Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    m-mama
    27. Ožujak 2019. 14:55

Ivymicek vidim u stikerima da imas dijete od 4 god, kolko ima kila?mi smo u potrazi za autosjedalicom i ne znam jel bi uzela0+/1 grupu ili 1,2,3. On sad ima 11 mj i 10 kg, roden je s 2,5. Kg. citalq sam da teoretski  dobiju 2-3 godisnje, to ce biti taman sa 4. God 18 kg i taman za novu sjedalici sto mi je ok.  A l da ce samo 8 kg i 3 godine nakupit? Hmmmm.... da ne moram za godinu i pol ,dvije novu sjedalici uzimat ( 4(godine barem sa izdrzi kolko i pise) 😬😬 helpp

ivymicek
    27. Ožujak 2019. 15:13

m-mama

Ivymicek vidim u stikerima da imas dijete od 4 god, kolko ima kila?mi smo u potrazi za autosjedalicom i ne znam jel bi uzela0+/1 grupu ili 1,2,3. On sad ima 11 mj i 10 kg, roden je s 2,5. Kg. citalq sam da teoretski dobiju 2-3 godisnje, to ce biti taman sa 4. God 18 kg i taman za novu sjedalici sto mi je ok. A l da ce samo 8 kg i 3 godine nakupit? Hmmmm…. da ne moram za godinu i pol ,dvije novu sjedalici uzimat ( 4(godine barem sa izdrzi kolko i pise) 😬😬 helpp

Nina sada ima 19 kg sa 4  i pol godine i nama je taman poslužila as od 9-18 kg. 
    Luka ima 22 kg sa skoro 7 g. Ovisi naravno o djetetu ali mislim da bi ti trebala izdržati bez problema 🥰. One su namijenjene da rastu sa kikachem mi imamo cybexovu i još uvijek joj je komotna bez obzira što ju je "prerasla".

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

27. Ožujak 2019. 15:35

m-mama

Ivymicek vidim u stikerima da imas dijete od 4 god, kolko ima kila?mi smo u potrazi za autosjedalicom i ne znam jel bi uzela0+/1 grupu ili 1,2,3. On sad ima 11 mj i 10 kg, roden je s 2,5. Kg. citalq sam da teoretski dobiju 2-3 godisnje, to ce biti taman sa 4. God 18 kg i taman za novu sjedalici sto mi je ok. A l da ce samo 8 kg i 3 godine nakupit? Hmmmm…. da ne moram za godinu i pol ,dvije novu sjedalici uzimat ( 4(godine barem sa izdrzi kolko i pise) 😬😬 helpp

Mi smo naručili od 0-25 kg,kao do 6 godina,on će 10 mjeseci za tjedan dana i ima oko 11.5 kg,nadam se da će nam izdržati,a uzeli smo tu jer bebo voli spavati u autu,pa ova ima i ležeći položaj.

m-mama
    27. Ožujak 2019. 18:37

Hvala ❤️❤️

ivymicek
    28. Ožujak 2019. 09:31

Mi smo na bazenima od jučer. Ja ko za vraga danas dobila (#Murphy) al kaj ćeš budemo to zdurial .Mi smo lošije spavali, on je spavao na meni i imao ciku u ustima. Valjda kombo izlaženja zubića i mojih podivljalih hormona.
    Uživa u vodi i sve mu je super. 
    Uživajte pa se tipkamo

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

lucy233
    28. Ožujak 2019. 09:35

Joj Ivy, baš vam zavidim! Na bazenima, ne na tome što si dobila 😂 
    U nas par mirnijih večeri i danas opet kaos..već lagano razmišljam o odvikavanju od dojenja, ne znam ni sama što bi

Dinosaurus
    28. Ožujak 2019. 13:37

Hej mame!
    Ivy super za bazene, ne tako super za dobivanje m. 😂
    Nama je danas punih 7mj.
    Noci su i dalje katastrofa. Sinoc bili budni od 3 do 4 samo vrteljanje sa stomaka na ledja pa sa ledja na stomak pa bok i tako milijun puta uru vrimena. 🙄
    Ja jos nisam dobila m. 😏 Valjda nisam opet trudna a da ne znam hahah 😂 
    Jel se ikome od vasih bebaca crvene obrazi? Znam da to moze bit i kao alergija na hranu ali mi se cini da je jednostavno kombo suhoh zraka u kuci, vjetra vani i njegovog trljanja lica u poplun i sve sta se nade na krevetu 😅 suho je pa mazem kremom ali nikako da skroz prode...
    Ugodan dan mame! 

PčelicaMama
    28. Ožujak 2019. 14:41

Bok mamasite 🤗
    Mi u setnji, mala spava..ni danas vrijeme nije neka sreca al ajde..
    Ivy bravo za malenog plivaca 😊🐳 joj m bljak bljak..vjestica bas zna odabrat tajming
    Dino cestitke na punih 7 🎉
    Moja nije imala crvene obraze ali je imala na bradi onako crveno-suhe dijelove, pretpostavljam zbog slinjenja i vjetra..nisam nicim mazala posto su ruke cesto u ustima..tu i tam namazala malo svojim mlijekom, proslo nakon nekog vremena
    Joj muke po sjedalicama..ja isto vec neko vrijeme proucavam, al kako nemamo bazu i ne zelim ju kupovat i nemamo neki izbor 🤔 tako da nisam uopce pametna sta napravit

lucy233
    28. Ožujak 2019. 15:09

Mi imamo često crvene obraze, kad nam zubi rastu je najizraženije. Mažem trudi hidratantnom kremom, dobili smo slučajno neki njihov paket i svidjela mi se.
    Dino sretnih 7, nama je 9 danas ☺️
    Pcelice, mi isto nemamo bazu, a uzeli smo britax Romer sjedalicu. Malo je skuplja ali kako nismo kupovali jaje, ide od 0-18 kg tako da vjerujem da će se isplatiti. Inače su one postigle najbolje rezultate na testovima sigurnosti pa baci oko na njih :) 
    I da, jučer jedno spavanje u danu, po svemu sudeći danas isto :/ šta nije to malo rano za prijeći na jedno?

28. Ožujak 2019. 20:55

Hej hej cureee...
    Dino, sretnih 7 i lucy sretnih 9 💖💖
    Nama danas dan ok, malo se zezali oko spavanja ali je bilo podnošljivo 😂😂
    U subotu idemo na rođendan, opet će biti hrpa djece pa me zanima kako će to proći... Samo se nadam da neće biti šmrkavaca 🙏🙏 😂😂
    Miš već spava pa mama uživa u spa tretmanu 😂😂
    Želimo vam lijepe snove, bez puno buđenja 😘😘😴

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.