Joj, te mame...a pola tih šta komentiraju same posjele djecu pa se hvale 😅 joj, izvini šta je meni bitno da je dijete dobro a ne da se hvalim uokolo s njim.
Ja sam isto bolja s muškima. A najgore su mi se pokazale mame s malo većom djecom- baš od njih očekuješ razumijevanje.
Intenzivno razmišljam o prestanku dojenja jer me noći stvarno iscrpljuju fizicki i psihicki, ali osjećam grižnju savjesti radi malog :/
Pa baš to, očekuješ razumijevanje od osoba koje su u sličnoj situaciji... Ali jok..
Ma nema veze... meni je drago da ste vi tu.. 😊🤗
Jao opet tema "frendice" 😅
Vjerujem da se grizes zbog nje ako ste si vec tako dugo bile dobre, ali ocito nju nesto muci pa ima takve glupe izjave i komentare, ko zna sta je u pozadini..mozda da ju direktno pitas ako se zelis i dalje vidjati s njom?
Ma ne brigajte cure oko toga kad ce beba nesto napraviti, bude kad bude spremna..mene rodjena sestra izludila s pitanjima jel mi se mala posjela otkad je 6 mj navrsila 🤨
Lucy a sto si mislila ako bi prestala dojiti po noci kad bude ti se budio, dati mu ad ili ga samo nositi?
Moja malena prdica se opet uhvatila nespavanja 😭😭.
Buđenja bezbroj, cicanja ni ne brojim. Maleni smotuljak srece od 8 mj. mazica.
Kako ste vi
Bok ljepotice ☀️
Nama dan neki čudan... on cendrav, ni sam ne zna kaj bi sa sobom..a bome ni ja... Mora da je zbog 1. Aprila pa me zeza 😂😂
Dan mamice 😊
Mi bile u setnji i po dobrom starom obicaju mi zaspala na povratku valjda 2 min od stana..i sad sjedim na klupici i zvirkam 😏 a gladna sam jako 🙈
Hmm a valjda je nesto bilo u zraku, moja se u pol 3 u placu probudila..
Ivanolora.. žao mi je zbog nespavanja 🙁 I moj je sinoć malo zezao... i prvi put se okrenuo na trbuh i tak spavao... Svako malo sam ga provjeravala dok se nije vratio na leđa 😂
Hej mame!
Lucy kako si planirala onda nocu uspavljivanje? Zanima je jer cu morat svakako uskoro pocet razmisljat o tome kako i sta kad nema cice vise 🤔
Moja buhtlica definitivno ne voli kolica. Probali sa sportskim i isto samo vikanje i negodovanje. Bas me to rastuzuje jer ga ne mogu bas stalno nosat i jos ce sad lito i bit ce vruce.. Mah 😞
Hej mamite... Čitam vas ali slabo stignem pisati. Imali smo radne akcije oko i u kući, izbacivali smo glomazni otpad.
Mi smo dobro, osim što nam curi nosek i slinimo kao da nema sutra (naziru se 3 od 4 dvojke).
Lucy suosjećam što se tiče dojenja. Moja tehnika koja je palila sa Lukom i Ninom je bila ta prvo ponudim malo cike i onda polako vadim ciku a stavljam bočicu.. onda je wve kraće bila cika dok je u potpunosti nisam izbacila. Moji nisu htjeli ad pa sam im davala zobeno mlijeko sa dodatkom kalcija (luka je imao 12 mj a nina 10 i pol). Vid je drugačiji od njih dvoje i već znam kako će to ići puno teže a i ja sam opuštenija jer se ne vraćam odmah raditi 🙄.
Dinosaurus mi se isto nosamo. Kolica smo koristili 10 puta bez plakanja i 30 puta s plakanjem pa sam odustala. Prijateljica mi je posudila ergobaby omnia 360 i ja sam se preporodila! Mislim joj uplatiti novčiće za kloku jer ju oni nisu ni koristili 🤣.
Pusamo vas Vid i ja kojeg uspavljujem ako samu sebe prije ne uspavam 🤣.
Noćica kloke
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Hej mamite… Čitam vas ali slabo stignem pisati. Imali smo radne akcije oko i u kući, izbacivali smo glomazni otpad.
Mi smo dobro, osim što nam curi nosek i slinimo kao da nema sutra (naziru se 3 od 4 dvojke).
Lucy suosjećam što se tiče dojenja. Moja tehnika koja je palila sa Lukom i Ninom je bila ta prvo ponudim malo cike i onda polako vadim ciku a stavljam bočicu.. onda je wve kraće bila cika dok je u potpunosti nisam izbacila. Moji nisu htjeli ad pa sam im davala zobeno mlijeko sa dodatkom kalcija (luka je imao 12 mj a nina 10 i pol). Vid je drugačiji od njih dvoje i već znam kako će to ići puno teže a i ja sam opuštenija jer se ne vraćam odmah raditi 🙄.
Dinosaurus mi se isto nosamo. Kolica smo koristili 10 puta bez plakanja i 30 puta s plakanjem pa sam odustala. Prijateljica mi je posudila ergobaby omnia 360 i ja sam se preporodila! Mislim joj uplatiti novčiće za kloku jer ju oni nisu ni koristili 🤣.
Pusamo vas Vid i ja kojeg uspavljujem ako samu sebe prije ne uspavam 🤣.
Noćica kloke
I razmišljam o nabavci Smart trike guralice. Iskustva? Nadam se da će se bar u tome htjeti vouiti 🙄
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Sortiraj odgovore
Najstariji