Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivymicek
    04. Travanj 2019. 15:09

Mi opet  bolesni. Kurimo 39.2. nikak na zelenu grsnu. Tražim catering za krstitke, moram smisliti što ćemo odjenuti...
    Ono malo vremenena što sam imala za sebe kad je bio manjini nepokretan je nestalo jer sad samo hodam za njim ili vičem ne ili pazim da ne padne.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

04. Travanj 2019. 16:05

Hej mame...
    O joj Ivy..baš vas je uhvatilo 🙁 Želimo da brzo ozdravite...
    Nama je tak neki bezveze dan i jedva čekam da prođe...😓

PčelicaMama
    04. Travanj 2019. 21:10

Vecer mamice 😊
    Lucy po meni momak ima sasvim u redu mjere 👌
    Ivy jao sirocek mali, nek sto prije ozdravi..uskoro imate krstitke?
    Haha bome sam i ja neki dan razmisljala kako je bilo lijepo prije ostavit malu na jednom mjestu i znat da ce tamo i ostati 😂 
    Bome je neki cudan dan, kak bi moj dragi reko "mulj u glavi" 😜
    Noc mamice..

lucy233
    05. Travanj 2019. 14:34

Bok mamice :)
    Joj, mislim da nam je jučer svima bio neki bezvezni dan :/ danas je već bolje ☺️
    Ivy, baš mi je žao što vas tako stalno hvata,ali pretpostavljam da s bracom i sekom bude teško ne pokupiti nešto..držim fige da s toplijim vremenom bude bolje 

ivymicek
    05. Travanj 2019. 15:28

lucy233

Bok mamice :)
    Joj, mislim da nam je jučer svima bio neki bezvezni dan :/ danas je već bolje ☺️
    Ivy, baš mi je žao što vas tako stalno hvata,ali pretpostavljam da s bracom i sekom bude teško ne pokupiti nešto..držim fige da s toplijim vremenom bude bolje

Ma do puberteta ćemo biti ko novi 🤣.
    Bili kod pedi imamo obostranu upalu uha 😫, dobili antibiotik.
    Krstitke su u planu za 11.05., mislili smo ovaj puta kući slaviti jer imamo veliku terasu a klinci imaju cijelo dvorište za igru. Tako da sam već našla catering samo moram skombinirati menu i naravno što će što odjenuti 🤣.
    Pusamo vas 

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

PčelicaMama
    05. Travanj 2019. 18:44

Heh haj mamice 🤗
    Mi se evo sad uspavali jer je pocela plakati, bit ce veselo ko zna do kad ce mi sad spavati 🙈
    Ma zeznuli smo ju, taman smo popodne u vrijeme spavanja otisli do arene kako je kisa lijevala i nismo mogli u setnju, a ona naravno nije tamo spavala nego zvirkala okolo..
    Jao upala uha, ja sam ih non stop imala ko mala uzas, nadam se da se vama nece ponavljati 🤞
    Super za ideju za proslavu kod kuce ako vec imate prostora..mene su vec frendice pitale sto cemo mi s nasim 1.rodjendanom..iskreno neznam, neda mi se u restoran opet kao za krstitke jer mi je prevelik trosak za toliki broj ljudi koji necemo ovaj put sigurno pokriti s poklonima..a kod nas u stanu nema mjesta tako da jedino u dvoristu mojih staraca al nekak mi to nije to da smo kod njih..
    Ima sta novoga kod drugih bebica, jeli netko jos bio na sistematskom kod pedijatra?

06. Travanj 2019. 13:57

Hej cure... Nikak uhvatiti vremena da vam se i ja javim...
    Zadnja 2-3 dana su nam dnevna spavanja kaos... a i kad spava, spava minimalno tak da smo na turbo nervozi i on i ja.. 😂
    Danas neko bljak vrijeme opet tak da smo osuđeni na stan 😑 Mada smo bili ujutro dok je sunca bilo u kratkoj šetnji dok smo psa šetali ali mi je to malo..

lucy233
    07. Travanj 2019. 21:51

Večer cure.. 
    Naporan dan iza nas,ali neki moraju i takvi bit.
    Malo sam se zabrinula danas, inače u 10 ima doručak pa oko 1 dojenje pa jede oko 3 ručak..
    I danas ja njega podojim, i to obe sise i dan mu kašicu čisto da vidim jel mu to dovoljno za obrok. On pojede 150g 😕 više ne znam ima li tu išta mlijeka onda ☹️ svakako, uvodimo četvrti obrok za svaki slučaj kad je takva situacija...
    Kako je u vas? 

• ivanolora
    08. Travanj 2019. 10:13

lucy233

Večer cure..
    Naporan dan iza nas,ali neki moraju i takvi bit.
    Malo sam se zabrinula danas, inače u 10 ima doručak pa oko 1 dojenje pa jede oko 3 ručak..
    I danas ja njega podojim, i to obe sise i dan mu kašicu čisto da vidim jel mu to dovoljno za obrok. On pojede 150g 😕 više ne znam ima li tu išta mlijeka onda ☹️ svakako, uvodimo četvrti obrok za svaki slučaj kad je takva situacija…
    Kako je u vas?

Kod nas nedjelja naporan dan. Noc je bila odlicna. Spavao od 23 do 8 ujutro sa 3 cicanja 😉mama najsretnija na svijetu. Samo da nam je vise takvih noci. 
    Mi imamo u 10h flasu, pa oko 13h kasicu, 14-14,30h cicanje, 17h flasa, 19h cicanje, 22h flasa.
    To mi je prva beba i mozda je glupo pitanje al ipak budem napisala - dal mame koje su nezaposlene primaju neku naknadu za bebe poslije 12.mjeseca rodenja djeteta

mamica1110
    08. Travanj 2019. 10:45

Bok mamice, dajete li svojim bebacima da jedu komadice hrane-onako pecivo u ruku da glođu ili komad banane,kruske,kuhanog povrca? Ja imam ogroman strah od davljenja i pokusavam joj dati da i sama uzima u ruku npr kuhano voce i povrce ali kako se nekoliko puta zagrcnula jer nije zvakala i kako ju je valjda moja reakcija jos i uplasila negoduje pri hranjenju. Beba ima 8 mjeseci,nema jos zubica. Iskazuje interes i zeli dotaknuti rukom kasice no sve manje zeli da ju ja hranim na zlicicu nego zeli sama. A ja ne znam kako da se nosim sa svojim strahom 😭

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.