Boook Ena i Mihica 😘 bome veliki decko!ajme Ena jos malo i godina dana 🥰😱 pa kud je to vrijeme proletilo..jel on i hoda vec sam?
U zatisju nase teme tu i tamo bacim oko na skoro sve ostale teme, a posebno na buduce zimske bebe, one su sad u pocecima i bas me neka nostalgija hvata..
Evo ja bas bila kod dr na kontroli, taman sam se sva okrastavila 🐸 tako da ocekujem za tjedan dana da cu biti 👸 hahaha a eto na kraju nije tako strasno ispalo, u globalu ih stvarno nema puno, jedino sto su najvece na licu nekako ispale..mala za sad jos nema..
Kako ste vi ostale mamice javite se 🤗
Ovo vrijeme je ocaj zivi, stvarno se nadam da ce se uskoro ustabiliti..
Boook Ena i Mihica 😘 bome veliki decko!ajme Ena jos malo i godina dana 🥰😱 pa kud je to vrijeme proletilo..jel on i hoda vec sam?
U zatisju nase teme tu i tamo bacim oko na skoro sve ostale teme, a posebno na buduce zimske bebe, one su sad u pocecima i bas me neka nostalgija hvata..
Evo ja bas bila kod dr na kontroli, taman sam se sva okrastavila 🐸 tako da ocekujem za tjedan dana da cu biti 👸 hahaha a eto na kraju nije tako strasno ispalo, u globalu ih stvarno nema puno, jedino sto su najvece na licu nekako ispale..mala za sad jos nema..
Kako ste vi ostale mamice javite se 🤗
Ovo vrijeme je ocaj zivi, stvarno se nadam da ce se uskoro ustabiliti..
😂😂Jesi me nasmijala sad s 🐸 😂😂..ajde super da prolaze polako,nek se ti njih čim prije riješiš i da slatkica nije dobila..je,bome je veliki,i još malo pa godina dana😲,kad prije🤔..ne hoda još sam,samo uz namještaj,a ovaj se pusti i čvrsto stoji sam,al se onda čučne i sjedne😂..a bude,ima vremena,kad bude spreman 😀
Jutro mamice, vrijeme zivi uzas. Kod nas opet kisa. Kad ste pocele uvoditi obicno mlijeko svojim bebicama
Bok mamice... Evo i nas 😂😂😂
Posjeli smo se, sjedimo ko veliki i lagano pužemo ali nije još ono pravo.. Miš se trudi, a ja ga bodrim 😂😂
Čitala sam vas, ali se nisam baš mogla javiti..
Mi smo vam super (kuc-ku da ne ureknem) 😂
Bili prošli tjedan na inicijalnom razgovoru za vrtić, pa sad čekamo rezultate.. Prijavila sam ga bez obzira kaj sam nezaposlena, pa ako prođe prođe.. ne nadam se previše, a nemamo kaj izgubiti.. 😂😂😂 I ako upadne, iskreno, ne znam kak ću ja to 😂😂
Vidim bebice super rastu, još malo pa se pripremaju 1. rođendani... Bože, gdje je to proletilo 🤗🤗
Da se i mi pokažemo 😂
Šaljemo vam poljupce i mantramo da se ovo ludo vrijeme popravi 🤗🌞
Imam pitanje za nezap.mame - poslije 1god. ne dobiva se vise nikakva naknada ili ??
Imam pitanje za nezap.mame - poslije 1god. ne dobiva se vise nikakva naknada ili ??
Ne dobiva se više ništa...
Bok mamice 🤗
I kod mene kisa fuj fuj
Ajme Noah kako sam sladak 😊 bravo bravo zs posjedanje i pomalo puzanje! Drzim fige za vrtic 🤞 tako je i kod nas, samo sto je m nezaposlen (sluzbeno)..kod nas ce rezultati biti 30.5. 😬
Jel se to meni cini ili je vecina bebica svjetlokosa i plavooka 😁
Ena super je to bude on pomalo, ima vremena za hodanje 👌
Ivanolora ja nisam jos davala kravlje mlijeko, necu sigurno do godine, a jogurt od nedavno papa po par zlica umijesam u kasice..
Ivy kako je Videk, jesu otisle koze?!?! Nadam se da vam sad slijedi vrijeme bez bolestina 😉
Morske mame Dino, Lucy javiteeee se 🙂
PčelicaMama, držim i ja vama 🤞 i mi čekamo 30. pa šta bude 😂 a taman 29og idemo i kod pedi da nas konačno izmjeri i izvaže 😂😂 A sad kak je veći i svjesniji ljudi oko sebe, sve me strah kak će to proći..
E da, vjv glupo pitanje..ali svejedno 😂 Da li se i sa 9 mj. cijepe ili? Totalno sam neupućena 🤦♀️
Da se i mi pokažemo 😂
Šaljemo vam poljupce i mantramo da se ovo ludo vrijeme popravi 🤗🌞
Presladak je dečko🤩😍😍,veliki frajer💙💙,bravo bravo za posjedanje i puzanje🙂..držimo fige za vrtić🤞
Sortiraj odgovore
Najstariji