Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ivanolora
    26. Ožujak 2019. 14:17

Sve mame su nam nekud otisle. 
    Cijeli dan sam zaokupljena sa svojim smotuljkom srece. Najveca ljubav u zivotu. Jednostavno uzivamo, mazimo se. Velika je majcina ljubav prema djetetu. Mi za sad imamo jedan obrok kasicu a drugo samo cicanje. Ima 8 mj.al od cice nikud. 
    Drage mame koju kremu za lice vi koristite. Od kad sam rodila imam uzas od koze, sva pristava ko u pubertetu i crvena

26. Ožujak 2019. 14:31

Hej hej... evo i nas... 😊😊😊
    Isto se mazimo i pazimo cijeli dan danas...
    I mi bi polako uveli drugi obrok kad navrši 7 mjeseci 😊😊
    Što se tiče druge bebe, pošto sam rodila na carski ne bi smjela barem 2,5 - 3 godine ni pomišljati na to...ali da, htjela bi drugo 😍🤩 Zanemariti ću ono vrištanje na muža tijekom poroda da ako hoće drugo dijete, nek si nađe drugu ženu jer ja više ne budem to radila 😂😂😂 Ali kad vidim kako mi on brzo raste, srce mi zaigra za još jednim mirisnim smotuljkom...
    A koža..točno znam kak ti je... em sam crvena, em kad mi prištić naraste bome bude kapitalac...😖😫 Sada koristim Himalaya Herbals Neem Mask za čišćenje i Nivea Urban skin..

lucy233
    26. Ožujak 2019. 15:04

Uzela sam Garnier za sunce jer su mi nekako pouzdani...plus je za osjetljivu kožu. 
    Prvi obrok smo uveli malo prije petog mjeseca drugi malo prije 7.. sad smo na tri obroka. 
    Druga beba... Definitivno ne još,ako i ikad... 

Dinosaurus
    26. Ožujak 2019. 16:07

Ajoo suosjecam za kozu.. Inace sam oduvijek imala problematicnu kozu. U trudnoci je bilo super ali evo sad opet problemi. Kad prestanem dojit vracam se aha i bha kiselinama. Za kremu koristim neku od biobaze i ponekad obicni gel od aloe vere.
    Za kad prestanete dojit preporucam Clarion od Skintegre. Mene je preporodio.😊
    Za drugu bebu sam totalno neodlucna. Neke dane bi vec pocela raditi na tome a neke dane se mislim bolje ne jos barem godinu dana. Tek sam se pocela vracat u staru formu a i muz je stalno na poslu a rodbina daleko pa smo stalno sami, kako bi to s dvoje ne znam 🙄

PčelicaMama
    26. Ožujak 2019. 16:50

Bok mamice!
    Mala spava, ja lezim pored nje..
    Bili prijepodne na vjezbanju i bas sam sretna jer je terapeutica rekla da od iduceg puta je dovoljno jednom mjesecno da dolazimo kako super napreduje 😀
    Ja sam drugi obrok uvela sa 7mj 3tj, tocno 2 mj nakon prvog..
    Koža eh problemi od 13.godine..u trudnoci preporod, procistila se i bila prekrasna, a sad je dobra kakva je bila..mislim vec skoro 20 godina (😱) idem povremeno kod kozmeticarke tako da ju drzim pod kontrolom..trenutno koristim nuxe pjenu i losion od ruze i nikel krema od ruze..ali ako ti je stvarno se pogorsalo u odnosu na prije ne bi bilo lose da odes kod kozmeticarke po savjet da ne kupis nesto bezveze pa ti napravi vise stete nego koristi..
    Druga beba hmm..bila je u trudnoci sigurno u planu, a sad vise neznam..ni muz isto tako trenutno nije za vise djece..jako mi je tezak porod bio i ti prvi mjeseci, priznajem bas sam se mucila s njom vise nego uzivala, tek s njezinih cca 5 mj sam onako pocela osjecati ljubav..ja sam jako samostalna osoba i bitna mi je sloboda i kontrola nad svojim zivotom, a beba mi je to sve uzela pa sam se tesko s tim nosila..a i muz se kako da kazem nije snasao, malo me razocarao u tim pocetcima..tako da cu vidjet kako cu se nosit s tim za 2,3 godine 😏 veliku razliku ne bi htjela zbog godina isto, znaci za max 3 godine opet

27. Ožujak 2019. 10:55

Bok cure... Naspavale se? 
    PčelicaMama bravo za vježbice i super napredak... 🤗🤗🤗

• ivanolora
    27. Ožujak 2019. 13:45

Noah

Bok cure… Naspavale se?
    PčelicaMama bravo za vježbice i super napredak… 🤗🤗🤗

Eiiii. Vise ne spavamo nego spavamo. To su oni dani 😭😭😭😭 tjesim se da ih bude sve manje. 
    Smotuljak srece spava a ja malo tipkam. 
    Kako ste vi

lucy233
    27. Ožujak 2019. 14:01

Pozdrav :)
    Evo nas iz šetnjice :) 
    Trenutno smo u fazi da produžujemo vrijeme kad smo budni, pa kasno zaspe za drugo dnevno spavanje pa navečer ostanemo do 23 sata budni...ali sve mi se čini da će brzo preći na jedno dnevno spavanje čemu se iskreno radujem jer uspavljivanje mi je najgori dio dana 😂
    Pomalo smo počeli papit komadiće i gnječeno, dobro nam ide. Jučer smo jeli povrtni rižoto, i nije se uopće bunio na teksturu.
    Koliko često imate preglede u pedijatrija? Mi smo imali pregled s 1 mjesec, 2, 4 i 6. Sad već tri mjeseca nismo bili na pregledu, tek idući tjedan s 9 mjeseci imamo

27. Ožujak 2019. 14:44

Joj e, dnevna spavanja su mi valjda najgora.. Valjda se to bude nekako reguliralo...
    Mi smo isto tak bili kod pedi i idemo opet tek 29.5. (Sa točno 9 mjeseci).. 😁
    Super za papicu.. Mi upravo ručali pa ga moram presvlačiti 😂😂 Čini mi se da to dijete nikad nije čisto...

PčelicaMama
    27. Ožujak 2019. 14:49

Bok mamice 😊
    Mi evo u setnji, dvoumila sam se jer je hladno i tu i tamo zapuse..zabundana je pa joj ne bi trebalo bit hladno..
    Ja sam zadnju noc skuzila da mala bez problema zaspi natrag ako se probudi, ja sam bila prestrgana da odmah ustanem i eto za neko kratko vrijeme zaspala 😂
    Ivanolora a koliko cesto ti se malac budi?
    Joj i ja se veselim ukidanju dnevnog spavanja tj koliko znam od drugih mama ostane jedno dnevno al to onda posteno odvale..
    Bravo beba Lucy za komadice 😊 ja isto planiram za nekih 2 tj krenut pokusavat..
    Mi smo isli cesto kod pedi, s 1 mj, 2, 3, 4, 5 i 7, a iduci put s 9,5 mj idemo..kasnili smo s cijepljenjima mjesec dana u startu..
    Mame cije bebe puzaju, da li vi imate one male ogradice ili nesto slicno za ogradit dio u koji ne zelite da vam bebaci idu?ja cu morati s necim ograditi dio di su plocice od kuhinje jel ne zelim da mi sjedi i lezi tamo 🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.