Evo, malo se naoblačilo.. 🙄
I ja muku mučim sa tim oblačenjem.. kad je normalno vrijeme mu stavim kratki bodi, dugi bodi, trenirkicu ili hlače, čarape i tene i jaknicu, ovisno ak puše onda malo topliju i kapicu, a ako je baš sunčano bez vjetra laganija jaknica..
Znalo mi se dogoditi da se vratimo iz šetnje, a on mokar po leđima..pa sam kombinirala dok nisam pogodila...
E da.. i uvijek ponesem dekicu..😂😂
Al jedva čekam baš toplo vrijeme da ga ne moram umatati u 8 slojeva robe 😂😂😂
Hej mame!
Kod nas noc prosla cak ok. Prvi put da sam ga ostavila u njegovom kreveticu. Doduse njegov krevetic je spojen na nas veliki krevet i nema jednu stranicu. Svako budjenje bi se samo primakla dala cicu i on bi nastavio u kreveticu spavat a ja bih se odmakla i razvalila po krevetu 😂
U svakom slucaju refreshing 😁
Mi jos nismo probali sportski dio za kolica. Najcesce smo u klokanici pa mi nije isto pravilo za odijevanje.
Da idem sad s kolicima vjerojatno bi mu obukla dugi bodi, tanku dugu majicu preko, hulahop, gace i jaketu. Imam samo zimsku jaketu trenutno ali mislim da ce sad bit vrime za neku proljetnu malo laganiju.
Mame dajte mi molim vas napisite sta spremate malcima od povrca i sta sve miksate.
U onoj grupi na fb sam i nabilo mi je takav presing da vise ne znam sta mu smim dat a sta ne i ta tri dana uvodjenja bla bla toliko me umelo da dite skoro stalno jede isto jer ja vise ne znam sta i kako 😒
Nadam se da vam malci vec spavaju i da ste malo odahnile. Mislim se ckani casu vina popit 🤔😘
Evo i nas...
Temperature prošle, još samo nervoze neke u tijeku. Kaže moja mama promjene vremena pa sam si to uzela kao objašnjenje.
Uh šetnje. Kak smo osjetljivi na dišne organe uvijek imam onaj tanki šal preko usta (ako puše vjetar jako) jer ako nema odmah krene kašljat i moramo inhalirati.
Inače ima štrample, hlače, bodi kratkih + majica + jaknica i preko tanko odjelce. Ako je manje od 10 i nije aunčano stavim ga u skafander.
Mi se i nosamo i vozamo (mi smo okolica ZGa)..
Dinoaaurus kad smo kretali ja sam uvela prvo neka dva povrća (butternut i mrkvu) pa žitaricu (palenta) pa sam uvijek novu namirnicu kombinirala sa starom. Osobno se nisam baš previše držala reda 3 dana jedna namirnica jer već cca znam kaj bi nam moglo smetati i što još ne mogu dati poučena alergijama od starijeg.
Ja sam jedan dan davala voće, drugi povrće treći kombinaciju jednog sa žitaricama (kada smo bili na jednom obroku).
Onda sam polako uvodila ostalo krumpir, batat, tikvicu, korabicu ciklu, blitvu, špinat, luk... ostale žitarice te meso. Moji slabo podnose povrće koje napuhuje pa će cvjetača, brokula, prokulice pričekati.
Uspavljujem i veselim se jednoj do dvije čaše vina večeras.
Noćica
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Vecer mamice 😉
Ooo da i ja jedva cekam toplije vrijeme da moze imat samo body i hlacice..
Dino, ja sam do sad dala od povrca tikvicu, batat, butternut tikvu, korabicu, mrkvu, ciklu, cvjetacu i brokulu..drzala sam se ono da 3 dana zaredom dajem novo pomijesano sa vec uvedenim, ali sad cu davat max 2 dana zaredom, s izuzetkom mesa i ribe, to sam ostavila po 3 dana..i s zutanjkom i bjelanjkom cu ono postepeno isto..kad je imala 1 obrok mijesala sam cesto voce s povrcem, a sad za dorucak jede zitarice i voce, a za rucak povrce i zitarice/meso/ribu.
Joj vinceko, i ja bi rado 🍷😋
Noc mame i bebe 🌛
Mi smo skafander davno spremili, meni je to za temperature oko nule i manje, ako je malo hladnije a da nije za skafander nosimo deblje hlace i hulahopke. Sad samo hlace i carape. Gore uvijek bodi dugi rukav, jakna ili bodi kratki rukav, majica, jakna. U klokanici cizmice. U kolicima se pokrijemo dekicom bez cizmica jer ih skida. I neka tanja kapa sad toliko da nije gola glava.
Dobro jutro ljepotice, nadamo se da ste se naspavali 😊😊
Danas je nekako ljepši dan od jučer pa se nadamo da ćete uživati u njemu 😘😘😘
Kakvo je ovo opet zatišje šta je ovo 😅
Mi smo jučer i danas baš u velikim šetnjama i moram priznat da sam jedva dočekala ovakvo vrijeme...još sad kad se dan produži 😍
Ima koja mama da je uvela teletinu? Kako je sprema? But je kao najmekši ali ne pari mi ukusan kad je kuhan.. neznan ni sama :/
Ja još nisam uvela.. ali sam sam našla recept na aplikaciji pa probaj..
.
Kakvo je ovo opet zatišje šta je ovo 😅
Mi smo jučer i danas baš u velikim šetnjama i moram priznat da sam jedva dočekala ovakvo vrijeme…još sad kad se dan produži 😍
Ima koja mama da je uvela teletinu? Kako je sprema? But je kao najmekši ali ne pari mi ukusan kad je kuhan.. neznan ni sama :/
Ja sam kao prvo meso uvela teletinu jer je luka bio alergičan na piletinu. Tak da ona kod nas ide zadnja. Osobno ju kuham a najbolja mu je kombinacija. Jedan krumpir, žuta mrkva, teletina i blitva.
Kod nas idalje opsadno stanje. Tempuce gotove sada tretiramo gljivice kao posljedicu antiniotika.
Sinoć sam uspavljivala Ninu do ponoći a od ponoći Vida. Ne vidim 😂.
Noćica i nadam se aktivnijem tjednu.
Jučer nam je bilo punih 9
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Sortiraj odgovore
Najstariji