Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lucy233
    24. Ožujak 2019. 20:21

Joj, ta grupa mi sve više ide na živce...mislim jedno je promovirat zdravu prehranu, ali od jedne kupovne kašice ili čokolina nikom neće biti ništa.. i ja kući kuham svaki dan, ali eto danas na Krki je dobio kupovnu kašicu. Baš su arogantne i bahate. 

Dinosaurus
    24. Ožujak 2019. 21:43

lucy233

Joj, ta grupa mi sve više ide na živce…mislim jedno je promovirat zdravu prehranu, ali od jedne kupovne kašice ili čokolina nikom neće biti ništa.. i ja kući kuham svaki dan, ali eto danas na Krki je dobio kupovnu kašicu. Baš su arogantne i bahate.

Ma jos kad napisu da je bolje kupit voce/povrce bilo di nego dat kupovnu. Pa mislim te kupovne kasice isto moraju proc strogu kontrolu. Vise virujen tome nego "neprskanoj" salati iz interspara. 🙄
    U toj grupi su svi admini doktorirali na namirnicama... Mh da.. 😂 Bzvze. 

24. Ožujak 2019. 22:07

Pozdrav mamice  i bebice ljetnice🙂.Samo da vam poželimo laku,mirnu i ugodnu noć,naspavajte se i odmorite😘🤗

25. Ožujak 2019. 12:10

Bok cure... Bome se vikend iskoristio maksimalno... 😊🌞☕
    A što se kašica tiče.. Ne znam kaj bi rekla... Osuđuju te jer ne dojiš, osuđuju te jer tu i tamo kupiš kašicu... Pa jbt (oprostite na izrazu)...
    Ja kombiniram, i kuham i kupujem... ali evo, razmišljam da na 5 kvadrata balkona navučem zemlju, posadim povrće i nabavim par piceka tak da mi dijete jede tzv gmo free, ne tretiranu hranu...🤨

lucy233
    25. Ožujak 2019. 14:00

Pozdrav mamice :)
    Evo mi iz šetnje i u nas sunce stvarno žari, tako da moram nabaviti neku kremicu s faktorom. Imate kakve preporuke? Kako bi štitite djecu od sunca? 

PčelicaMama
    25. Ožujak 2019. 15:39

Bok mame 🤗
    Mala spava, ja lezim uz nju..
    Noah zaboravila si i jednu kravicu da pravis mljekeco, sir i vrhnje 😉
    Lucy ja sam za sebe prosle godine kupila Biosolis kremu u dm-u, to je kao s prirodnim sastojcima i mineralnim filterima, ali nisam ju koristila kako na kraju ipak nismo otisli na more u 6.mj..sad sam gledala pa vidim da ima i za djecu..dosta je skupa, ali ja cu radije dat vise za nju nego da mi se jos osipa od neke druge..ne znam kad se preporuca pocet mazat bebe, da li prije godine dana..najradije bi bez mazanja jos ovo ljeto ali morat cu..
    Joj jedva cekam kupanje, nadam se da ce i ona uzivati 🐳

PčelicaMama
    25. Ožujak 2019. 15:45

E da, zaboravih pitati, da li vi planirate kupovati suncane naocale za bebace?
    Moja ima plave oci i uzasno joj smeta i sad ovo blago sunce tako da cemo morati nesto potraziti..ne znam ni di bi bilo tako malih 🤔

ivymicek
    25. Ožujak 2019. 20:06

lucy233

Pozdrav mamice :)
    Evo mi iz šetnje i u nas sunce stvarno žari, tako da moram nabaviti neku kremicu s faktorom. Imate kakve preporuke? Kako bi štitite djecu od sunca?

Lucy moji malci su extra osjetljivi na sunce ali i na kreme za sunčanje. Pedi mi je preporučila daylong kremu. Super je ali je jako skupa.
    Mi smo ok. Cijeli dan je pored mene ili na meni. Gdje ja tu imon inače urla. Kolica opet odbija. Sva sreća dobila sam na posudbu ergobaby omnia 360 i preporodila se. Danas smo pješačili 5 km.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Dinosaurus
    26. Ožujak 2019. 12:08

Dobar dan mame!
    Bas je dobro przilo sunce za vikend. Ja nisam jos odlucila za kremu posto se ni mi ne mazemo nikad nicim. Ali mozda cu njega morat vidit cu...
    Mi renoviramo stan i imamo veliku terasu pa smo narucili velike drvene pitare u koje cemo saditi sve sezonsko 😊
    Mame kad ste uvele drugi obrok?
    Mi smo startali sa prvim oko 5,5mj. Super je prihvatio pojede dosta. Za koji dan nam je 7mj.pa se mislim da uvedem i drugi. 

Maslačak32
    26. Ožujak 2019. 14:05

Dan mamice, nadam se da ste dobro, naspavane i odmorne🙈
    Dinosaurus, mi smo drugi obrok uveli isto oko sedmog mjeseca. Za kremu za sunčanje ni sama nisam pametna, ali mislim da ću morati kupiti neku jer je sunce štetno i koliko god se ne izlagali suncu ipak ga u kolicima ne mogu skroz zaštiti od sunca. Mi smo prešli skroz na gnječenu hranu (blendam jos samo mesne kašice), trebalo nam je par dana. Prvih par puta mu se dizao želudac a sada baš lijepo i dosta brzo popapa. Dajem mu i male komadiće kruha sa sirnim namazom i to mu se jako sviđa. Neki dan smo mu kupili kinder jaje i dala sam mu komadić, jako mu se svidjelo. Baš me nekako uhvatila nostalgija, moja beba postaje dečkić...puže po cijeloj kući, viče, stalno "priča", svađa se sa mnom ako kažem NE, jede već dosta hrane, pije čaj😊
    Počela sam razmišljati o drugoj bebi🤗🤗 Imam skoro 33 godine a kako smo se 10 godina borili s neplodnosti i liječenjem nekako mislim da bih mogla do ginekologice po savjet koje bih pretrage morala napraviti prije i onda krenuti sa folikulometrijama, poticanjima ovulacije i ciljanim odnosima, upalilo je jednom, možda upali opet🙏
    Kada ste vi, ako jeste, planirale drugu bebu? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.