Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maslačak32
    10. Ožujak 2019. 09:47

Dobro jutro mamice! Naša noć koma, bio budan do 2,30 onda nekako zaspao i buđenje u 7 uz bezbroj sisanja između😴
    Želim ugodnu nedjelju svima🤗

10. Ožujak 2019. 10:16

Dobro jutro drage moje... Nama dobra noć, digli se oko 8..pa ćemo sad na prvi spavanac.. 😂😂
    Danas nije neki dan za šetnju 🤗 Ali ćemo ga svakako iskoristiti.. 
    Puse svima 😘😘😘

• ivanolora
    10. Ožujak 2019. 14:04

Danas kod nas nije za setnju, jako puse a sutra ce kisa😭😭.
    Sa koliko mjeseci su vam maleni prohodali

PčelicaMama
    10. Ožujak 2019. 15:32

Bok mamice 😊 
    mi evo na drugom spavancu, bome i meni malo odmora treba 🤪 i kod nas katastrofa vrijeme, puse uzas jedan ☹
    Ivanolora mislim da smo mi jos daleko od hodanja, tek je propuzala prije tjedan dana 😉 tvoja beba se vec dize na noge?
    Zene uzivajte ako nista drugo kod kuce s muzicima 😀

10. Ožujak 2019. 16:16

Bok mame... bome ni mi nismo mogli van stana jer je baš bljak vrijeme 😖
    Ali smo skupa odradili drugi spavanac 😂😂

Nataly1987
    10. Ožujak 2019. 19:48

Vecer! Mi na zadnjem spavancu do jutra😂😂
    Bebac zaspao, ja evo oprala sude i okupala i uredila stariju curku, sad njoj vecera i ona je do osam u krevetu, a mama ce oko devetke nadam se😁
    Dan solidan, obavili trznicu i ribarnicu, i kavu, neki sjedecki neki stojecki😁😂
    Papali oslica danas, on kuhanog, ali probao je i blitvu i ribu iz mojeg tanjura..
    Moj puze vec 2 mjeseca, samo iz dana u dan sve mu brze ide, prode do 2 metra dok se samo okrenem, a ustaje se na nogice uz stolic, kosaru za igracke..ma bilo sto samo da se moze primiti vec nekih mozda mjesec dana..
    Starija se isto rano pustila na noge i hodala je s 10mj drzeci se za moj mali prst, to joj je vjerojatno bila neka sigurnost..

Dinosaurus
    10. Ožujak 2019. 20:44

Vecer mame!
    Kod nas noc bila koma.. Budni od 1 do 3 pa budjenje prije 7 uz uzasno nemirno spavanje izmedu.
    Stavila sam ga spavat u 7ipo i do sad se vec 3 puta budio i cekam sad dalje. Jako se veselim noci 😒
    Nemam pojma sta je ovo.. Neki skok u razvoju?? Jel ima to iko sa 6 mj.? Svaki dan je sve ludji 😂
    Nadam se da je kod vas mirnije. 
    Nocica mame! 

Nataly1987
    10. Ožujak 2019. 20:57

Dinosaurus, ako ce te utjesiti, mi smo imali do sada 2 taakva perioda, protekli je bio prije nekih mjesec dana, i svaki put je trajalo 15ak - 20 dana, i isto kako je dosao taj period tako je i otisao. Isto sam bila totalno van sebe...po danu spavanje je ostalo super, a noc 24367 budenja bez razloga, normalno da nije svih tih 24367 puta sisao ..jednostavno se budio..ali eto proslo je ..sad spava od 19, vec sam ga prebacila u krevetic, kasnije neki put samo trazi da ga uzmem u krevet i/ili sisamo.

Maslačak32
    11. Ožujak 2019. 08:40

Dobro jutro mamice! Naša noć super, potpišem odmah za svaku takvu! Spavao od 9 do 1,30 u komadu!!! Jupiiiiii toliko nisam spavala jako odavno. Nakon toga se stalno budio ali nema veze, u 6 konačno buđenje i sada odrađuje prvi spavanac! Netko je pitao za hodanje, A još nije prohodao, tek se sam počeo dizati na nogice. Mislim da nije niti jedna bebica prohodala, rano je još čini mi se🤔
    Pusa mamice i želim vam ugodan dan! 

11. Ožujak 2019. 08:45

Dobro jutro mame... Nama noć dobra ☕😂
    Mi danas opet na pikicu... Baš me zanima koliko je sad veliki moj veliki dečko... 🤗👶 Al jedva čekam da to danas obavimo...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.