Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    13. Ožujak 2019. 14:53

Dinosaurus

Ena32

Dinosaurus

Mi danas prvi put piletinu probali. Kombinirala ju s batatom. Jedva pojeo dvi zlicice i to uz nagon za povracanje 😒 cini mi se da mu je to pregusto. Morat cu sutra probat piletinu s necim drugim mijesat. Imate li prijedloga?
    Noah kako je tvoj prihvatio piletinu i povrce?
    Mi cemo danas za rucak pohano i blitvu 😊

Probaj mu staviti manje meseka a više povrća,taj je i Miha bio,pa svaki put malo više meseka

Ma jucer smo brokulu i batat i opet ista stvar. A jeo mi je prije i brokulu i batat ali zasebno s necim drugim. Cini mi se da mu mozda batat ne pase sad tako u gusto. Morat cu neko povrce koje ima vise vode tj vodenastije da bude kasic. Inace je sve drugo dobro prihvatio

A moguće da mu tekstura gušća ne paše..ja sam Mihi znala stavit malo te vodice u kojoj sam kuhala povrće da bude rijeđe

lucy233
    13. Ožujak 2019. 15:36

Pozdrav mamice :)
    U nas malo mirnija noć ali nervoza radi zubića je tu.
    I mi ručkamo proso piletinu i brokula :)
    Inače nam svugdi ide batat pa pokušavamo provuć koju povrtnu kombinaciju bez toga.
    Ena Miha je divan 😍 
    Mene je baš strah tog odvikavanja sa sise...još sam toliko dugo uspijevala da mu ne dam dudu i volila bi da tako ostane. Isto sam planirala oko godine dana dojit

PčelicaMama
    13. Ožujak 2019. 17:07

Hehe danas je dan piceka i brokule 😋 moja bome mrknula 150 ml kasice, piletina, proso, brokula, cikla i masl.ulje..ja isto dodam ako je pregusto te vodice di se kuhalo sve..
    E zaboravih, neki dan sam probala pelene gacice babylove, ali nisu mi bas neka sreca, tesko mi se oblace pa mi je s obicnim pelenama zapravo jednostavnije..i nekako su napuhane dosta u sredini..ali sto se upijanja tice super su..tako da se opet neko vrijeme vracam pampersu..
    Da li vase bebe gledaju crtice na tv-u ili mobu?ako da, kada ste poceli s time?

Nataly1987
    13. Ožujak 2019. 19:59

Vecer mamice! 
    Moj je prvi put kad je probao meso dobio nagon za povratiti, meni vec bila panika, pa sam sacekala par dana pa opet...i onda je sam krenuo otvarati usta. Mi smo danas papali teletinu, mrkvu, tikvu, tikvicu, batat i kapulu s malo maslinovog ulja i pojeo je vise od 200ml. Spava vec uricu. Danas nam nesto nosic curi, nije zacepljen nego mu bas prozirno curi i curi...sad cemo vidjeti kakva ce biti noc..
    Mi dojimo manje vise noc/i u zoru..tako mi je bilo i s sa starijom..ona je lagano prestala vuci i igrala se sa sisom negdje oko 11mj.. 
    Meni poridiljni istice u srpnju i imam cijeli stari godisnji, pa bi ostala onda do druge polovuce kolovoza doma, i ako ne ispijem obaviti adaptaciju prije nego tek u rujnu onda moram novog godisnjeg uzeti🤪🤪 ajme kad se sjetim...slabo mi je...

• neu2018
    13. Ožujak 2019. 21:49

potvrđujem ovo za pregustu kašicu, nama ista stvar. ja stvarno dosta moram prorijediti, a dok sam to skuzila ...  
    probala sam već i gnječiti vilicom (mekano povrće) i prvi dan nije htjela, drugi je, valjda kad joj je postalo poznato. 
    dakle, metoda pokusaja i pogresaka i strpljenje  

nama isto nos danas sluzavo prozirno, i evo sad kašljuca tu i tamo. nadam se da je prolazno. spavanje po danu nam se prepolovilo  spava nekoliko puta, ali po pola sata - sat. 
    od zubi ništa, i puzanja ništa, izuzev okretanja u krug 

14. Ožujak 2019. 08:58

Dobro jutroooo ☕☕
    Zadnje 2 noći baš teško zaspi, mislim da nam ide u druga jedinica pa valjda zbog toga... 🤔🤔 Mada je ovak prek dana ok...
    Idemo u novi dan i nove pobjede 😂😂

Maslačak32
    14. Ožujak 2019. 11:29

Dan mamice, jeste li se naspavale? Mi standardno, budimo se noću 500 puta.
    Koliko vaše bebice popiju tekućine u toku dana? Moj A jako malo, iz boce ne zna piti jer je dojena beba, kljunašicu samo grize pa mu dam iz čaše za rakiju, ali čini mi se da popije jako malo. Makar pelena je uvijek popiškina, a noću bude krcata tako da mislim da mu ipak ne fali tekućine. Još uvijek dosta doji i u svaku kašicu dodam vode.
    Ja još uvijek sve blendam makar ima skoro 9 mjeseci, ako slučajno ostane koji komadić odmah pljuje van, tako da mislim da još nije spreman.🤔

Dinosaurus
    14. Ožujak 2019. 13:21

Krenila sam pisat dobro jutro a proslo 1h popodne 🤪
    Dakle dobar dan mame!
    Noah vec drugi zubic? Mi smo jos krezavi i nema niti u najavi 🙄
    Maslacak casa za rakiju 🤣 ali sta god pali. Mogla bi i ja probat obzirom da imam isti problem. 
    Mi odradili spavanac. 
    Iako dosta puse vani mogli bi svejedno bacit djir malo na zrak.

lucy233
    14. Ožujak 2019. 13:55

Dobar dan :)
    Noah, i mi smo u istim problemima... uspavljivanje najgori dio dana 😔
    Maslačak, mi smo isto imali problem s vodom dok nisam otkrila onu čašicu za sirup dat..kad se tu priviknuo prešli smo na kljunašicu. Popije otprilike 1 dcl možda malo manje mislim da je to dovoljno jer sisa i u sve kašice mu stavim malo vode.
    Mi smo isto bili u šetnjici, svratili do pazara(tržnice) po malo batata i cikle. Ciklu ćemo novu uvest :)
    Ne znam koje pelene koristite, u bipe je za vikend 2+1 gratis 😊

14. Ožujak 2019. 14:05

Da, da.. drugi zubić nam izlazi mada mi neda da mu prtljam po ustima 😂😂😂 Ali kad se jako nasmije uspijem vidjeti 😂
    Mi isto obavili šetnju, pa ćemo sada ručati i idemo opet kad tata dođe s posla 😊😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.