Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    18. Ožujak 2019. 19:19

Ena32

Noah

Ena draga.. stvarno je veliki dečko…
    Preekrasan 😍

HvsHv draga 😘🤗🤗

Bože mili,što sam nepismena🤭😂😂😂..hvala draga 😘🤗🤗 sam htjela napisati,ali je bilo na brzinu dok mali zvrk ne snimi da imam mob u rukama jer mi ga hoće oteti😂😁,to ko da je neznam kaj vidio,a nedam mu pa cvili😏

ivymicek
    18. Ožujak 2019. 20:00

Ena32

Bokić mamice 😘. Kod nas prvo kiša,onda snijeg i na kraju sve zajedno 🤔😂😂..niš od šetnje danas…jedini izlaz ako nas ne zapadne snijeg će biti autom u nabavu pelena,voća,povrća itd..

Miha smješko, predivan 🥰🥰🥰. 
    Bome i kod nas zabijelilo ali na kratko.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

18. Ožujak 2019. 20:22

ivymicek

Ena32

Bokić mamice 😘. Kod nas prvo kiša,onda snijeg i na kraju sve zajedno 🤔😂😂..niš od šetnje danas…jedini izlaz ako nas ne zapadne snijeg će biti autom u nabavu pelena,voća,povrća itd..

😘❤️,hvala draga☺️..a nije on tak bucmast kak izgleda na fotkama😂,tu je baš ispao ko mali pajcek🤭😂..niš od snijega,kiša ga otopila,ali niš ni od šopinga,pare budu sutra😂

ivymicek
    18. Ožujak 2019. 22:09

Ena32

ivymicek

Ena32

😘❤️,hvala draga☺️..a nije on tak bucmast kak izgleda na fotkama😂,tu je baš ispao ko mali pajcek🤭😂..niš od snijega,kiša ga otopila,ali niš ni od šopinga,pare budu sutra😂

Ma nije buckast..  taman je, predivan je smješko mali. Samoo se smješka 🥰.
    Ena sva sreća sutra će shopping 😂😂😂

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

lucy233
    19. Ožujak 2019. 07:58

Dobro jutro svima :)
     Ivy, Ena momci su predivni 😍 
    Mi smo obavili shoping za proljeće/početak ljeta i sad više stvarno nemam izlika zašto sam mu opet kupila nešto 😂
    Kada vaše bebice idu na noćno spavanje? Mi tek oko 22:30 

19. Ožujak 2019. 08:27

Dobro jutroooo ❤❤❤
    Hahaha Ena, skužila sam ja odmah 😂😂 tak i moj, čim mobitel vidi sve ostavlja i grabi...
    I ja mislila obaviti shoping jučer i vidim ujutro na netu isplata 18og.. pogledam valjda 20 minuta kasnije ono iznenađenje, promijenili datum 😂😂 A bome kako miš raste nema odgađanja i moram nakupovati sve i svašta 😂😂
    Mi se idemo spremati na spavanje oko 7, pola 8 i on već spava oko 8 😁 Taman mi ostane 2 - 3 sata uživanja prije nego se sama spremim u krpe...

PčelicaMama
    19. Ožujak 2019. 10:57

Jutro curke ☕
    Ena smjesko mali 😍 joj s ovim zubicima su mi preslatke bebice hihi
    Mi se evo uspavljujemo..
    Spavanje hmm, naravno da uz pravila postoje iznimke 😅 najcesce navecer zaspe oko 8, ali ako nesto razmrda popodnevno spavanje koje je po novom od cca 3 do cca 4, zaspi tipa u 6 tek i onda odguli do 23, tako je recimo sinoc bilo, i zaspala natrag oko ponoci..
    Soping za bebu hjooj ne smijem na netu ni gledat sve mi je slatko 🤩 ali ne kupujem joj previse robice, otprilike procijenim koliko bi joj trebalo..nisam jos kratkih rukava uzimala, budem tek vjerojatno u 5 mj pocela..
    Moja cak nije luda za mobom jer izbjegavam tipkat bas dok me gleda, ali zato papuce i salica od kave kaooos podivlja kad vidi 😂

Dinosaurus
    19. Ožujak 2019. 12:05

Jutro mame!
    Ja jos nisam nista kupovala za peoljece/ljeto. Imam jos zimske robice koju smo dobili na poklon a nismo ni jednom obukli jer je tek sad poceo tu velicinu nositi 😁
    Mi na spavanje idemo od 7 do 7ipo

ivymicek
    20. Ožujak 2019. 08:01

Dobro jutro. Prijavljujem mastitis. Kako mi je to uspjelo sa 3 bebom koju dojim već 9 mj nemam pojma. No kako sam zakurila doki mi je dala antibiotik pa mi se čini da je upala već manja.
    Mi imali ok noć ili sam bila u deliriju od temperature 😂.
    Nadam se dugoj šetnji danas jer vidim sunčeko kroz prozor.
    Lucy Vid ide spavati oko 8 navečer. Ima dva spavanja. Zadnje se budi najkasnije u 16 i onda mu je previše izdržati duže od 8.
    Kako vi papate kašice. Vid jede svaka 2 h. Jede manje po obroku pa je češće gladan. Ja nudim ciku ali neće. Tak da smo jučer jeli 5 puta.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

lucy233
    20. Ožujak 2019. 09:21

Jutro mame :)
    Mi raspored hranjenja imamo ok, doji oko 7 ujutro onda doručak u 10 kašica voće/žitarice, ručak oko 1:30 povrće/meso/riba, doji oko 4:30, večera u 7 neka mliječna kašica Nestle ili nešto tako i doji oko 22 za spavanje. Plus dojenje po noći naravno.
    U nas je sunčano tako da ćemo baš lijepu šetnju imati danas, a za vikend planiramo izlet na Krku  

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.