Hej mame!
Evo i nas. Nismo se stizali javiti.
Nervoza nam jos traje. Izisa je i drugi zubic. Spavanje i dalje koma.
Svasta sam procitala a malo zapamtila🙄😂
Lucy bitno da je temp prosla i da je sad sve ok.
Ivy kod tebe uvik veselo 😂 ja jos kozice nisam imala i nadam se nekako da sam imuna 😲
Ena Miha je pravi slatki nestasko 😁
Pcelica mama haharica je prava cura. I moj voli usisavac😁
Evo i mog frajera u naopakim stramplicama ☺️
Hej mame!
Evo i nas. Nismo se stizali javiti.
Nervoza nam jos traje. Izisa je i drugi zubic. Spavanje i dalje koma.
Svasta sam procitala a malo zapamtila🙄😂
Lucy bitno da je temp prosla i da je sad sve ok.
Ivy kod tebe uvik veselo 😂 ja jos kozice nisam imala i nadam se nekako da sam imuna 😲
Ena Miha je pravi slatki nestasko 😁
Pcelica mama haharica je prava cura. I moj voli usisavac😁
Evo i mog frajera u naopakim stramplicama ☺️
Jao što je sladak😍😍😘😘😘,veliki dečko,ljepotančić😍😘
Bok mamice 🤗
O Mihica nas veliki bravo bravo 🤩
Uh Ivy jos i koze na vas, jadni Videk..on ce siroce do vrtica sve ove glavne bolestine proci..a vec je maleni na nesto od jela imao reakciju?ili to pretpostavljas da bi mogao kao i stariji reagirati?
Cure jesu kod pocele prijave za vrtice?kod nas prije tjedan dana, a kako su prijave online ja lijena jos nisam ispunila 🙈 nama je tata nezaposlen, ali radi povremeno pa se bojim da li cemo uopce dobiti mjesto..
Dino mali slatki 😊
Bravo Miha bravo mama! Pravi dečko je to već!!!!
Dino još malo pa će i zubek. Preslatki je i sa naopačke štramplicama. 🥰🥰🥰🥰. Jako sam šlatki 🥰.
Pčelicamama Videk je izreagirao na jogurt dosta jako. Piletinu još nisam dala (jer je stariji bio alergičan i na to) a sa jajem čekam dok malo ne ojača od svih boleština. Na starijem se pokazalo loš imunitet jača reakcija.
A on će do vrtića sve ispreboliti pa neću morati na bolovanje 😂😂😂😂😂.
Kozicu danas dosta svrbi i baš se dosta osuo. Glavica mu je puna puncata. Spava od pol 9 ali se roštilja cijelo vrijeme po krevetu tako da vjerujem da će noćas biti veselo.
Gledala sam slikice od prije godinu dana. Škembica je bila tu ja sva natekla ali mi je svejedno malo žao što to više neću prolaziti.
Pusam vas i noćica ❤️
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Pozdrav mamice :)
Divne slikice 😍 sve više su dječaci i djevojčice sve manje bebe..
U nas hranjenje i dalje koma, izbijaju donje dvice, toliko sam očajna da sam mu jučer išla dat monte međutim ni za to nije htio čuti. Očito nije moje dijete, ja bi sve slatko pojela 😂
Slučajno stisla pošalji 😒
Ivy,nadam se da malu kozicu šta manje češe. Baš se bojim tih dječjih bolesti jer sama nisam prebolila niti jednu.
Šta se spavanja tiče, valjda ćemo se za godinu dvi napokon naspavat 😅
Ah ti zubi lucy. Baš vas neće ☹️. Moj barem jede, zasad, ali isto toliko i ciki 🙄.
Koze napokon se počele sušiti, 6 dans izbijale, izludili i on i ja.
Puna glava kozica.
Noćas smo čak i spavali pa se nadam da ćemo i večeras. Muž i ja pustili film i zgrabili bambus ali oko 23 s o odustali i legli u krevet jer više ne vidimo
Spavat ćemo jednom, pod stare dane, možda 😂
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Sretan majčin dan mamice 🥰, prvo sam tipdelerom napisala majčin san ali sad kad si bolje razmislim trebao bi biti i dan majčin san.
Nočica
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Sortiraj odgovore
Najstariji