Jutrooo zene, majke, kraljice! Sretan nam 💐
Nama noc dobra, samo jedno budjenje..to je valjda zato jer je gospodicna jucer zaspala tek u pola 5 popodne...ubila me 😅
Buduca tetka cestitam 😍
Ja imam malog necaka, od seke mali, jos malo ce 13 mj..super mi je sto su njih 2 tako mala razlika 😊
Haha Nataly izgleda imas malog kavalira 😁
Hmm nas tatek radi svakako po danu, uglavnom je prijepodne doma, ali kad se zaguzva nema ga cijeli dan..tako mi je recimo bilo prvih mjesec i pol kad sam rodila i bila sam ljuta ko pas zbog toga..bas i nemam neke koristi od njega kad je doma 😂 tu i tam sudje opere i to je to..pripazi malu ako kuham, idem u ducan, cistim i sl..no nebitno, sama sam si birala 😜
Ode nekad s nama u setnju i to mi je dovoljno trenurno, popijemo kavicu, popricamo i ja sretna..takodjer se vise cujem s frendicama nego vidim, iako smo sve blizu, ali se tesko uskladimo..makar mi samoca ne smeta, nekako cak i volim setnje samo s njom..
Mm ode iz kuce oko 6ipo,7 i na poslu je do 5-5ipo nekad i 6. Radi ponekad i subote jutro. Vidi maloga samo tih uru ipo prije spavanja i to je to. Bas mi je to nekako tuzno. ..😔
Zivot se svede na to da zivis da radis umjesto da radis da bi zivio ali eto sta je tu je.
Sretan nam nas dan zene! 🌻🌼🌷🌸💐
Drage mame , Sretan Dan žena
Nataly molim te koji jogurt daješ ? Probala bi i ja mojoj curi ali ne znam s čim počet i koji mljiečni desert.
Dan ženice, mamice, kraljice! Sretan nam dan žena❤️
Kod nas noć uz puno buđenja i nacicavanja, već smo odradili i prvi spavanac. MM ode od kuće u 6 i dolazi doma oko 17 ili čak kasnije, svaka subota mu je radna tako da i on vidi malog jako kratko i baš sam žalosna zbog toga. Anton je sav sretan kad tata dođe i ne skida se s njega dok ne ide spavati i navečer ga mora uspavati samo tata, jako mu fali😣.
Mi isto papamo jogurt, uglavnom grčki obični, nekad samog a nekad ga pomiješam sa bananom, A ga obožava. A kupila sam mu i od vindina sir s voćem, to mu je isto super, vidim da mu se jako sviđaju malo kiselkasti okusi.
Ugodan dan mamice😘
Meni je mm najbolji kad mi ujutro kaže kak je mali super spavao 😂😂😂 A on se probudio 846 puta po noći..
Kakav vam je plan za danas? Vani ludo vrijeme..malo kiša, malo sunce...
Što se frendica tiče.. to uvijek ostane na onom "budemo se dogovorile" 😂😂😂
Meni je mm najbolji kad mi ujutro kaže kak je mali super spavao 😂😂😂 A on se probudio 846 puta po noći..
Kakav vam je plan za danas? Vani ludo vrijeme..malo kiša, malo sunce…
Što se frendica tiče.. to uvijek ostane na onom "budemo se dogovorile" 😂😂😂
Jaoooooo, takav je i moj😂😂😂😂
Mandarina : od Nestlea sam uzela s okusom vanilije(mislim da ima i vise okusa, pakiranje je od 4kom) obicno ga nadjem tamo gdje stoje i kasice u ducanima, s tim da obozava i od Linota te mlijecne deserte tipa griz ili djecji keks(pakirano po 2 kom).
Sad cemo probati i neki b.aktiv ovih dana jer je vec nam skoro 8 mj.pa da vidim kako ce to htjeti.
Pozdrav svima :)
Sretan vam dan žena 💕
Čestitam tetki!! 😍
U nas noć kako tako, navikneš se više...
Netko je pitao za prehranu, ja pratim who ali čini mi se da ću sad malo labavije čine mi se pretjerivanje.. inače sam u grupi domaće kašice za bebe, tamo razapinju majke ako daju instant griz...malo mi je to pretjerano.
Ja imam sreću da moj radi sezonski, 7 mjeseci radi 5 je kući ali na ugovoru cijelu godinu...tako da smo baš uživali od 11og mjeseca, i mislim da je to malom baš dobro došlo, vidim da su puno povezani. Sad radimo kuću na otoku, pa sam više manje sama ili s mamom ali tih mjesec dva nam je odlično bilo.
Ja odvozila zadnji sat u autoškoli,napokon briga manje 😀
Bravo za vožnju 😊😊😊
Ja vam se cure moram izjadati 😖 Imam prijateljicu koja je rodila 2 i pol mjeseca prije mene..doduše meni je prvo, a njoj nije... I brijala sam da ćemo biti još bliskije i družiti se i tak razmjenjivati iskustva ali očito nekaj ne štima (a možda sam si i zabrijala)...
Ona meni često zna poslati poruku kak je malom izbio zub, kak je propuzao i tak, slike mi šalje.. I ja naravno, kao frendica ću prokomentirati kak mi je drago, kak lijepo raste i napreduje itd., a čim ja napišem skoro isto (jer je to za mene velika stvar) to kao da nije bitno i ostavi mi seen..
Eto, sad kad ovo tipkam mi je malo i smiješno jer se zamaram "nebitnim" stvarima...ali me baš zna izbaciti iz takta.. 🤦♀️
Sortiraj odgovore
Najstariji