Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ivanolora
    07. Ožujak 2019. 17:36

PčelicaMama

Lucy ooo da i mene zadnjih dana iscrpljuju ta uspavljivanja nece pa nece, bas se opire, a umorna je..mislim da je to zato jer su postali aktivniji i sve sad istrazuju i onda se bore sami sa sobom 😅
    I ja uzivam u tome kad se stisne pored mene i ciki 😊 ja sam bila na pocetku na rubu da odustanem dojiti jer smo se bas mucile obje, al drago mi je da nisam i da smo na kraju uspjele nekako..prvo mi je bio cilj da izdrzim 3 mj, pa 6 mj i sad bi voljela do godinu dana..
    Ivanolora jesi i ti mozda rodila na carski?kad si pocela davati bocu, na pocetku ili kasnije?
    Mame kako su vam malci prihvatili kasice?sto najvise vole papati?imate li problem s alergijama?jeli se drzite onih smjernica WHO ili nekako drukcije?

Jesam na carski, zasto pitas?
     Bocicu sam pocela davati sa 5 mj. jer mu je kroz dan bilo premalo samo cicati. Kasicu papa samo kupovnu 

07. Ožujak 2019. 17:42

Hej hej.. evo mi se vratili iz šetnje..
    Bome smo se nahodali 😂😂 Ali smo i uživali..
    Kašice je super prihvatio, sve voli papati.. sve osim tikvice 😂😂😂
    Ja kombiniram kupovne i one što sama napravim...

07. Ožujak 2019. 18:01

Larchi21

Pozdrav svima, otvorila sam novu temu ''Besplatni uzorci i pokoni za trudnice", pa ako znate gdje se sta moze dobit slobodno pisite 🤗

https://miss7mama.24sata.hr/forum/tema/besplatni-uzorci-i-pokoni-za-trudnice-2019-16908?csrfmiddlewaretoken=wR0h29aU5es7fhgRSIzosOXlQ3fq9ft7pxTUWMop8MuCXZFL6wSAswHMcx25bjzK#_=_

Ej...probala sam ti na temi napisati par primjera ali mi ne prolazi... ne znam zašto...
    Budem ti tu napisala...
    Hipp Club do sada sam dobila 3 paketa.. znala sam dobiti uzorke kremica, čajeva, kašicu od bundeve, kalendar itd.
    Pampers - tam odabereš veličinu pelena pa ti pošalju.. Znam da kad sam naručila veličinu 1 prije nego sam rodila, da su mi poslali i vlažne maramice..
    Bebimil - dobila sam radosnicu..
    Ak se sjetim još čega ti probam tam napisati... 😉😉
    Sorry cure ak sam malo zaspamala ovu temu...

Nataly1987
    07. Ožujak 2019. 18:53

Sto se tice cicanja, noc nam je za to 🤣 preko dana "pojede" 2 puta mlijecno-zitno-vocne i mlijecno-zitne kase na Ad s okusom vanilije kojeg napravim s 2dcl vode, to spada dorucak i vecera. Prije podne vocna kombinacija ili deset mlijeci ili jogurt primjeren njegovom uzrastu, onda rucak mesno/povrtne kombinacije s dodatkom maslinovog ulja, i moram priznati da mi sve do sada jede. Mislim da bebe kasnije puno bolje prihvacaju kombinacije povrce jer se i meni iskreno dize zeludac kad samo i probam tikvicu kuhanu u vodi bez zacina, ili krumpir..kad se stope okusi to bude 👌 Nakon rucka pojede vocno-zitnu kombinaciju..i onda vecera pa slijedi cicanje..
    Nece sisu preko dana, a kad vidi zlicu poludi mase rukama i nogama..par puta mi je izbio zlicu iz ruke kad sam ga hranila😂
    Mi smo dan prosli manje vise u kuci. Ujutro smo vozili seku u skolu, pa kad je bio za spavat sam ga pustila mami da odem obaviti tehnicki i registraciju za auto, pa se vratila po njega, pa sam uzela malu od sestre da i nju pricuvam, pa svoju otisla u skolu s njima..i onda svi kod nas..rucak i igranje...mali vec spava, curica okupana i idem joj pripremiti veceru, pa je moj red i rusim se na krevet..
    Svima laku noc😘😘😘👶👶👶😘👶👶

PčelicaMama
    07. Ožujak 2019. 21:29

Ivanolora ma pitam jer sam cula i od drugih da cesto mame koje rode na carski imaju na pocetku teskoce s dojenjem jer mlijeko kasnije nadodje pa sam mislila da je i kod tebe slucaj..
    Nataly bas neobicno da po noci hoce cicati a po danu ne, mali gurman izgleda, on bi konkretno papao 😋
    Ma ja sam mozda 2put probala kasicu prije nego sam njoj dala, i to vocno-zitnu, a povrtne i mesne sigurno necu probavat jer bi mi bilo bljak bez zacina..
    Ma bitno da zele papati, kolko citam u jednoj grupi na fejsu ima mama koje bas muku muce s hranjenjem..
    Laku noc mamice i bebice 😊

07. Ožujak 2019. 22:04

Izgleda da ću postati tetka malene djevojčice 😍🤩
    Juuj, što ću ju razmaziti 😁😂

Dinosaurus
    08. Ožujak 2019. 07:29

Jutro mame!
    Lucy koliko god ti sad to djelovalo tesko, gledajuci u buducnost mislim da ce ti bit lakse poslije odviknit ga od sise. Tako je i moj poceo i evo sad se uspavljujemo na krevetu sa pricicom i dudom.
    Kod nas noc katastrofa.. Preumorna sam 😔
    Od kasica je do sad sve lipo prihvatio. Kruske, jabuke, batat, tikva, brokula, blitva, proso, palenta i zobene. Mislim da cemo danas probat domacu ciku 😊
    Cure kako vi preko dana jel imate drustvo ikakvo so kad vam bolje polovice rade? 

08. Ožujak 2019. 08:14

Dobro jutro drage moje.. Sretan nam dan žena 🌹🌹
    Nama noć nikakva.. buđenje non stop tak da mi treba kava, kava, kava...
    Mi smo preko dana sami dok mm ne dođe s posla.. Sreća pa ne radi prek vikenda 😂 Tak da mogu vidjeti i druge drage ljude...

Nataly1987
    08. Ožujak 2019. 08:29

Juuutro@ drage mame!!
    Sretan dan zena!!!!!💐💐💐💐
    Mi vec odradujemo prvi spavanac, seku vozili u skolu, a ja se bacam na rucak.
    Meni muz ima smjenje ujutro i popodne, a i kad je doma, opet sam ja oko djece i sa djecom.
    Sestra mi ima curicu pa se tu i tamo preko tjedna vidimo, ona radi a mala je u vrticu pa i to kako stignemo.
    Sto se tice prijateljica vise se cujemo nego vidimo.
    Cestitke tetki na curici💝 
    Ja sam postala teta na ovaj Bozic, brat je isto dobio curicu.
    Nama je noc bila ok, zaspao oko 18:30, spavao u kreveticu do 1h, papnje dva puta,i budenje oko 5, vjerojatno je bio uzbuden zvog dana zena pa je htio mamu probuditi da ranije krenemo sa slavljem😂😂😂

• ivanolora
    08. Ožujak 2019. 08:45

Jutro. Sretan nam nas dan 😊😊😊😍😍
    Budite mi sretne, vesele i nasmijane.
    Nasa noc koma, stalno budenje i gundranje. Treba mi kavaaaa

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.