Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PčelicaMama
    12. Svibanj 2019. 22:19

Sretan majcin dan mame 😍
    Muz i ja od jucer u temperaturi, nadam se da se mala izvukla.. trebali smo danas kod mojih na rucak jer im je 40.-a godisnjica braka..bas mi je zao da je tako ispalo..
    Ivy nadam se da maloj kozici ide na bolje..
    Lucy drzi se, valjda ce ga popustiti zubici i opet bolje papati i spavati..
    Laku noc mamice 🤗

PčelicaMama
    13. Svibanj 2019. 13:33

Zene moje ja dobila kozice 😭😭😭
    Mala za sad nema, vidjet cemo za koji dan..
    Skuzila na nogama par pikni, skinem majicu, eto na trbuhu i ledjima..brzo kod doktora, sano kaj kaze da se starima ne daju nikakve kreme, prahovi i sl.
    Ko ce sad 3 tjedna izdrzat ne ici van tokom dana, to mi je najgore 😣

• neu2018
    13. Svibanj 2019. 14:20

ajme sta je ovo, kozice napale forum  vracala sam se da vidim koja je pisala, ivy, i sad pcelicamama. jel onda i muz ima, napisala si da je i on bio pod temperaturom? ajde tjedan dana loseg vremena, onda imate jos 2 za izdrzat 

13. Svibanj 2019. 14:39

PčelicaMama

Zene moje ja dobila kozice 😭😭😭
    Mala za sad nema, vidjet cemo za koji dan..
    Skuzila na nogama par pikni, skinem majicu, eto na trbuhu i ledjima..brzo kod doktora, sano kaj kaze da se starima ne daju nikakve kreme, prahovi i sl.
    Ko ce sad 3 tjedna izdrzat ne ici van tokom dana, to mi je najgore 😣

Ajooojjj draga😲..pa kaj ste bili u kontaktu s nekim ko je imao kozice? Uf,drži se😘

ivymicek
    13. Svibanj 2019. 21:12

PčelicaMama

Sretan majcin dan mame 😍
    Muz i ja od jucer u temperaturi, nadam se da se mala izvukla.. trebali smo danas kod mojih na rucak jer im je 40.-a godisnjica braka..bas mi je zao da je tako ispalo..
    Ivy nadam se da maloj kozici ide na bolje..
    Lucy drzi se, valjda ce ga popustiti zubici i opet bolje papati i spavati..
    Laku noc mamice 🤗

Ma ne slušaj ti doktora slušaj mamu od kozica. 
    Vruća voda unutra staviš u najlonku dve šake zobenih pahuljica. Nakon 15 min zob će pustiti sluz i u tom se okupaš.
    URIAGE PRURICED GEL za kozice je najbolji jer stvara zaštitni sloj i isušuje kozice. Nadam se da si bar dobila sirup ako počne svrbjeti. Skuplji je (ali ništa skuplji od drugih) qli je fakat the best. Držimo fige za bebanu! Vid je dobio nakon 22 dana kaj mu je brat dobio, kaže doki da može i mjesec dana. Tko vam je donio koze?
    Nakon 6 dana izbijanjaZaboravila sam napomenuti kako je luka jako alergičan na kikiriki pa jel možemo samo to tetama naglasiti. Ne smije ni smokiće ni štapiće sa kikirikijem 🙄 kozici se napokon suše koze i padaju kraste. Mislim da čak više nismo ni zarazni... 

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

ivymicek
    13. Svibanj 2019. 22:32

Ovaj dio teksta za kikiriki je slučajno završio u postu. To je tekst za mame kada luka ide na ročkas 😂🙈.. molim zanemariti. Sada još moram otkriti kako sam to ukopirala u post #ludamamakojanespavatjednima 😂

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

PčelicaMama
    14. Svibanj 2019. 10:56

Hej mame,
    Neznam otkud sam pobrala, 2 su opcije, mala susjeda ih je dobila prije cca 5 tjedana, a par dana prije je bila kod nas..ili kad smo bili na cijepljenju 27.4., posto je bilo u cekaoni par djece s kozicama ipak sumnjam vise na to 🙈
    Muz je imao ko mali, tako da eto bar je on iskljucen..
    Danas ih je vec dosta i krenulo na mahove svrbit 😬
    Poslala sam ga u ljekarnu po onaj gel Ivy, hvala na savjetu 😊 za kupanje u zobi mi je isto frendica preporucila, ali ja se u ovom stanu u kadi nikad nisam kupala jer mi se kada gadi, posto je hidromasazna a te mlaznice koje idu sredinom kade su sve pune necega, neznam jel to vec plijesan ili kaj, a nisam to do sad uspjela nicim oprat..a sad ni nemam vremena ni snage se s tim bavit..tako da jedino da u loncu ostavim zob pa se polijevam s tim 😆
    Ivy to znaci da koze vise nisu zarazne kad se  krasta napravi? Super da Videku pomalo prolazi.
    Nadam se da su ostale bebice dobro 🤗

ivymicek
    14. Svibanj 2019. 11:09

PčelicaMama

Hej mame,
    Neznam otkud sam pobrala, 2 su opcije, mala susjeda ih je dobila prije cca 5 tjedana, a par dana prije je bila kod nas..ili kad smo bili na cijepljenju 27.4., posto je bilo u cekaoni par djece s kozicama ipak sumnjam vise na to 🙈
    Muz je imao ko mali, tako da eto bar je on iskljucen..
    Danas ih je vec dosta i krenulo na mahove svrbit 😬
    Poslala sam ga u ljekarnu po onaj gel Ivy, hvala na savjetu 😊 za kupanje u zobi mi je isto frendica preporucila, ali ja se u ovom stanu u kadi nikad nisam kupala jer mi se kada gadi, posto je hidromasazna a te mlaznice koje idu sredinom kade su sve pune necega, neznam jel to vec plijesan ili kaj, a nisam to do sad uspjela nicim oprat..a sad ni nemam vremena ni snage se s tim bavit..tako da jedino da u loncu ostavim zob pa se polijevam s tim 😆
    Ivy to znaci da koze vise nisu zarazne kad se krasta napravi? Super da Videku pomalo prolazi.
    Nadam se da su ostale bebice dobro 🤗

Gel će ti pomoći 100%. Ali fakat nazovi doki i traži neki sirup. Ovaj koji su moji koristili ide i za odrasle. Ne moraš se kupat možeš samo natuftati  koze blazinicom. Koze su zarazne 2 dana prije izbijanja i dok su mjehuri, kada krenu kraste tada više nisu zarazni, cca 8 dan od izbijanja.
    Držim fige da što prije i bezbolnije prođe

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

20. Svibanj 2019. 15:36

Di ste nestale mamice? Kako ste? Kako bebice? Pozdrav i pusa od nas😘

20. Svibanj 2019. 15:38

Pčelice kako si ti? Kak kozice? Nadam se da nije i bebica dobila..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.