Ivanolora ja sam dobila ovaj mjesec iako još dojim, a A ima 8 i pol mjeseci.
Noah i ja imam slicnu situaciju sa frendicom, ona ima dvoje klinaca otprije i baš je bila sretna kad je saznala da sam trudna (nakon 10 godina borbe s neplodnosti) i sve je bilo super dok nisam rodila. Piše mi i dalje o svojim klincima a za mojeg niti ne pita, ako ja nešto napišem niti ne odgovori na poruku. Malo je reći da me razočarala😒
Maslačak.. ista situacija.. Prije nego sam ostala trudna me pilala daj kad budeš ostala trudna da čuvam bebicu i tak...
Rodim... i evo, nije ga jedan put primila u ruke...
Sva sreća pa postoje ove divne ženice sa klokanice da se imamo kome jadati 🤗
Bravo Lucy za voznju! Kuca na otoku zvuci ka ostvarenje mojih snova 😍 nadam se da ce se i nama to jednog dana ostvarit.
Mi smo 6mj.i nisam jos dobila m. Divno je bez nje 🤣
Za prijateljice mi je to grozno. Tj. to se ocito ne mogu nazvat prijateljice, nego neko ko ti se zeli javit samo da ti se s necim pohvali a s druge strane ga boli briga za tobom i tvojim zivotom. Bezvze. Ti ljudi su visak u zivotu. Reci cu ka za prehlade sta kazemo - IŠ IŠ 😁
Lucy jesi me nasmijala s ovim razapinjanjem😂😂😂
To znaci da te doticne gospode doma imaju u kuhinju i kravu pa i same prave jogurt i svjezi sir😂😂
Ja osobno sve povrtno, mesno, riblje sama radim, ali da cu sada razbijati glavu ako odem van s malim do parkica, a nisam mu JA kuhala vocnu kasicu netom prije..nego samo uzela Hipp kasicu koju dijete pojede..mirno spavam da se razumijemo😂😂koliko mi mali dopusti..
Sto se tice prijateljica koje ste komentirale, ne znam sto bi vam rekla..ja sam se toliko puta razocarala, ali kad se pomiris s cinjenicom da su svi sebi bitniji, i da to tako jednostavno funkcionira..bude ti lakse..kao onaj film ja,ja i irena...samo verzija ja,ja i moje dijete/moja djeca
Dobila sam menstruaciju nakon njegovih 6 mjeseci, sad cekam drugu..isto tako dojim, ali rijede..
Ja sam se isto više razočarala u prijateljice s malom djecom nego ove bez djece... A što reći, nekako sam sama sa sobom odlučila da za takva prijateljstva i ljude nema mjesta u mom životu.
Menstruacija, nakon dva mjeseca došla. Isključivo dojila pet mjeseci, sad i dalje dojim non stop noći i jedan dva puta preko dana. Nadala sam se da ću bar koji mjesec odmorit od nje pa ništa
Pozdrav, oprostite sto ovako upadam ali jedna mama je pisala(nazalost zaboravila sam ime) da kupuje u mulleru ad s okusom vanilije, mi se isto mucimo s tim da nista osim mojega ne zeli pa bi bas probala a na netu nikako da nadjem sliku kako izgleda pa ako nije problem da mi ta mama poslika kutiju 🙊
Bila bi zahvalna do neba 🤗😇
I sretan Vam dan zena, zene, majke, kraljice 👑
Teta Tina, mene je ovo mlijeko spasilo 🤗
Hvala punoo ♥️😘🤗
Nadam se da ce i nas 😎
Sortiraj odgovore
Najstariji