Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PčelicaMama
    12. Ožujak 2019. 10:10

Dan mame 😊
    Mi smo imali nocas oko ponoci budjenje uz vriskove neznam kaj joj je doslo, snovi ili nesto drugo..i finalno budjenje oko 6..
    Sad se evo uspavljujemo..
    Noah ma bit ce to dobro cim je noc prosla bez temp 👍 i ja je se uvijek grozim nakon cijepljenja, nismo je srecom nikad imali
    Lucy ja jos uvijrk blendam jer nece drugacije, i voli da je onak polurijetko, gusto isto ne zeli..ali zasad sve pojede sto napravim pa se ne brinem jos..probat cu za kojih mjesec dana malo drukcije praviti..
    Tvoj ce onda bome jos malo i krenuti ako vec pomalo korake radi bravo 😀
    Mame sto se vi igrate s bebama?

lucy233
    12. Ožujak 2019. 11:11

Jutro mamice :)
    U nas noć isto nemirna, ujutro primjetim da se stvorila mala rupica ide nam peti zubić.. ocekujem sljedeće dvije kritične noći dok ne proviri skroz.
    Šta se igranja tiče, trenutno su nam najzanimljivije kukalo i dodavanje lopticom. Otkad je otkrio bacanje predmeta pokušavam da to bude konstruktivno ne samo bacanje, šta je ponekad teško 🤣

12. Ožujak 2019. 14:59

Pozdrav mamice i bebice😘..samo da vas pozdravim i velim da vas nismo zaboravili😃..škicnem ponekad,vidim bebice ljepo napreduju,zezaju mame s spavanjem😂

Nataly1987
    12. Ožujak 2019. 19:05

Vecer mame i bebice!
    Nama je noc prosla ok, mada se prosvercao kod mame u krevet i jedno papanje, budenje oko 6h.
    Vec spavamo, standard. Sutra nam patronaza dolazi vagnuti jer smo napunili 8mj neki dan.
    Perem i usisavam pod svaki dan jer imamo i psa koji je vise po kuci nego vani.
    Bledam da, mada pojede na gusto. Sad kad je i meso tu, bojim se da mu se ne zaleti, mada vidim da mu dobro ide. Dam mu neki put da proba iz moga tanjura pa rado otvara usta kad sazvace.
    Voce koje je meko mu dajem narezano na kockice i to sve lijepo papa. Isto tako i flips.
    Drzimo se za rukice i hodamo po kuci, poceo je pravo koracati.
    U zadnje vrijeme igracka ga zaokupi ravno 10ak sekundi ako se sam igra. Tesko ga je zabaviti pogotovo kad smo doma cijeli dan, ali uziva puzati, taj bi puzao od jutra do mraka i najvise voli glasne zvecke s kojima nabija po podu🤪

lucy233
    12. Ožujak 2019. 20:36

Ena32

Pozdrav mamice i bebice😘..samo da vas pozdravim i velim da vas nismo zaboravili😃..škicnem ponekad,vidim bebice ljepo napreduju,zezaju mame s spavanjem😂

Izdajico, rekla si da nas nećeš napustiti radi fejsa 😂😂
    Kako je Miha? 

Dinosaurus
    12. Ožujak 2019. 21:42

Vecer mame!
    Nema smisla spominjat kakva je noc kod nas 😂
    Danas sam pila duple tablete za glavu. 
    Jel ima ode jos ijedna mama da uz kasice samo doji? Ili smo samo ja i Lucy?

ivymicek
    12. Ožujak 2019. 22:00

Dinosaurus

Vecer mame!

Mi papamo kašice i dojimo, čak uz 3 obroka jako puno i cikimo. Baš me zanima kako ću ga skinuti sa cike.
    Ne javljam se klinci (osim Vida) kure od srijede. Opsadno stanje je doma. Dobili antibiotike pa se nadam da će uskoro biti bolje.
    Netko je pitao za hodanje mi smo tek otkrili stajanje na koljenima još je preslab za stajanje na nogama (htio bi ali nema snage).
    Umorna sam i želim nam svima dobru noćicu 

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Maslačak32
    12. Ožujak 2019. 22:38

Dinosaurus

Vecer mame!

I mi cikimo jako puno makat ima 3 nekad 4 kruta obroka. I sada cikimo, i cikimo i cikimo, vec sat i pol i nikako da zaspe🙄🙄
    Ivy brzo ozdravite! 

PčelicaMama
    13. Ožujak 2019. 07:16

Jutro mame 😉 
    Nadam se da ste prezivjele noc..
    Mi opet budne od 6 ali posto sam ju donijela u nas krevet hraniti tako je i zaspala i evo jos spava..
    Ivy brzo ozdravite 🤞🤗
    Ena kako ste vas dvoje?bas sam te se neki dan sjetila da nam se nisi dugo javila..
    Nataly vauuu i tvoj deckic je napredan bravo 😊
    Dino i nama je cika glavna jos uvijek, uz 200 ml ad-a i 2 obroka kasice..eh da mi je tako cikila na pocetku ne bi ad-a ni trebalo..
    Ugodan dan mamice 🤗 ja jos nemam plana nikakvog 

Dinosaurus
    13. Ožujak 2019. 07:24

Jutro mame!
    Mi budni od 6. Noc je prosla malo bolje od proslih 😊
    Ma pitala sam za dojenje da mogu zakljucit da su sisavci ipak najveci nespavaci ali mozda to ipak nema veze s tim 😁
    Ivy brzo ozdravljenje zelim! Drzi se! To je bas stres 😔
    Mamice kako i kad planirate prekinit dojenje?
    Ja se vjerojatno vracam na posao krajem ljeta, tad ce D. imat godinu dana i mislila sam tad prestat ali ne znam bas proces 🙄😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.