Hvala Noah i Pčelice😍😘. Hi hi,kolko znam nema trudnica još😂,mislim da je prerano🙃..a bebice ljetnice sve preslatke i rastu ko gljive,prebrzo..i približavamo se polako prvom ročkasu😳
Ena divan mali frajerko 🥰🥰🥰. Pravi dečkič ❤️.
Mi još bolesni, na ventolinu sada. Stariji brat nam ima kozice pa se lječimo.
Malo je reći da sam u pogonu od jutra i koliko sam naspavana.
Prijavljujemo 5-i zubek.
Danas sam čak i prozore oprala 🎉
Kolače ne prčem, za to imam sveki i mamu
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Prijavljujemo 5-i zubek.
Hvala draga 😘😍🤗. Drži se,jednom će i to proći,držžim 🤞🤞🤞🤞čim prije, ozdravite nam brzo. Bravo mamice za peozore😀. I bravo Vid za tunela😁😍😘,mi se još borimo,dugo nam izlaze nekak😭,od trenutka kad uočim da je crveno,pa natečeno pa dok izbije prođe vječnost 😭,a sve popraćeno cendranjem i nespavanje..kupila mu neki gel jučer na D , nemrem se sad sjetiti sl mislim da ne djeluje..
Prijavljujemo 5-i zubek.
Hvala draga 😘😍🤗. Drži se,jednom će i to proći,držžim 🤞🤞🤞🤞čim prije, ozdravite nam brzo. Bravo mamice za peozore😀. I bravo Vid za tunela😁😍😘,mi se još borimo,dugo nam izlaze nekak😭,od trenutka kad uočim da je crveno,pa natečeno pa dok izbije prođe vječnost 😭,a sve popraćeno cendranjem i nespavanje..kupila mu neki gel jučer na D , nemrem se sad sjetiti sl mislim da ne djeluje..
Bože kolko slova fulanih🙃,očito ne vidim još..dakle,bravo za prozore i zubeka😘
Jutro mamice :)
Ena divan je mali covjek :)
Ivy baš mi je žao, nadam se da brzo budete ozdravili.
E jeste uzimali šta od Uskrsnog zeke bebačima?
Jutro mamice :)
Ena divan je mali covjek :)
Ivy baš mi je žao, nadam se da brzo budete ozdravili.
E jeste uzimali šta od Uskrsnog zeke bebačima?
Hvala draga 😘. Dobio je igračku mobitel,svira,svijetli i glasaju se životinje,broji..al to nije bilo kao od zeke😂,nemamo mi taj običaj..kad bude veći i kužio onda ćemo oko kuće staviti koju pisanicu i slatkiš pa će tražiti,to bude od zeke😀
Bok mamice 😊
Mi evo sad pajkimo jer smo bile prijepodne s frendicama na kavi pa nam se ritam malo poremetio..
Jao Ivy bas mi je zao, drzi se nadam se da ces sad malo odahnuti od bolestina nakon ove ture 🤞😘
Ja nista ne pecem posto smo na ruckovima sutra i prekosutra..ove godine se jos svercam hihi
Ni kod nas zeko jos nista ne nosi, iako sam joj neki dan kupila guralicu pa recimo da moze proci pod uskrsni poklon 😁
Ena a kako ti maleni inace spava izuzev sad kad ga zubeki muce?kako vam ide papanje?ako se dobro sjecam on je nesto strajkao s mlijekom?
Bok mamice 😊
Mi evo sad pajkimo jer smo bile prijepodne s frendicama na kavi pa nam se ritam malo poremetio..
Jao Ivy bas mi je zao, drzi se nadam se da ces sad malo odahnuti od bolestina nakon ove ture 🤞😘
Ja nista ne pecem posto smo na ruckovima sutra i prekosutra..ove godine se jos svercam hihi
Ni kod nas zeko jos nista ne nosi, iako sam joj neki dan kupila guralicu pa recimo da moze proci pod uskrsni poklon 😁
Ena a kako ti maleni inace spava izuzev sad kad ga zubeki muce?kako vam ide papanje?ako se dobro sjecam on je nesto strajkao s mlijekom?
Kad neidu zubeki ili nije prehlađen spava ok,s dva-tri buđenja.. mlijeko je odbio skroz(ad),ali mu podvalim u kašicama,a i puno cica još kroz dan i noć tak da je to ok..voće, povrće,meseko sve fino papa hvala Bogu..na bočicu ni vodu ni čaj,sve iz čaše pije,duda je isto fuj ili služi za žvakanje i bacanje na pod😂
Bok mamice 😊
Kad neidu zubeki ili nije prehlađen spava ok,s dva-tri buđenja.. mlijeko je odbio skroz(ad),ali mu podvalim u kašicama,a i puno cica još kroz dan i noć tak da je to ok..voće, povrće,meseko sve fino papa hvala Bogu..na bočicu ni vodu ni čaj,sve iz čaše pije,duda je isto fuj ili služi za žvakanje i bacanje na pod😂
Jooj Ena ni videk niš ne oriznaje do cice. Kak ću ja njegs odviknut nemam pojma.
Ne kupujemo poklone za Uskrs.
Sretan Uskrs svima malima i velikima.
Vid je bolje dok mene kreće boliti grlo.
Ništa što češnjak neće riješiti
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Sretan Uskrs koke i piceki 😘🐥
Mi evo na putu, imamo 2h voznje, mala zaspala srecom vec nakon 15 min..
Uzivajte danas s najmilijima 🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji