mj dana prije ima 2.dozu Prevenara..
    Da li vasim bebacima se nekad pojave pristici na licu? Ne znam od cega joj to izreagira..inace joj je lice bilo prva 2 mj katastrofa puno pristica i milija  😔
    Ne znam da li je do mojih hormona mozda..s tim da jos nisam mengu dobila.

PčelicaMama
    07. Svibanj 2019. 16:42

Evo moje haharice 😀

07. Svibanj 2019. 17:02

PčelicaMama

Evo moje haharice 😀

Awww,slatkica😍😍😍,velika cura već😄...neznam jel ga koji beban prerastao,sam tak velim jer mi baš ne dobiva sad🙃..bumo sutra vidli kaj doktorica veli🙂

ivymicek
    07. Svibanj 2019. 21:00

Ajme bebi e slatke i Miha i mini pčelica 🥰🥰🥰🥰.
    Evo mi u kozama 🙈. 
    Svašta sam pročitala al sam samo zadnju stranu zapamtila 😂.
    Ena kad idete na kontrolu?
    Mi se još nismo cijepili ni s onim što ide sa 6 mj jer smo non stop bolesni a ovo za godinu mislim svakak odgoditi zbog alergija odnosno želim ga prvo testirati. Luka mi je bio alergičan na bjelanjak i cijepljen je tek sa 3 godine.
    Uživajte cure idem uspavato kozicu i hititi se s njim u krevet jer sam strgana.
    Noćica

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

07. Svibanj 2019. 21:36

ivymicek

Ajme bebi e slatke i Miha i mini pčelica 🥰🥰🥰🥰.
    Evo mi u kozama 🙈.
    Svašta sam pročitala al sam samo zadnju stranu zapamtila 😂.
    Ena kad idete na kontrolu?
    Mi se još nismo cijepili ni s onim što ide sa 6 mj jer smo non stop bolesni a ovo za godinu mislim svakak odgoditi zbog alergija odnosno želim ga prvo testirati. Luka mi je bio alergičan na bjelanjak i cijepljen je tek sa 3 godine.
    Uživajte cure idem uspavato kozicu i hititi se s njim u krevet jer sam strgana.
    Noćica

Ajooj ipak  su ga koze poharale😭 ,a dobro,bar budete ih se sad riješili pa ste mirni😘. Sutra u 11 imamo pikicu pa ga budu valjda i iskontrolirali😀..Miha hvala Bogu do sad nije na niš alergičan bio,ni na jaje🙂

08. Svibanj 2019. 12:11

Eto nas od pedijatrice, ipak nismo dobili pikicu, naručila nas poslje prvog ročkasa,sve je ok, dobio 450g u 2 mjeseca, sad ima 11.650g i 80 cm😀. Pusa od nas 😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.