Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ivanolora
    11. Ožujak 2019. 10:12

Jutro. Noc super. Prvo buđenje u 1,30 da je samo takvih vise😊😊😊😊
    Kaj mame pecete od kolaca kad stignete

PčelicaMama
    11. Ožujak 2019. 11:10

Dan mame 😊
    Mi se evo uspavljujemo..danas kasnije nego inace jer je za divno cudo budjenje bilo u pola 8..
    Jucer nismo bili u setnji ali smo otisli popodne do arene na kavu i kolace 😋 mami dovoljno za srecu hihi inace ne idemo s njom u soping centre bas tako da sjednemo na cugu ili dulji soping..
    Dinosaurus nama je zadnji skok s 6 mj bio koma po pitanju njenog plakanja preko dana, na noc se nije odrazilo..tako da neznam sta da kazem, nisu ti skokovi bas neko pravilo, ocito se to na svakog razlicito odrazi..ali najbitnije je da ce proci 💪drzi se!
    Noah sretno na cijepljenju, javi kako je proslo 😉
    Nama napokon krenuo zubic, donja desna jedinica, tek se malo bijelog nazire..
    Kolaci hmm ja sam ih prije cesto pravila ali otkad sam rodila mozda sam 3put, nemam volje, a ni vremena..mislim da je bio neki kao cheescake i muffini u pitanju..

11. Ožujak 2019. 13:44

Hej hej..evo nas od pedice... Cijepljenje prošlo klasika 😊😊 Jako je plakao...
    Veliki smo 73,5cm, teški 7940... 🤩🤩
    Što se kolača tiče, isto kao i PčelicaMama.. prije ih radila gro..a sad one muffine i cheese iz kutije 😂😂😊

Dinosaurus
    11. Ožujak 2019. 15:03

Dobar dan mame!
    Hvala vam na iskustvima i utjehama 😊
    Noah wooow pa on je veliki momak! Bravoo! 😍
    Od kolaca nisam bila ni prije, mozda neke zdrave verzije keksa ponekad ali evo sad bas nista. 
    Mame puzaca jel vi svaki dan ribate podove ili kako to kad su oni stalno u pokretu na podu? 

11. Ožujak 2019. 15:41

Bome ne..  5 cm je natastao u 2 mjeseca... 😊😊
    Meni je sad špica gledati svakakve recepte i nabrijavanje da ću ih sutra napraviti..i to uvijek ostane na gledanju i sutra ću 😂😂😂

11. Ožujak 2019. 15:41

Bome da* 🤣

PčelicaMama
    11. Ožujak 2019. 18:16

Bravo Noah, bome pravi decko 😁
    Haha i kod mene slicno, prije cca 3 god sam si ispunila cijeli registrator s receptima slatko-slanim, pitaj me kolko sam ih isprobala 🙈😏
    Dinosaurus ja perem svaki drugi dan..samo sve vise posla oko beba sto su vece 😅 

Maslačak32
    11. Ožujak 2019. 21:38

Ohoohooo čestitke Noah, pa to je pravi visoki decko!
    Da, kao što kaže Pčelica mama, što su veći to više posla... Čini mi se da sam stalno u kuhinji i spremam mu hranu, presvlačimo se nekoliko puta dnevno komplet, uprlja se kad jede, slini, kaki, piški, .. Onda svaku večer dok pospremim igračke, operem one koje ima stalno u ustima, usisam jer on nađe i najmanju mrvicu i onda liže jer mu je premala da ju uhvati rukama, prebrišem pod, pa peglam tako da svaku večer sam umoooooorna.
    Kolač sam radila dva ili tri puta sa keksima i gotovom kremom, nemam vremena za to. 🤨

lucy233
    11. Ožujak 2019. 22:08

Pozdrav svima :)
    Noah super za kilice i cm 😍 nadam se da nije ništa osim suzica bilo iza cjepiva
    Mi smo ovih dana bili u skitnji, i baš nam je dobro došlo...
    Kolači, obožavam ih raditi i jest 🤣 najčešće radim tortu s tri vrste čokolade, Ferrero tortu i Cheesecake. Ili mramorni kolač za doručak.
    Šta se hodanja tiče, mi smo se digli na noge prije nekih mjesec dana i zasad radimo korake uz namještaj i stojimo držeći se s jednom rukom. Ima još fore do hodanja.
    Pod prebrišem krpom za prašinu ali nije da manijakalno čistim.
    Nego htjedoh pitat,ima još koja mama da još mora sve blendat? 

12. Ožujak 2019. 08:05

Dobro jutrooo... super noć.. On je super spavao, a ja sam se budila svako malo da provjerim temp.
    Ali hvala Bogu nas je to zaobišlo... Još samo da i danas tako prođe 🙏🤗
    Lijep dan vam želimo 😘😘😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.