Večer mamice,
Ivy Sretnih 9 mj Vidu, kako lijepo uživa u ljulji na zraku, bravo
Ovo pišeš Luka bio alergičan na piletinu, kako si to skužila, tj.mislim pitati jel se pojavio osip ili?
Jel vi mamice imate svakodnevnu rutinu, u toliko sati mlijeko, u toliko kašica, dnevni spavanci itd. imate raspored i kako često tj. svakih koliko sati obroke dajete?
Moja cura nekad nije raspoložena za kašicu pa mislim da možda joj prečesto nudim
Jel vaše bebice uvijek papaju kašice kad im ponudite? I jel ih morate zabavljati dok jedu?
Moja curica puže i diže se uz kauč, sva je sretna kad stoji
Pozdrav svima i laku noć
Hej mame!
Ivy presladak je Videk! 😍😍 Sreteni punih 9!
Mi prijavljujemo prvo vojnicko puzanje! 💪🏻
Kod nas je raspored iz dana u dan. Ne drzim se nista striktno i mislim da se ne triba s tim opterecivat. Sve nam ovisi o jutru kad se probudi i kad startamo s danom. Doduse mi smo tek na jednom obroku ako se to tako moze nazvat obzirom da nekad pojede samo zlicicu dvi a nekad pojede dosta. Cicu mu nudim stalno i stalno jede haha 😂 ne znam kako je kad je ad u pitanju.
Kod nas je dosta puhalo ali isto smo isli i na kavicu i setnje. Jos nismo probali sportsko sjedalo za kolica i jos uvik se nadam da ce se volit vozit jer u jaju ako je budan izdrzi 7.5min i onda se pocne izvijat i kmecat 🙄
Toliko od mene za danas 😁
Nocica mame!
Vecer mame,
vidi se da je vikend cim se manje pise 😉
Mi smo isto uzivali vani u setnjama jucer i danas..
Ivy slatkis mali, sretnih vam 9 mj 🎉 i neka vam sto prije prodju sve boljke 🤗
Mi nismo jos uveli teletinu, za sad samo piletinu od mesa..
Mandarina vidim da su nase curke 2 dana razlike 😊
Sto se tice rutine mi smo ju imali do prije par dana, nesto se desilo i jedno dnevno spavanje je nestalo, a ovo prijepodnevno se oduljilo, i malo manje mlijeka mi pije..imamo otprilike ovako sad: cika oko 6/pola 7, kasica 8/pola 9, cika+spavanje 10, pola 11, kasica 13/13.30, cika 15/15.30, boca 16.30/17, cika 18, boca 19.30, cika 19.45, spavanje, i cika najcesce nekad izmedju 1 i 3..
Kasice papa bez problema, ali su skroz blendane pa sam probala od jucer malo krace blendat i vilicom gnjecit ali vidim da joj smeta ta grublja tekstura, pa cemo samo s gnjecenim jos pricekat..kako vase bebe vole?
Joj puzanje moja se cesto zabije u ogledalo, vrata od balkona i donje elemente u kuhinji kako vidi svoj odraz 🙈 ali srecom ne place 😅
Laku noc mamice i bebice 🤗
Jutro, mame!
Ima li viroza kod vas, smrkavih nosica, povisenih temperatura?
Kod nas prva stigla 😕 Pia ima 8 mjeseci i 8 dana ...
Zasad jejos dobro raspolzena, noc smo prospavali uz ucestalo dojenje, nosic cistimo...
Kad je preporuka odvesti pedijatru ipak, s koliko temperaturom mislim?
Marina
Večer mamice,
Ivy Sretnih 9 mj Vidu, kako lijepo uživa u ljulji na zraku, bravo
Ovo pišeš Luka bio alergičan na piletinu, kako si to skužila, tj.mislim pitati jel se pojavio osip ili?
Jel vi mamice imate svakodnevnu rutinu, u toliko sati mlijeko, u toliko kašica, dnevni spavanci itd. imate raspored i kako često tj. svakih koliko sati obroke dajete?
Moja cura nekad nije raspoložena za kašicu pa mislim da možda joj prečesto nudim
Jel vaše bebice uvijek papaju kašice kad im ponudite? I jel ih morate zabavljati dok jedu?
Moja curica puže i diže se uz kauč, sva je sretna kad stoji
Pozdrav svima i laku noć
Alergija na piketinu se izrazila kao povračanje i cijelodnevna mučnina baš koma reakcija. Ostale alergije (jaja, mlijeko, orašasti) u vidu osipa i urtikarija. Dok alergiju na kikiriki ne znamo kako bi reagirao no kako je jaka uz nas uvijek imamo epipen ukoliko bi došlo do šoka.
Kod nas noć ok. Od 4 kreče nacicavanje do 4 je ok
Što se tiče rutine ovisno kad se zbudi tako bude i rutina. No, često se mijenja i ritam hranjenja i spavanja. Češće nudim kašicu nego cicu. Pokušala bih da dnevnu cicu izbacimo ali vidjet ćemo kako će to na kraju ispasti.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Dan mamice 😊 kako ste?
Kod nas kisurina fuj fuj, nista od setnje danas..
Pia, mi nismo jos imali ni virozu ni temp, tako da ne znam kod koje temp se ide pedijatru, ja bi mozda isla tek iznad 39,5..stvarno neznam..mozda da probas nazvati..iako se moja ped uopce recimo ne javlja na telefon..
Mi danas popodne idemo na vjezbice..
Imate li vi kakve planove?
Hej hej... Stvarno bljak dan u odnosu na jučerašnji...
Što se temperature tiče, imali smo samo reakciju na pikicu što je brzo prošlo nakon čepića.. Ovak temp. i curenje nosića nismo imali (kuc kuc o drvo)...
Kakav je plan za danas.. heh 😂 vrijeme je stvoreno za izležavanje ali teško izvedivo pored živahne ribice...😁🤗
Bokić mamice 😘. Kod nas prvo kiša,onda snijeg i na kraju sve zajedno 🤔😂😂..niš od šetnje danas...jedini izlaz ako nas ne zapadne snijeg će biti autom u nabavu pelena,voća,povrća itd..
Sortiraj odgovore
Najstariji