Jutro mamice 😘. Ma nisam vas napustila😂..mi smo ok,Mihica se bori sa zubićima,imamo 5,još 2 trenutno idu..raste ko gljiva,puže,stoji..budi se po cijele noći i Neda spavati mammi i tako..u fazi smo prelaska s miksanog na gnječeno vilicom kod papanja..
šaljemo puse svima😘😘
Dobro jutroooo ☕☕☕
Neću govoriti kakva nam je bila noć... 😂😁
Pa Ena draga, predivan ti je taj mali čovjek 😍😍
Što imate u planu kuhati danas? Ja sam bome iscrpila sve ideje...Imam osjećaj kao da svaka 2-3 dana vrtimo isto 😂😂😂
Jutro. Noci su nam drage moje vjerojatno svima jednake. Buđenje ne brojim vise koliko puta. Jedva drzim oci otvorene a kuca u kaosu 😭😭.
Dobro jutroooo ☕☕☕
Neću govoriti kakva nam je bila noć… 😂😁
Pa Ena draga, predivan ti je taj mali čovjek 😍😍
Što imate u planu kuhati danas? Ja sam bome iscrpila sve ideje…Imam osjećaj kao da svaka 2-3 dana vrtimo isto 😂😂😂
Hvala draga 😘. Niš od kuhanja 😂,sveki će raditi ručak,neko meseko na naglo,ja ću samo Mihici 😄
A vidi Mihice sto je sladak 😊 bome vrijeme leti cure moje ja bas jucer o tome razmisljala, bas cu biti tuzna kad porodiljni zavrsi..srecom pa su ljetne bebe pa se ja planiram vratiti na posao sredinom 9.mj tek, iskoristit cu cijeli stari i malo novog godisnjeg..tako da ju planiram odvikavat lagano od cike s godinu dana..Dino nekako bi krenula prvo micat ova dnevna dojenja, a ostavila ono zadnje vecernje, po noci i prvo ranojutarnje, pa onda postepeno i to micala..dobro kod mene je situacija ipak drukcija pa ja mogu ciku zamijenit s ad-om bez problema, a neznam kako bi bebe koje samo doje nakon godine dana prihvatile ad..
Ja cu za malu kuhati piletinu, proso, brokulu i jos mozda neko povrce..a mi imamo grah sa zeljem od jucer 😁 ali suosjecam s problemom 😅
Mislim da budem musaku radila 😂😂😂
A pošto nam je pedi dala zeleno svjetlo za meso a i aplikacija, budem mu pripremila pileća prsa i povrće 😂 Pa budemo vidjeli kak će mu se svidjeti...
Mi danas prvi put piletinu probali. Kombinirala ju s batatom. Jedva pojeo dvi zlicice i to uz nagon za povracanje 😒 cini mi se da mu je to pregusto. Morat cu sutra probat piletinu s necim drugim mijesat. Imate li prijedloga?
Noah kako je tvoj prihvatio piletinu i povrce?
Mi cemo danas za rucak pohano i blitvu 😊
Mi danas prvi put piletinu probali. Kombinirala ju s batatom. Jedva pojeo dvi zlicice i to uz nagon za povracanje 😒 cini mi se da mu je to pregusto. Morat cu sutra probat piletinu s necim drugim mijesat. Imate li prijedloga?
Probaj mu staviti manje meseka a više povrća,taj je i Miha bio,pa svaki put malo više meseka
Probaj mu staviti manje meseka a više povrća,taj je i Miha bio,pa svaki put malo više meseka
Ma jucer smo brokulu i batat i opet ista stvar. A jeo mi je prije i brokulu i batat ali zasebno s necim drugim. Cini mi se da mu mozda batat ne pase sad tako u gusto. Morat cu neko povrce koje ima vise vode tj vodenastije da bude kasic. Inace je sve drugo dobro prihvatio
Znači, sve je popapao 😂😂 Jako mu se svidjelo..
Kombinirala sam piletinu, mrkvu i brokulu...
Sortiraj odgovore
Najstariji