Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Norules
    22. Svibanj 2019. 19:57

Curke ja malo upadam ko padobranac,uglavnom trebam roditi krajem 7 mj pa me zanima samo kako obuci bebu za izlazak iz rodilista,kratki ili dugi rukavi?pa eto ako je tko voljan odgovoriti

PčelicaMama
    22. Svibanj 2019. 20:42

Bok Norules!
    Malena i ja smo isle kuci 15.7. i taman tih dana nije bilo vrucina..obukla ju je sestra u kombinezon dugih rukava, a ne mogu se sad sjetiti da li je ispod jos imala bodi kratkih rukava. Kapicu je isto stavila.
    U svakom slucaju mislim da bebe oblace u dugi rukav nevezano za temp. Ja si nekako mislim cak i da je bilo pakleno, u autu bi radila klima makar najslabija i bebi nebi bilo vruce.
    E da, sto se tice brojeva robice, moja je bila prvih mj dana u br. 50, a rodjena sa 51 cm..naravno sve ovisi o marki koju kupujete, ali da se ne zavarate da ce vam trebati u startu samo 56 😉
    Sretno ti u daljnjoj trudnoci i kasnije porodu 😊 
    P.s. i ja sam krajem 7.mj rodjena 😍

22. Svibanj 2019. 20:50

Norules

Curke ja malo upadam ko padobranac,uglavnom trebam roditi krajem 7 mj pa me zanima samo kako obuci bebu za izlazak iz rodilista,kratki ili dugi rukavi?pa eto ako je tko voljan odgovoriti

Dugi rukav treba biti za bebice,bez obzira na godišnje doba,jedino po zimi ide više slojeva..tak su bar meni rekli..moj rođen u 6mj,bilo je pakleno vruće i sparno,imao je dugi bodi,hlačice i kapicu.

Norules
    22. Svibanj 2019. 21:57

Hvala puno,a tako ste ih i poslije oblacili cca prvih mjesec dana?jer ja npr ni nemam klimu doma,a nisam se bas opskrbila dugim bodicima pa da jos pripremim a za broj cu kombinirati 50/56

22. Svibanj 2019. 22:16

Norules

Hvala puno,a tako ste ih i poslije oblacili cca prvih mjesec dana?jer ja npr ni nemam klimu doma,a nisam se bas opskrbila dugim bodicima pa da jos pripremim a za broj cu kombinirati 50/56

Ovo mi je bilo dosta korisno
    Ovo mi je bilo dosta korisno
    23. Svibanj 2019. 08:49

Dobro jutro mamice, lijepo jutro nam protekli u suzama jer je skužio da parket nije tako mekan kao kocke pa je malo lupio glavom.. Ugl., plakali smo oboje... 😫 A i noć nam je bila koma tak da... Nadam se da ste vi imale bolju noć..
    Mi smo krajem 8og mj rođeni, došla u bolnicu bilo +35, izašli van po kiši.. Nama su obukli kratki bodi, dugu majičicu, duge hlačice, čarapice i kapicu..čak mislim da je bila i jaknica u kompletu 😂😂 

• ivanolora
    23. Svibanj 2019. 10:46

Noah, da te utjesim i mi isto placemo. On cendrav ja bez volje za bilo sta. Borili smo se pol sata s cokolinom nema mjesta di ga sve nema. Totalni kaos 😭😭

• neu2018
    23. Svibanj 2019. 11:14

ja se isto pitam jel ima cijepljenja s 9 mj? zadnji puta nam je pedijatrica rekla da ce s 9 mj raditi krvnu sliku, znaci ide vaditi krv, nadam se da nece i cijepiti, mozda bi nekud na vikend...
    i da, nasa nije plava ni plavooka, bas naprotiv, tamnosmede oci, tamna kosa, a kao da se i osuncala hahha.
    i evo 9 mj stize, a niti jednog zuba jos.

• neu2018
    23. Svibanj 2019. 11:17

i imala je nekidan istu situaciju, iz sjedenja se zabacila na leda na laminat. samo se culo poing. i naravno plac... sve je to praksa, naucit ce :) kaos hranjenja smo imali prije 2 tjedna u trajanju od cijelog tjedna. uuzas. 

PčelicaMama
    23. Svibanj 2019. 12:13

Bok mamice 🤗
    Norules, koliko se sjecam do pocetka 8mj nije bilo vruce tako da je moja bila uvijek u dugom kombinezonu, a tako ju je u biti i patronazna oblacila kad je dolazila (meni je dolazila cca mjesec i pol posto sam imala problema s dojenjem i mala je slabo napredovala)..tek kad je nekad pocetkom/sredinom 8mj bilo vruce jr bila u bodiju kratkih rukava i carapama..a ja sam u potkrovlju pa kad su bile dosle vrucine je bilo pakleno, jer klimu nisam palila samo kao ovlazivanje zraka na max 25 stupnjeva..bilo me strah da se ne prehladi..ugl, ko zna kakvo ce biti ljeto 🙈
    A Noah jadnicak mali..znam kako ti je, i moja vec 2 mj valjda svaki dan bar jednom negdje bubne 😣 a to je tako nema pomoci..
    Joj ocito je nesto nocas bilo u zraku, ja sam se s malom borila od pol 4 do pol 5 nikako zaspati..
    Nema cure cijepljenja redovnog s 9mj tek s godinu..ja sam cijepila s Prevenarom s 9,5 mj, ali to nije redovno cjepivo i placa se..
    Ja mislim da moja pedi ne vadi krv s godinu, samo ako posumnja na recimo anemiju..makar je to meni ok da se vadi krvi i urin, ipak da znam da je sve u redu..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.