Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lucy233
    05. Ožujak 2019. 17:17

Uh maslačak, ne spominji mi to bježanje..još kaki tri puta dnevno pa ako se ide okrenut ukakan..većinom mu dam mobitel kad sam sama, ako je netko sa mnom onda ga zabavlja da ostane na leđima. 
    Toliko ne voli bit na leđima da se sa stomaka na leđa  nije okrenuo do 6 mjeseca kad je shvatio da se i tako kreće a s leđa na stomak se okretao od trećeg mjeseca. Pelene su mi najgora noćna mora. Koristi li tko pampers pants? Jel njih lakše oblačit!?

PčelicaMama
    05. Ožujak 2019. 17:44

Noah kod vas danas samo neke novosti hehe 👍
    Ooo da i kod nas je prematanje nocna mora isto bi se okretala i hvatala posudicu s vodom, pelene i vatice 😅 nama je prematalica na blagavaonskom stolu jer nisam htjela uzimat komodu samo zbog toga..i sad si mislim di da ju preselim, neznam kako bi to uspjevalo na krevetu hmm
    Ja sam kupila neki dan babylove pelene gacice ali nisam jos isprobala, imam jos obicnog pampersa za dan,dva..

05. Ožujak 2019. 17:58

Da da..jesi vidjela 😂😂😂
    Presvlačenje 😂 Em se stalno negdje vrti i odguruje nogicama kao žabica, em čim skinem pelenu ruka leti na pišu 😂😂

05. Ožujak 2019. 18:00

E da, za gaćice.. dobila sam od Pamersa uzorak ali još nisam isprobala 😂😂 Mislim da će i to biti izazov prvi put navući na malu guzičicu 😂

Dinosaurus
    06. Ožujak 2019. 10:31

Jutro mame!
    Moj beban odraduje prvi spavanac pa stignem stagod i natipkat 😊
    Kod nas nis nova. Noci standardne sa dosta budjenja.
    Presvlacenje i kod nas postaje teze ali jos se nekako da odradit. Okrece se on ko janje na raznju 😁 ali ne zna jos sjest a ja ne forsiram nista. Znam da najcesce ide iz poze vrtnog patuljka, to je ta sa boka ali on jos ne chilla bas na boku pa racunam da se nece bas jos brzo posjest. Za puzanje podize guzu gore i stane na koljena ali glava bude u podu haha 😅
    Danas je bas lip dan, sunce jos i ne puse. Sta bi dala da se D. voli vozit u kolicima.. Nisam raspolozena za klokanicu 🙄
    Ugodan dan mame! 

ivymicek
    06. Ožujak 2019. 12:18

Dinosaurus

Jutro mame!
    Moj beban odraduje prvi spavanac pa stignem stagod i natipkat 😊
    Kod nas nis nova. Noci standardne sa dosta budjenja.
    Presvlacenje i kod nas postaje teze ali jos se nekako da odradit. Okrece se on ko janje na raznju 😁 ali ne zna jos sjest a ja ne forsiram nista. Znam da najcesce ide iz poze vrtnog patuljka, to je ta sa boka ali on jos ne chilla bas na boku pa racunam da se nece bas jos brzo posjest. Za puzanje podize guzu gore i stane na koljena ali glava bude u podu haha 😅
    Danas je bas lip dan, sunce jos i ne puse. Sta bi dala da se D. voli vozit u kolicima.. Nisam raspolozena za klokanicu 🙄
    Ugodan dan mame!

Ma bude sve to došlo na svoje. Ni Vid nije ljubitelj kolica ali treniramo. Pila šetnje u kolica pola u klokanicu.
    Naša noć koma. Bolio ga trbuščić.
    Odrađujemo prvi spavanac a js se veselim kaviiiiiii.
    Uživajte curke i bebe

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• ivanolora
    06. Ožujak 2019. 12:40

Mi isto prijavljujemo noc sa bezbroj buđenja, cendranja i cicanja. Vjerojatno su u pitanju opet zubici. Dok malisa soava mama ispija kavu - 5 min.za sebe 😊😊.
    Kako su vase bebe po pitanju nocnog cicanja

PčelicaMama
    06. Ožujak 2019. 14:14

Dan mame! 😊
    Predivan je dan, mi vec sat vremena u setnji..moja je hB s cca 2 mj zavolila kolica, do tad je bio plac svaki put dobar dio puta..od tada u 99% slucajeva spava u kolicima..koliko ce jos dugo imati trenutni dnevni ritam spavanja pitanje je...
    Ma ti bebolinci su cudo, kad mislis da se nikad nece okrenut, posjest, propuzat i sl. eto njih hop samo jedan dan krenu to sve radit 😀
    Joj zubici, kod nas jos nista na vidiku, a vec mjesec dana mislim evo sad ce 😆

Nataly1987
    06. Ožujak 2019. 14:21

Dan curke@😁
    Mi odradujemo 2 spavanac, bili u setnji u kolicima(!) pred kraj poceo njurgati ali smo prezivili. Mi veliki obavili i rucak, sad cekam gospodina da se probudi pa je njegov red, obicno ruca 13:30-14:30 ovisno o spavanju. 
    Sto se tice cicanja, u zadnjih 2 tjedna je jedno preko noci, a preko dana je krajnje nezainteresiran za sisu, da ne kazem da se ljuti kad ga pokusam staviti na nju. Sa sest mjeseci je bilo i po 3-4 sisanja preko noci, jednostavno preko noci se promjenilo.
    Sto se tice gacica pelena ne lajkam bas, sa starijom sam ih koristila kad je imala oko 2 godine preko noci kad smo se poceli odvikavati od pelena..i to je bilo to..a sad kako kome pase..

Dinosaurus
    06. Ožujak 2019. 21:06

ivanolora

Mi isto prijavljujemo noc sa bezbroj buđenja, cendranja i cicanja. Vjerojatno su u pitanju opet zubici. Dok malisa soava mama ispija kavu - 5 min.za sebe 😊😊.
    Kako su vase bebe po pitanju nocnog cicanja

Vise ne uspijem niti izbrojit koliko puta ga nocu pristekam na cicu. Svaki put se iznenadim kad skuzim da lik stvarno avaki put popije/pojede dosta. Nije ni cudo da je pelena ujutro teksa dvi kile 😅
    Ja ne znam jel to samo kod nas da je takav prozdrljivac nocu. Sad kad zamislim da bi ikad moga prespavat noc prvo pomislim kako je to nemoguce jer bi bio uzasno gladan 😂
    Evo on spava od 7ipo. Tribala bi i ja lagano sta prije u krpe ako se mislim ista naspavat.. Ali ono standardno me izjeda - ic lec i naspavat se ili uzivat u malo mira koje imam kad on ode spavat 😁
    Mamice drage ugodnu noc vam zelim 😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.