Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    08. Ožujak 2019. 14:27

Ja da, nakon 4 mjeseca... ali zato jer sam prestala dojiti..

Maslačak32
    08. Ožujak 2019. 14:42

Ivanolora ja sam dobila ovaj mjesec iako još dojim, a A ima 8 i pol mjeseci. 
    Noah i ja imam slicnu situaciju sa frendicom, ona ima dvoje klinaca otprije i baš je bila sretna kad je saznala da sam trudna (nakon 10 godina borbe s neplodnosti) i sve je bilo super dok nisam rodila. Piše mi i dalje o svojim klincima a za mojeg niti ne pita, ako ja nešto napišem niti ne odgovori na poruku. Malo je reći da me razočarala😒

08. Ožujak 2019. 14:51

Maslačak.. ista situacija.. Prije nego sam ostala trudna me pilala daj kad budeš ostala trudna da čuvam bebicu i tak...
    Rodim... i evo, nije ga jedan put primila u ruke...
    Sva sreća pa postoje ove divne ženice sa klokanice da se imamo kome jadati 🤗

Dinosaurus
    08. Ožujak 2019. 16:11

Bravo Lucy za voznju! Kuca na otoku zvuci ka ostvarenje mojih snova 😍 nadam se da ce se i nama to jednog dana ostvarit.
    Mi smo 6mj.i nisam jos dobila m. Divno je bez nje 🤣
    Za prijateljice mi je to grozno. Tj. to se ocito ne mogu nazvat prijateljice, nego neko ko ti se zeli javit samo da ti se s necim pohvali a s druge strane ga boli briga za tobom i tvojim zivotom. Bezvze. Ti ljudi su visak u zivotu. Reci cu ka za prehlade sta kazemo - IŠ IŠ 😁

Nataly1987
    08. Ožujak 2019. 16:13

Lucy jesi me nasmijala s ovim razapinjanjem😂😂😂
    To znaci da te doticne gospode doma imaju u kuhinju i kravu pa i same prave jogurt i svjezi sir😂😂
    Ja osobno sve povrtno, mesno, riblje sama radim, ali da cu sada razbijati glavu ako odem van s malim do parkica, a nisam mu JA kuhala vocnu kasicu netom prije..nego samo uzela Hipp kasicu koju dijete pojede..mirno spavam da se razumijemo😂😂koliko mi mali dopusti..
    Sto se tice prijateljica koje ste komentirale, ne znam sto bi vam rekla..ja sam se toliko puta razocarala, ali kad se pomiris s cinjenicom da su svi sebi bitniji, i da to tako jednostavno funkcionira..bude ti lakse..kao onaj film ja,ja i irena...samo verzija ja,ja i moje dijete/moja djeca

Nataly1987
    08. Ožujak 2019. 16:14

Dobila sam menstruaciju nakon njegovih 6 mjeseci, sad cekam drugu..isto tako dojim, ali rijede..

lucy233
    08. Ožujak 2019. 16:25

Ja sam se isto više razočarala u prijateljice s malom djecom nego ove bez djece... A što reći, nekako sam sama sa sobom odlučila da za takva prijateljstva i ljude nema mjesta u mom životu.
    Menstruacija, nakon dva mjeseca došla. Isključivo dojila pet mjeseci, sad i dalje dojim non stop noći i jedan dva puta preko dana. Nadala sam se da ću bar koji mjesec odmorit od nje pa ništa

TetaTina123
    08. Ožujak 2019. 16:47

Pozdrav, oprostite sto ovako upadam ali jedna mama je pisala(nazalost zaboravila sam ime) da kupuje u mulleru ad s okusom vanilije, mi se isto mucimo s tim da nista osim mojega ne zeli pa bi bas probala a na netu nikako da nadjem sliku kako izgleda pa ako nije problem da mi ta mama poslika kutiju 🙊

Bila bi zahvalna do neba 🤗😇
    I sretan Vam dan zena, zene, majke, kraljice 👑

Nataly1987
    08. Ožujak 2019. 17:42

Teta Tina, mene je ovo mlijeko spasilo 🤗

TetaTina123
    08. Ožujak 2019. 18:36

Nataly1987

Teta Tina, mene je ovo mlijeko spasilo 🤗

Hvala punoo ♥️😘🤗
    Nadam se da ce i nas 😎

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.