Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ivanolora
    29. Ožujak 2019. 09:00

Jutro mame. Noc super. Spavali ko top do 8.00. Hvala ti Boze da se jednom i ja naspavam. Kak ste vi, koje planove imate za vikend

lucy233
    29. Ožujak 2019. 09:43

Jutro mame..
    Jedva gledam, jedno 20 buđenja..  pokušala sam bez sise da ga malo nosim ali samo dobijem nekontrolirano urlanje u 3 sata ujutro. 

29. Ožujak 2019. 10:07

Bok ljepotice.. 
    Nama noć ok, uspjeli spavati do 8 😂😂
    Ivanolora super za spavanje 🤗🤗
    Lucy, baš mi je žao zbog buđenja..ali dobro znam kakva su to urlanja u pola noći... moj ne plače često, ali zato kad krene urati to se prozori tresu 😂😂 Jako je grlat, to su mi rekli i u rodilištu... 😂😂😂
    Mi danas imamo u planu otići malo u shoping, kupiti poklon za rođendan 🤗🤗 Vi?

PčelicaMama
    29. Ožujak 2019. 10:28

Jutro mamice 😊 
    Mi smo isto dobro spavali, do pola 7..evo sad ciki i na putu da zaspi..
    Ohoho Ivanolora ko zna, mozda te bebac iznenadi pa pocne skroz fino spavati 😉
    Lucy tnx za info za sjedalicu, bas cu u trgovini pogledati prvom prilikom..uh uh tvoj malac bas ne zeli spavati u miru
    Noah sretnih vam 7 🎉 tvoj je najmladji tu, jel tako?
    Mi za sad osim kasnije setnje nemamo nikakvih posebnih planova..
    Uzivajte u lijepom danu 🌞

29. Ožujak 2019. 11:01

PčelicaMama..1 dan smo mlađi od Dinosaurus 😂😂😂 A 1 dan stariji od Neu 😂😂 Tak smo se zaredale...😂😂
    Btw.. tnx 😘😘😘

PčelicaMama
    30. Ožujak 2019. 10:58

Bok mamice 😊
    Nas 2 evo za promjenu sad u setnji i ona bas zaspala..
    Tateka nam opet nema do sutra prijepodne, pomaze nesto kumu..tako da cemo popodne kod necaka na druzenje..iako se njih dva jos ne fermaju ni pol posto 😏
    Noah uzivajte na rodjendanu..hoce biti jos tako malih beba ili su sve starija djeca?
    Mame uzivajte u vikendu 😊

PčelicaMama
    30. Ožujak 2019. 12:01

Evo bas procitala tj preletila clanak koji pise o spavanju beba pa procitajte..kazu da je sve to normalno, nije utjeha, al eto 😏
    https://www.lactonline.com/spavanje-beba-ocekivanja-vs-stvarnost/

30. Ožujak 2019. 15:59

lucy233

Jutro mame..
    Jedva gledam, jedno 20 buđenja.. pokušala sam bez sise da ga malo nosim ali samo dobijem nekontrolirano urlanje u 3 sata ujutro.

Joj joj draga,skroz te kužim,i ja probala jednu noć bez sise i dobila isto to..i odustala sam..

30. Ožujak 2019. 16:38

PčelicaMama

Bok mamice 😊
    Nas 2 evo za promjenu sad u setnji i ona bas zaspala..
    Tateka nam opet nema do sutra prijepodne, pomaze nesto kumu..tako da cemo popodne kod necaka na druzenje..iako se njih dva jos ne fermaju ni pol posto 😏
    Noah uzivajte na rodjendanu..hoce biti jos tako malih beba ili su sve starija djeca?
    Mame uzivajte u vikendu 😊

Hej, hej... Nadam se da bude ok prošlo jer mi baš nije previše spavao preko dana...
    Osim njega, biti će bebica od 9 mjeseci, sve ostalo od 3 godine pa nadalje 😂😂😂

lucy233
    30. Ožujak 2019. 21:14

Večer mamice :)
    Evo u nas već par dana jedno spavanje tako da mislim da je to to... 
    Imamo parkić kraj kuće pa umjesto u šetnju idemo tamo. Baš bude sretan kad vidi drugu djecu ali bude mu krivo šta ne može on penjati se s njima. 
    Hodanje mu je glavna zanimacija stalno traži moju ruku da idemo hodat. Nadam se da će brzo prohodati i zapravo jer u protivnom neću imati leđa više 😂😅
    Nadam se da će svima biti lagan prijelaz na ljetno vrijeme :) 
    Noah kako je bilo na rođendanu? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.