Lucy i ja sam u toj grupi, al nisam nikad nista pisala niti imam namjeru 😉 skinula sam si onu tablicu s mjesecima i namirnicama cisto da imam neki okvir..ali da nekad pretjeruju slszem se 🙄
Mala ce za par dana 8 mj, ja jos nisam dobila, i bome uzivam bez nje..da makar hoce taj period dulje trajati 😏
Ah tzv. frendice, imam jednu slicnu koja prica samo o sebi i svojem djetetu a za tudje nikad ne pita..neznam sta reci i koji je problem s takvim ljudima..sebicnost, egoisticnost, itd.. to nisu pravi prijatelji..
Mene nedavno vise razocarala jedna koja nema djece i nije mogla razumijeti zasto ja popodne ne mogu na kavu s malom, u zatvoreni birc..mala u to vrijeme spava, a ako nemoze zaspat place, u zatvorene birceve ne idemo zbog pusenja..da kako to, ona ima jednu poznanicu koja bebu svugdje fura sa sobom u bilo koje doba dana..eh...
Vidim da imamo brutalne frendice 😂😂😂
Mi konačno spavamo 🙄🙄 Sad chill uz radler 🤭🤭
Hvala Nataly .
Maslačak, koji je to Vindino sir s voćem? Jel to jako kiselo? Moja cura neće baš kiselo.
Ivanolora, ja sam menstruaciju dobila 4 mj nakon poroda, iako otpočetka kombiniram AD i dojenje i još uvijek dojim.
A za frendice što reći... odlasci na kave su se jako prorjedili, tj skoro nestali, viđam se s frendicom dosta rijetko možda jednom, dvaput mjesečno i to obično odemo prošetati skupa s bebom u klokanici ili ona dođe kod mene.
Sad baš da ćemo sjediti sat vremena na kavi, teško jer moja mala cura je pravi zvrk, nema mira, pa bi teško bila mirna, ali meni baš paše kad prošetamo.
Laku noć svima
Jutrooo. Noc je bila odlicna. 3 cicanja i spavanac do 6,30. Beba nastavila spavati a mama ispija kavu. Dajte mi recite koje autosjedalice imate
Jutro!! Noc odlicna, prvi spavanac u tijeku, mama marenda i priprema rucak😁
Mi imamo maxi cosi pebble, ali ga voznja unatrag izluduje, izdrzi 10 ak min i onda ga moram zabavljati jer pocne cviliti, tako da mislim da cemo ubrzo promjeniti. On mislim da se blizi nekih 8 i pol kila pa bi uzela as koja se moze spustati u vise polozaja da mu nisu leda bas pod 90 stupnjeva i da se napokon vozi u miru.
Jutro mamice, naša noć koma, oči mi se sklapaju a on pun energije😴😴😴
Mandarina, imaš vindino jogurte (po meni preeerijetki, kao tekući jogurt tako da to ne kupujem) i sirni desert. Budu 4 u paketu, 2 od banane i 2 od jagode, nisu kiseli, slatkasti okus voća i blago kiselkasti okus svježeg sira, meni je to baš prefino i super kombinacija. Probaj, vjerujem da će se svidjeti malenoj jer su stvarno fini. Prva reakcija mi je presmiješna kad proba, a onda samo otvara usta i pojede dva odjednom bez problema.
Mi smo još uvijek u jajetu, makar se A nikako ne voli voziti u njemu, a ni u kolicima. Sjedalica je Free on i baš razmišljam da ga probamo staviti u nju, ima onaj dodatak tako da sjedi pod 45 °.
Ugodan dan mamice, a ja jedva čekam prvi spavanac😘
Dobro jutro mame... 🌞
Nama noć onak... al dobro, naspavali smo se...
Mi imamo Maxi cosi Cabriofix i voli se voziti...
Nego, htjela sam pitati jel vi stavljate as na kolica kad se šećete ili u košari?
Dan mamasite 🤗
Mi se uspavljujemo, noc relativno dobra, budne od 6.30..prerano za moj ukus 😅 dio rucka se kuha i masina pere..
Eto da nisu sve frendice grozne idem popodne s njih 4 na kavicu i jako se veselim 😁
Mi imamo maxi cosi pebble i mala bude dobra u voznji..ona je do 75 cm, pa racunam jos 4 mj da se vozimo u njoj, sad je T na 70 cm..imamo babyzen yoyo kolica, nisam kupila adaptere za as pa se vozila u kosari do prije mjesec dana..postala joj tijesna zbog skafandera pa sam ju prebacila u sportski dio, super je sto se moze spustiti u polulezeci za bebe koje ne sjede..
Imate li vi kakve planove za danas?
E da, bravo beba maslacak 👍😊
Mi danas idemo đir oko Jaruna jer je baš lijep dan.. Pa možda tamo i kavicu popijemo 🌞🍻☕
Sortiraj odgovore
Najstariji