Pozdrav svima :))
Mi smo prehlađeni i kašljemo baš grubo tako da sutra idemo u doktora... Nije nešto grintav ali slabije jede.
Bili smo u šetnji jer mislim da mu ne može naškoditi svježi zrak.
Sve bolje šetamo uz namještaj, čak se zna okrenut tako da se guzicom nasloni na kauč pa se ne drži rukama. Onda shvati da se ne drži pa odma pada od panike 😂
Hej mame!
Kod nas noc prosla cak ok. Prva nakon dugo vrimena. Spava je vecinom na drobu pa pretpostavljam da je zato bio miran 😂
Ja sam daleko od w gate haha 😜
Lucy javi sta kaze doktor sutra.
Di nam je Ivy kako je kod nje stanje? Nadam se da ide na bolje!
Netko je bio nedavno pisao o robici za lito. Jel itko poceo kupovati ista? Uopce ne znam sta ce bit najprakticnije 🙄
Ako neko ima iskustva tj vise djecice koja su prosla lito neka napise pa da ne trosim bzvze novce na neku robicu koju cu poslije proklinjat (ka sad vecinu ove sa normalnim botunima, dok ih zakopcam D ode u trans😂)
Hej mame!
Kod nas noc prosla cak ok. Prva nakon dugo vrimena. Spava je vecinom na drobu pa pretpostavljam da je zato bio miran 😂
Ja sam daleko od w gate haha 😜
Lucy javi sta kaze doktor sutra.
Di nam je Ivy kako je kod nje stanje? Nadam se da ide na bolje!
Netko je bio nedavno pisao o robici za lito. Jel itko poceo kupovati ista? Uopce ne znam sta ce bit najprakticnije 🙄
Ako neko ima iskustva tj vise djecice koja su prosla lito neka napise pa da ne trosim bzvze novce na neku robicu koju cu poslije proklinjat (ka sad vecinu ove sa normalnim botunima, dok ih zakopcam D ode u trans😂
Evo i mene .
Dani su mi kaos. Niš ne stignem. Počela sam vježbati tako da sam u programu od jutra kako bih napravila sve što sam naumila.
Prebolili smo obostranu upalu uha, prestali smo piti antibiotik jer je dobio alergiju.
Sada smo se vratili u normalu što se tiče ne cviljenja i hranjenja, još nas muči ne spavanje.
Frustrira me dojenje a vidim da je on toliko zagrižen za tu cixu da ne znam kako ćemo prestat. Danas sam imala top i nezgodno mi bilo izvadit jednu cicu pa su obje bile vani .On je malo vukao iz jedne pa gledao obje pa cickio iz druge i tako redom. Cicoljubac.
Ljetna robica... Bodići i oni romperi. Iako ako bude extra vruće pelena i majica kratkih rukava. Što manje to bolje.
Eh da umorna sam, užas jedan 🤣
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Dan mamice, naše noći su i dalje koma, staaaaalno se budi🤨 Ništa ne stižem napraviti a kamoli mrvicu odmoriti. Po danu spava dva puta po 40 minuta i to mi dođe taman da mu pripremim jesti, ostalo radim kad dođe mm a to je oko 6 navečer. Onda brzo večera, suđe, usisavanje, kupanje maloga, uspavljivanje. A da ni ne spominjem koliko robe perem🙈🙈 Kad zaspi ne stignem se ni otuširati i već je budan i tako se nastavi buditi po cijele noći. Noću ga nosi mm jer ja stvarno ne mogu, nekad se bojim da će mi ispasti iz ruku od umora. Kako se vi nosite sa umorom? Imate koga da vam pomaže?
Svim bubanima želim da brzo ozdrave😘
Dan mamice, naše noći su i dalje koma, staaaaalno se budi🤨 Ništa ne stižem napraviti a kamoli mrvicu odmoriti. Po danu spava dva puta po 40 minuta i to mi dođe taman da mu pripremim jesti, ostalo radim kad dođe mm a to je oko 6 navečer. Onda brzo večera, suđe, usisavanje, kupanje maloga, uspavljivanje. A da ni ne spominjem koliko robe perem🙈🙈 Kad zaspi ne stignem se ni otuširati i već je budan i tako se nastavi buditi po cijele noći. Noću ga nosi mm jer ja stvarno ne mogu, nekad se bojim da će mi ispasti iz ruku od umora. Kako se vi nosite sa umorom? Imate koga da vam pomaže?
Svim bubanima želim da brzo ozdrave😘
Ah umor. Dvije doze kave na da . Kad su takvi dani ne čistim ne kuham ne perem. Što ima to se nosi, naručim hranu. Proći će, to je period..i vid je tako spavao sada se to malo ustabililo pa odrapi i po sat i pol.
Meni zna doći mama jednom tjedno kad su tajžkvi dani pa ili ona čuva ili čisti. Muž mi vikendom uskoči pa ili čisti ili čuva.
Meni se vid nuna na lopti a nekada se želi nunati tak da leži na meni a ja ga dosta snažno mazim po leđima.
