Bok mamice 🤗
Mi evo cicamo/spavamo..
Ajme Ivy bas te uhvatilo svasta ☹ drzim fige da upala sto prije prodje 🤞jel ti malac mozda bio u skoku pa navukao puno mlijeka?
Mi puno tj cesto papamo, 8x po danu i 1x po noci 🙈 ali to je jos dobro, do prije cca tjedan dana je jela 10x po danu..napredujemo 😂
A imamo 2 kasice, one su mi sad zamijenile 2 bocice..
I ja se nadam nekoj setnji kasnije, valjda ce ostat 🌞
Uzivajte mame 😊
Hej mame!
Ivy svasta vas je snaslo 😫 brzo ozdravljenje vam zelim!
Mi smo iakoristili danasnji dan za setnjicu.
Kako je vas dan prosa?
Jel se vasi tijekom noci okrecu na stomak? Moj D.se okrene i onda se razbudi jer ne zna spavat/lezat kad je na stomaku i onda pocne plakat pa ga moram vracat nazad na ledja i uspavljivat opet.. Ima li ko slixno iskustvo?
Hej mame!
Ivy svasta vas je snaslo 😫 brzo ozdravljenje vam zelim!
Mi smo iakoristili danasnji dan za setnjicu.
Kako je vas dan prosa?
Jel se vasi tijekom noci okrecu na stomak? Moj D.se okrene i onda se razbudi jer ne zna spavat/lezat kad je na stomaku i onda pocne plakat pa ga moram vracat nazad na ledja i uspavljivat opet.. Ima li ko slixno iskustvo?
Moj se okreće ali mu ne smeta. Nemam ti neki savjet. Žao mi je što se razbudi.
Mi smo isto šetali iako puše vjetar, grozno, qli mu stavim pamučni šal (onaj za skijaše) preko usta i nosa da ga ne propuše
Moje dijete se ne odvaja od mene ne smijem se maknuti ni metar odmah cvili i puže zamnom. Baka ga drži a on samo gleda gdje sam.
Znam da sad to kreće ali baš je krenulo odjednom 😂.
Želim nam svima dobre noćice i naspavane mame a i bebice.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Večer mamice i bebice! Nadam se da ste dobro i da bebice spavaju. Ja samo umorna, užasno umorna, više ne stižem napraviti apsolutno ništa. Moj mali puzač stalno ide za mnom i diže mi se uz noge, ne mogu mrdnuti i nekako imam osjećaj da su bebe što starije sve zahtjevnije😂 Mi se lovimo po cijele dane, ili on puže za mnom ili ja trčim za njime i vičem "ne ovo, ne ono..." Ali neka, samo nek su oni nama živi i zdravi.
Laku noć mamice i želim vam mirne i prospavane noći😘😘😘
Jutro mame. Prijavljujem neprospavanu noc 😭. Necu ni razmisljati koliko sam umorna i iscrpljena. Popila vec drugu salicu kave od 2 dc. Mali upravo zaspao priljepljen uz mene - mali smotuljak srece.
Kako ste vi
Jutro mame 🤪
Ivanolora i kod nas ista stvar..od sinoc je smrkava i budila se valjda svakih sat vremena, pa sam ju oko pol 2 donijela k nama u krevet jel vise nisam mogla ustajat u boravak..bas joj se brzo puni, nadam se da nece preci i u kasalj
Dino, moja spava u vreci pa jedino dodje nekad na bok, ali na trbuh nikad..ona nikad nije voljela bit na trbuhu, zbog distonija joj je valjda smetalo, imali smo problema s tim kad je bila skroz mala, a trebalo je vjezbati stavljanje na trbuh..
Maslacak tako je i meni, ide ko pesek za mnom, a kad u kuhinji nesto radim stalno mi je pod nogama 😅 kako se pocela dizat uz sve zivo na koljena , a rekli su mi da joj to ne dam jel je prerano isto koliko mogu je micem, ali naravno da onda kad ne smije navaljuje jos vise na nesto hmm 😏 usisavac je sad glavna fora za penjanje 🙈
Nadam se da su ostale bebice dobro 🤗
PčelicaMama, kad je mome bilo tako ja sam mu namočila korijen bijelog sljeza i onda kapala u nosić i dala mu da popije i baš mu je pomoglo. Zašto je prerano da se dize na koljena? Ja mome ne branim, on se dize bas na stopala. Zbog distoni ili? Pa nekako mislim da ako se dijete samo diže da je spremno na to🤔
Imam taj caj od sljeza od prije, kasljala je u 1.mj, da, budem joj dala ako krene..e super nisam znala da se moze kapati u nos
Moguce zbog distonija, to mi je rekla fizioterapeutica, ali nisam pitala zasto, pretpostavljam da oni to tako skolski gledaju razvoj..i za puzanje mi je rekla da je rano, da to tek s 9,10 mjeseci..jel se ona ne zadrzava u sjedecem polozaju a kao trebala bi sjedit i igrat se..a ona je vrtirepka samo takva, nema sekunde mira..pitat cu fizijatricu, ali kod nje idemo tek za malo vise od mjesec dana, a kako je krenula do tad bude se i na noge dizala 🙈
Dobro jutro mame... Ja ustala u 7, a moj miš još spava 😂😂 Nije ni čudno kad lumpuje cijelu noć..
Opet nam je došlo sunce 🌞🌞 Divan će biti dan za šetnju...
A za probleme iš, iš.. da što prije prođe...
A ovo što kažu da je prerano za puzanje itd... Ne znam samo kako im zabraniti nešto kad očito uživaju u tome.. Biti će dana kada će nam malci misliti da se zovu "Ne diraj to i Nemoj to" 😂 Tak da ima vremena za zabrane 😂😂😂
Jutro mame!
Prijavljujem prvo spavanje na stomaku!💪🏻😁
Pisite sto kuhate danas da ukradem ideje 😊
Isto nisam za zabrane osim ako su iz odredenog razloga.
Uzivajte u suncu danas!
Sortiraj odgovore
Najstariji