Bok curke 😊 napokon sunceeeee 😁
Jao a kad prohodaju samostalno cemo samo vikati Ne to, pusti to i slicno 😅
Ali ovo je sad za posijediti, bas me strah jel se najcesce dize uz usisavac i lako moze skliznuti na glavu..moram ga maknut nekamo, a nemam gdje s njim..a ne zna se jos naravno spustit sama pa je to problem da se ne udari..eh eh
Lucy bravo za bolje papanje i spavanje..uf da, pazi sad na cicke da se ne bi upalile
Ena pa ako je muz visoki bit ce mozda na njega 😉 bas javi koliki je, sigurno je i dalje najveci od svih ljetnih beba 😃
Uzivajte mame, bas se veselim napokon setnji danas 🤗
Bok mame. Kod nas malo sunca ali je hladno. Spavanje ide h normalu. Kakve pike vam sad malci dobivaju, nama je pedijatrica na sistematskom sa 6 mj.rekla da se vidimo s navrsenih godinu dana
Bok curke 😊 napokon sunceeeee 😁
Jao a kad prohodaju samostalno cemo samo vikati Ne to, pusti to i slicno 😅
Ali ovo je sad za posijediti, bas me strah jel se najcesce dize uz usisavac i lako moze skliznuti na glavu..moram ga maknut nekamo, a nemam gdje s njim..a ne zna se jos naravno spustit sama pa je to problem da se ne udari..eh eh
Lucy bravo za bolje papanje i spavanje..uf da, pazi sad na cicke da se ne bi upalile
Ena pa ako je muz visoki bit ce mozda na njega 😉 bas javi koliki je, sigurno je i dalje najveci od svih ljetnih beba 😃
Uzivajte mame, bas se veselim napokon setnji danas 🤗
A nije najveći,malo stagnira sad😅,javim sutra😉..nije ni muž nešto visok baš🤔..i mi se veselimo šetnji nakon ručka😀..da,to je ta pikica kaj ide s godinu dana,al nas naručili malo prije,Priorix se zove..
Evo par fotkica da vidite malog nestaška😂
Uh bome je i kod nas prohladno 🙄
Haha ma super je Mihica 😁 hihi nemoj zezat, pa ko ga je prerastao?
Mi na pikicu idemo malo nakon navrsenih godinu, s tim da mj dana prije ima 2.dozu Prevenara..
Da li vasim bebacima se nekad pojave pristici na licu? Ne znam od cega joj to izreagira..inace joj je lice bilo prva 2 mj katastrofa puno pristica i milija 😔
Ne znam da li je do mojih hormona mozda..s tim da jos nisam mengu dobila.
Evo moje haharice 😀
Awww,slatkica😍😍😍,velika cura već😄...neznam jel ga koji beban prerastao,sam tak velim jer mi baš ne dobiva sad🙃..bumo sutra vidli kaj doktorica veli🙂
Ajme bebi e slatke i Miha i mini pčelica 🥰🥰🥰🥰.
Evo mi u kozama 🙈.
Svašta sam pročitala al sam samo zadnju stranu zapamtila 😂.
Ena kad idete na kontrolu?
Mi se još nismo cijepili ni s onim što ide sa 6 mj jer smo non stop bolesni a ovo za godinu mislim svakak odgoditi zbog alergija odnosno želim ga prvo testirati. Luka mi je bio alergičan na bjelanjak i cijepljen je tek sa 3 godine.
Uživajte cure idem uspavato kozicu i hititi se s njim u krevet jer sam strgana.
Noćica
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Ajme bebi e slatke i Miha i mini pčelica 🥰🥰🥰🥰.
Evo mi u kozama 🙈.
Svašta sam pročitala al sam samo zadnju stranu zapamtila 😂.
Ena kad idete na kontrolu?
Mi se još nismo cijepili ni s onim što ide sa 6 mj jer smo non stop bolesni a ovo za godinu mislim svakak odgoditi zbog alergija odnosno želim ga prvo testirati. Luka mi je bio alergičan na bjelanjak i cijepljen je tek sa 3 godine.
Uživajte cure idem uspavato kozicu i hititi se s njim u krevet jer sam strgana.
Noćica
Ajooj ipak su ga koze poharale😭 ,a dobro,bar budete ih se sad riješili pa ste mirni😘. Sutra u 11 imamo pikicu pa ga budu valjda i iskontrolirali😀..Miha hvala Bogu do sad nije na niš alergičan bio,ni na jaje🙂
Eto nas od pedijatrice, ipak nismo dobili pikicu, naručila nas poslje prvog ročkasa,sve je ok, dobio 450g u 2 mjeseca, sad ima 11.650g i 80 cm😀. Pusa od nas 😘
Sortiraj odgovore
Najstariji