Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ivanolora
    07. Ožujak 2019. 09:05

Dobro jutro. Noc nam je bila odlicna. Bebac spava prvu turu a mama ispija kavu u miru. 
    Drage moje mame kak ste vi

Lalica
    07. Ožujak 2019. 09:16

Dinosaurus

ivanolora

Mi isto prijavljujemo noc sa bezbroj buđenja, cendranja i cicanja. Vjerojatno su u pitanju opet zubici. Dok malisa soava mama ispija kavu - 5 min.za sebe 😊😊.
    Kako su vase bebe po pitanju nocnog cicanja

Vise ne uspijem niti izbrojit koliko puta ga nocu pristekam na cicu. Svaki put se iznenadim kad skuzim da lik stvarno avaki put popije/pojede dosta. Nije ni cudo da je pelena ujutro teksa dvi kile 😅
    Ja ne znam jel to samo kod nas da je takav prozdrljivac nocu. Sad kad zamislim da bi ikad moga prespavat noc prvo pomislim kako je to nemoguce jer bi bio uzasno gladan 😂
    Evo on spava od 7ipo. Tribala bi i ja lagano sta prije u krpe ako se mislim ista naspavat.. Ali ono standardno me izjeda - ic lec i naspavat se ili uzivat u malo mira koje imam kad on ode spavat 😁
    Mamice drage ugodnu noc vam zelim 😘

Dobro jutro mamice, 
    Dinosaurus takav je i moj što se tiče noćnog sisanja  zato i moram po 2x mjenjat pelenu kroz noć jer ne izdrži još ako se uspijem probuditi na vrijeme znam ga i preslačiti po 2x. Što imate u planu za danas?

PčelicaMama
    07. Ožujak 2019. 12:16

Bok mamice 😊
    Mislim da ostajemo bez jednog dnevnog spavanja, nakon par dana borbe prijepodne eto danas nikako zaspati..samo da se okretati i puzati 😂 tako da je danas bila u obilasku stana švrćo moj 😆🐶
    Eh da cesto jelo 🤔 mene to ne muci po noci nego po danu..mi imamo 400 ml na bocu (4 boce), 5 cicanja i 1 kasicu u toku dana 😅 danas uvodimo 2.kasicu i izbacujem 1 bocu..ne zelim povecavat kolicinu u boci jer se bojim da ce manje onda cicati, i biti sve manje mlijeka..tako cesto papa mlijeko vec cca 4 mj..
    Koliko puta vasi bebaci papaju po danu?

Maslačak32
    07. Ožujak 2019. 13:31

Dan mamice! Mi odrađujemo drugi spavanac😊
    Dinosaurus i moj je noću stalno na sisi, ni ja ne znam koliko puta, ali ja iman osjećaj stalno. Pedijatrica mi je rekla neka par noći odem spavati u drugu sobu pa da će A naučiti bolje spavati i prestati dojiti noću, ali ja to nekako ne mogu, žao mi ga je... Presretan je kad vidi sisu, pa kad se onako sav šćućuri uz mene ja se sva topim❤️ Ugodno popodne drage mamice😘 i želim vam što dulje dnevne spavance😴😴😴

07. Ožujak 2019. 14:04

Dobar dan mamice... evo i nas...
    Danas spavanje prek dana nikakvo... od jutros je spavao samo jednom i to vrlo kratko...
    Sad chillamo na terasi jer je baš toplo... Ali vidim da se neki oblaci skupljaju tak da ćemo teško ići u šetnju kasnije..
    Što se tiče mijenjanja pelena prek noći... u zadnje vrijeme mi izdrži do jutra, ali jutros 😂😂 zapišan on, ja, poplun, plahta 😂😂😂😂

Dinosaurus
    07. Ožujak 2019. 14:13

Maslačak32

Dan mamice! Mi odrađujemo drugi spavanac😊
    Dinosaurus i moj je noću stalno na sisi, ni ja ne znam koliko puta, ali ja iman osjećaj stalno. Pedijatrica mi je rekla neka par noći odem spavati u drugu sobu pa da će A naučiti bolje spavati i prestati dojiti noću, ali ja to nekako ne mogu, žao mi ga je… Presretan je kad vidi sisu, pa kad se onako sav šćućuri uz mene ja se sva topim❤️ Ugodno popodne drage mamice😘 i želim vam što dulje dnevne spavance😴😴😴

Dobar dan mame!
    Ma da nema sanse da bi ga ostavila tako. A i ne zelim da prestane jos dojit nocu, ima vrimena. 
    Tako se i D. veseli kad vidi cicu,a preko dana i zapse tako scucuren kraj mene. Prebrzo ce to proc, zelim jos malo uzivat 😍
    Evo ja tipkam i lezim kraj njega. Odraduje drugi spavanac danas. Jutros se probudio u 6 pa nam se sve malo pomaklo.
    Papao je danas krusku, blitvu i proso. A koliko puta doji dnevno pojma nemam. Vjerojatno svakih max 2h 😅
    Kod nas jugo bas jako puse tako da od izlaska iz kuce nis ali se veselim treningu vcrs. Isla bi svaki dan da mogu 🙄😂

• ivanolora
    07. Ožujak 2019. 14:36

Mi imamo 3 flase od 210 ml na dan, 3 puta cicanje na dan i jednu kasicu. Noc nam je za cicanje 😂😂😂

lucy233
    07. Ožujak 2019. 14:53

Pozdrav svima :)
    Mi zadnjih par dana muku mučimo sa spavanjem odnosno uspavljivanjem-odbija zaspat na sisi koliko god umoram bio :/ mislim,šta nebi to bebama trebalo bit najdraže? Mi po danu imamo 1do 2 sisanja, ali zato noć... Dva tri dana smo imali samo 4,5 sisanja ali sinoć opet sve po starom na svako uru. 
    I u nas puše ali mislim da ćemo svejedno izaći, nemogu još jedno uspavljivanje na ruke izgurati... E i da, dragi nam je na otoku pa smo sami s mojim mlađim bratom, tako da sam skršena.

• Larchi21
    07. Ožujak 2019. 15:27

Pozdrav svima, otvorila sam novu temu ''Besplatni uzorci i pokoni za trudnice", pa ako znate gdje se sta moze dobit slobodno pisite 🤗

https://miss7mama.24sata.hr/forum/tema/besplatni-uzorci-i-pokoni-za-trudnice-2019-16908?csrfmiddlewaretoken=wR0h29aU5es7fhgRSIzosOXlQ3fq9ft7pxTUWMop8MuCXZFL6wSAswHMcx25bjzK#_=_

PčelicaMama
    07. Ožujak 2019. 17:32

Lucy ooo da i mene zadnjih dana iscrpljuju ta uspavljivanja nece pa nece, bas se opire, a umorna je..mislim da je to zato jer su postali aktivniji i sve sad istrazuju i onda se bore sami sa sobom 😅
    I ja uzivam u tome kad se stisne pored mene i ciki 😊 ja sam bila na pocetku na rubu da odustanem dojiti jer smo se bas mucile obje, al drago mi je da nisam i da smo na kraju uspjele nekako..prvo mi je bio cilj da izdrzim 3 mj, pa 6 mj i sad bi voljela do godinu dana..
    Ivanolora jesi i ti mozda rodila na carski?kad si pocela davati bocu, na pocetku ili kasnije?
    Mame kako su vam malci prihvatili kasice?sto najvise vole papati?imate li problem s alergijama?jeli se drzite onih smjernica WHO ili nekako drukcije?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.