Jutro mame. Noc super. Spavali ko top do 8.00. Hvala ti Boze da se jednom i ja naspavam. Kak ste vi, koje planove imate za vikend
Jutro mame..
Jedva gledam, jedno 20 buđenja.. pokušala sam bez sise da ga malo nosim ali samo dobijem nekontrolirano urlanje u 3 sata ujutro.
Bok ljepotice..
Nama noć ok, uspjeli spavati do 8 😂😂
Ivanolora super za spavanje 🤗🤗
Lucy, baš mi je žao zbog buđenja..ali dobro znam kakva su to urlanja u pola noći... moj ne plače često, ali zato kad krene urati to se prozori tresu 😂😂 Jako je grlat, to su mi rekli i u rodilištu... 😂😂😂
Mi danas imamo u planu otići malo u shoping, kupiti poklon za rođendan 🤗🤗 Vi?
Jutro mamice 😊
Mi smo isto dobro spavali, do pola 7..evo sad ciki i na putu da zaspi..
Ohoho Ivanolora ko zna, mozda te bebac iznenadi pa pocne skroz fino spavati 😉
Lucy tnx za info za sjedalicu, bas cu u trgovini pogledati prvom prilikom..uh uh tvoj malac bas ne zeli spavati u miru
Noah sretnih vam 7 🎉 tvoj je najmladji tu, jel tako?
Mi za sad osim kasnije setnje nemamo nikakvih posebnih planova..
Uzivajte u lijepom danu 🌞
PčelicaMama..1 dan smo mlađi od Dinosaurus 😂😂😂 A 1 dan stariji od Neu 😂😂 Tak smo se zaredale...😂😂
Btw.. tnx 😘😘😘
Bok mamice 😊
Nas 2 evo za promjenu sad u setnji i ona bas zaspala..
Tateka nam opet nema do sutra prijepodne, pomaze nesto kumu..tako da cemo popodne kod necaka na druzenje..iako se njih dva jos ne fermaju ni pol posto 😏
Noah uzivajte na rodjendanu..hoce biti jos tako malih beba ili su sve starija djeca?
Mame uzivajte u vikendu 😊
Evo bas procitala tj preletila clanak koji pise o spavanju beba pa procitajte..kazu da je sve to normalno, nije utjeha, al eto 😏
https://www.lactonline.com/spavanje-beba-ocekivanja-vs-stvarnost/
Jutro mame..
Jedva gledam, jedno 20 buđenja.. pokušala sam bez sise da ga malo nosim ali samo dobijem nekontrolirano urlanje u 3 sata ujutro.
Joj joj draga,skroz te kužim,i ja probala jednu noć bez sise i dobila isto to..i odustala sam..
Bok mamice 😊
Nas 2 evo za promjenu sad u setnji i ona bas zaspala..
Tateka nam opet nema do sutra prijepodne, pomaze nesto kumu..tako da cemo popodne kod necaka na druzenje..iako se njih dva jos ne fermaju ni pol posto 😏
Noah uzivajte na rodjendanu..hoce biti jos tako malih beba ili su sve starija djeca?
Mame uzivajte u vikendu 😊
Hej, hej... Nadam se da bude ok prošlo jer mi baš nije previše spavao preko dana...
Osim njega, biti će bebica od 9 mjeseci, sve ostalo od 3 godine pa nadalje 😂😂😂
Večer mamice :)
Evo u nas već par dana jedno spavanje tako da mislim da je to to...
Imamo parkić kraj kuće pa umjesto u šetnju idemo tamo. Baš bude sretan kad vidi drugu djecu ali bude mu krivo šta ne može on penjati se s njima.
Hodanje mu je glavna zanimacija stalno traži moju ruku da idemo hodat. Nadam se da će brzo prohodati i zapravo jer u protivnom neću imati leđa više 😂😅
Nadam se da će svima biti lagan prijelaz na ljetno vrijeme :)
Noah kako je bilo na rođendanu?
Sortiraj odgovore
Najstariji