Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maslačak32
    22. Ožujak 2019. 08:28

Dobro jutro mamice, kako ste? Jeste li se naspavale? Kako bebice? PčelicaMama, kako curka?
    Nama je danas 9 mjeseci, ja ne znam kako to vrijeme tako leti, neću se ni okrenuti i već ću morati na posao, a to me nimalo ne veseli, najrađe vi bila stalno s njime doma🙈
    Ugodan dan mamice😘😘😘

PčelicaMama
    22. Ožujak 2019. 10:15

Jutro mame 😊
    Nama noc tako tako, mrvicu bolja od prethodne, ali nosic ju bas jako muci, tako se brzo zapuni da bi valjda svakih 10ak min trebala cistiti, a znam da se ne smije cesto s onim aspiratorom sto ide na usisavac..a opet ne mogu pustiti da jedva dise 😕
    Ma da, neznam ni ja kako oni to misle da se djeca u necemu sprijece, da joj utege stavim na noge i ruke mozda 😏 
    Cestitke Maslacak na 9 mj 🎉  
    Kada imate iduci put sistematske kod pedijatra?
    Bome vrijeme leti, meni nekad, ali samo nekad, dodje zao sto nemam blizance da mogu bit s njima duze doma 😁 inace sam dok sam trudna bila govorila kako bi voljela drugi put blizance, ali otkad sam rodila vise nisam bas ni za drugo, a kamoli za twinse 😅
    Uzivajte mamice danas u lijepom danu!

ivymicek
    22. Ožujak 2019. 10:41

Jutro mamice!
    Čestitke maslačak na 9 mj. Bome leti vrijeme.
    Dino super za ajanje.
    Nadam se da će svi bubani brzo prizdraviti.
    Isprobajte Nisita mast za pune noseke.
    Ja kuham danas tuna salatu sa bulgurom.
    Skuhaš bulgur unutra staviš konzervu tune, isjeckaš povrće. Sa strane napraviš umak (ja koristy Skyr tvrdi jogurt + koje zrnce soli+ žličica senfa) sve izmješaš i njupaš. A za njega ću kupovnu jer moram puno čistiti.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Dinosaurus
    22. Ožujak 2019. 11:20

ivymicek

Jutro mamice!
    Čestitke maslačak na 9 mj. Bome leti vrijeme.
    Dino super za ajanje.
    Nadam se da će svi bubani brzo prizdraviti.
    Isprobajte Nisita mast za pune noseke.
    Ja kuham danas tuna salatu sa bulgurom.
    Skuhaš bulgur unutra staviš konzervu tune, isjeckaš povrće. Sa strane napraviš umak (ja koristy Skyr tvrdi jogurt + koje zrnce soli+ žličica senfa) sve izmješaš i njupaš. A za njega ću kupovnu jer moram puno čistiti.

Hajoooj jucer sam tunu hahah 😭😂

22. Ožujak 2019. 12:13

Maslačak sretnih vam velikih 9 💝🤗🤗
    Mi smo ok spavali 😁 Ne budem se žalila...
    Dinosaurus Mi danas idemo na ručak kod mojih pa mi je to jedna briga manje..😂 A jučer sam radila pileća prsa u bijelom umaku i njoke 😊 (nadam se da sam ti malo pomogla).. A njemu povrće sa rižom, i desertić bananu i borovnice.. 😁

PčelicaMama
    23. Ožujak 2019. 11:14

Bok mamice 🤗
    Neko vikend-zatisje 🤔
    Mi i dalje smrkavi, a sad je preslo i na mene..
    Tatek nam je otisao jucer kod svojih pa smo same nas 2 za vikend..danas bome necu kuhati, narucit cu si pizzu, a sutra cu kod svojih na rucak..
    Jucer je prvi put probala malo zutanjka, nema za sad nikakve reakcije, nadam se da ce tako i ostati..
    Kasnije cemo u setnju kad bude jos malo toplije 🌞
    Uzivajte u vikendu sa svojim voljenima 😊

mandarina
    24. Ožujak 2019. 11:12

Pozdrav mamice, 
    nadam se da sve uživate sa svojim bebicama na ovom prekrasnom vremenu 
    Kako ih sad oblačite kad idete van , što stavite na nogice?
    Moja skida bilo kakvu obuću osim čarapa 
    I pitanje za mamice, pijete li kakve vitamine? 
    Imam osjećaj da sam često umorna, možda mi nečega nedostaje 

lucy233
    24. Ožujak 2019. 11:39

Pozdrav mamice :)
    Mi maksimalno iskorištavamo vikend i lijepo vrijeme, jučer smo bili kod prijatelja na selu cijeli dan, danas idemo na slapove Krke 😊 F je oduševljen čim nije kući i to je stvarno odlično da dobro reagira na nepoznato okruženje. 
    Imamo 6 zubi! 
    Ja i dalje ne nosim nikakve cipelice niti planiram dok ne prohoda samostalno. 
    A šta se tiče nedostajanja, prilično sam sigurna da mi sna nedostaje 😂

Dinosaurus
    24. Ožujak 2019. 12:35

Hej mame!
    Mi isto uzivamo u suncu!
    Ajme moram se ispuhat negdi. Dakle i ja sam clan one grupe na fb za kasice. Nekidan pita jedna mama da zasto beba ne smi kakao do godine dana. Odgovor je bio da "nije da ne smi" nego bebi do godinu dana treba nutritivno bogata hrana a kakao to nije.
    Ono wtf. Pa nece dat ditetu kilo kakaa i rec evo obrok je pojeo. Najlakse im je onda rec da ne smi. Totalna glupost. Btw jel se vi drzite toga da blitvu smite dat djetetu samo unutar 2h od branja? Ne sicam se zbog cega tocno, valjda nekih nitrata koje uzimaju blitva i spinat iz zemlje...
    Eto sad mi je lakse 🤣
    Lucy slazem se za san. Iz dana u dan sve gore i gore ali eto proc ce i to. 
    Ugodnu nedjelju vam zelim! 

PčelicaMama
    24. Ožujak 2019. 16:20

Bok mamice 😊
    Evo nas 2 taman u parku, ona spava ja upijam sunceko..bile kod mojih na rucku da nismo skroz same..bas mi muz fali kad je ovako lijepo da pijemo kavicu na suncu
    Mandarina i moja ne moze smislit nikakvu obucu, ja joj obujem iz Mullera kao neke dokoljenke carape kojima je dno kao umjetna koza..a tenisice tj neke ljetne cipelice cu kupit kad bude prohodala..
    Ja ne pijem nista, ali sam do prije cca mjesec dana bila uzasno umorna, nevezano za njeno spavanje po noci, tako da vjerujem da mi necega fali..
    Jao Lucy divno, uzivajte 😀
    Dino i ja sam citala te komentare, ah sta reci..kak bi zagorci rekli - ne bi se štela mešati! 😂
    Blitvu jos nisam dala, ne znam, ni mi ne jedemo pa onda mi nije zanimljiva, isto ko ni spinat, avokado, mango i ostale egzote 😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.