Znam da si umorna, ali morqš leć s njim da bi bar malo odmorila. Neće kuća ni nered pobjeć. Možda ti taj jedan dan odmora da snage pa drugi dan nešto i odradiš. Drži se i proći će
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Bok mamice 🤗
Mi evo pajkimo..
Lucy kako je bilo kod doktora?
Dino ja sam prije par dana kupila u c&a bodija kratkih rukava i (samo) 2 haljinice, uspjela sam odolit da ih ne kupim vise haha vjerojatno cu jos kupit par komada bas kad bude ljetno vrijeme
Neke sandalice ce isto trebati ali to cu isto gledati u cca 6 mj da idemo traziti..
Ivy frustrira te zato jer je cesto na ciki ili sto?
Maslacak bas mi je zao da ti je takva situacija, ali kao sto je Ivy rekla kad mali spava i ti lezi s njime, a kucanski poslovi jedan, dva dana nikud nece pobjeci..
Ja sve uglavnom sama nekako hendlam, je da sam isto rastrgana i navecer kad ona zaspe nemam vise volje za zivotom..mama mi je neki dan bila prvi put odvela malu u setnju dok sam ja spremala stan, inace ju nisam nikad zvala za to..i tad sam uspjela cak noge izdepilirat nakon valjda 2, a mozda cak i 3 mjeseca 😂🙈 kaooos
Pozdrav mamice
Dakle situacija je ovakva, jučer ja ujutro zovem doktoricu nitko se ne javlja. Na internetu nigdje radnog vremena, u srijedu je radila ujutro ja zaključim da onda četvrtak vjerojatno popodne. Odveden malog, ona radila ujutro. Danas isto radi ujutro, mi se obucemo odemo tamo samo medicinska sestra, doktorica na seminaru. Dobro, tko će mi pogledat dijete, pa postoji dežurna doktorica ali ta ne prima pacijente petkom?!
Nisam htjela ići na hitnu jer je samo kašalj problem i dobre je volje ali mislim da je ovo stvarno neozbiljno da ne postoji zamjena za pedijatrija.
Bok mamice 🤗
Mi evo pajkimo..
Lucy kako je bilo kod doktora?
Dino ja sam prije par dana kupila u c&a bodija kratkih rukava i (samo) 2 haljinice, uspjela sam odolit da ih ne kupim vise haha vjerojatno cu jos kupit par komada bas kad bude ljetno vrijeme
Neke sandalice ce isto trebati ali to cu isto gledati u cca 6 mj da idemo traziti..
Ivy frustrira te zato jer je cesto na ciki ili sto?
Maslacak bas mi je zao da ti je takva situacija, ali kao sto je Ivy rekla kad mali spava i ti lezi s njime, a kucanski poslovi jedan, dva dana nikud nece pobjeci..
Ja sve uglavnom sama nekako hendlam, je da sam isto rastrgana i navecer kad ona zaspe nemam vise volje za zivotom..mama mi je neki dan bila prvi put odvela malu u setnju dok sam ja spremala stan, inace ju nisam nikad zvala za to..i tad sam uspjela cak noge izdepilirat nakon valjda 2, a mozda cak i 3 mjeseca 😂🙈 kaooos
Frustrira me što stalno ciki po malo. Znam da mu cika sada služi kao maženje i tješenje. Kad mu nedam toliko se isfrustrira da na kraju popustim jer očito nije spreman odvojiti se ali je meni valjda previše. No, izdržati ću, ne ide ništa na silu.
Lucy ufffff. Grozno nešto, petkom ne prima... Vitno da svi viču ne stvarajte gužve na hitnim prijemima... A kud ćeš kad te nema tko primiti ker eto petkom ne primaju 🤔. Katastrofa.
Dan dans bljakav. Ima upalu na guzi... Jako mu je crveno i peče ga kad kaka pa neće ni kakati. Mažem sudokremom, imate kakvu ideju kako pomoći?
On cvilav ja umorna odlična kombinacija.
Idem čistiti stan jer izgleda kao da jw bomba pala
Noćica kloke
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Jao Lucy uzas, stvarno nisu normalni kako mogu tako da jedan dan uopce ne primaju..a da si otisla na hitnu vjerojatno bi te oprali sta si dosla "samo" zbog kaslja..
Ivy razumijem, moja je isto evo do prije mjesec dana jako cesto cicala i meni je to nekad znalo ic na zivce jer doslovno moras kemijat kad ces sta i gdje moci radi njezinog cestog jela..sigurno je i kod vas pitanje vremena kad ce sam smanjiti..
Ja evo upravo pod oprala i sad se zavaljala pred tv..
Noc mamice i bebice ✨
Aha Ivy zaboravih na crvenu guzu, mojoj je isto vec par puta bilo crveno, pretpostavljam ili od kakanja ili od neceg sto je jela..mazala sam kao i inace sa pavlovicevom,ali ne kod svakog mijenjanja pelene nego svakog drugog, a izmedju mazanja sam onda samo sa svojim mlijekom premazala..
A jednom tjedno kad ju kupam ju dolje operem s jednim gelom, A-derma se zove, to mi je pedijatrica rekla za to..sudokrem nisam nikad koristila, znam samo da je on jak..
Sortiraj odgovore
Najstariji