Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maslačak32
    05. Ožujak 2019. 07:04

Draga Helena24 želim ti puno sreće i da sve bude u redu❤️
    Mi budni već sat vremena, noć prošla standardno, uz puno buđenja ali već smo naviknuti na to. Nama pelene uglavnom izdrže noć, makar budu na rubu u jutro, a ako slučajno promoči u toku noću to je užas, jer se onda razbudi i nema spavanja barem 3 sata. Ne znam da li ćemo danas u šetnju, kod nas je guuusta magla, ali možda se povuče. Ugodan dan svima😘
    Ivymicek nadam se da ste bolje i čestitam na "mama"  ja mog učim da kaže ali njemu je to užasno smiješno🤣

05. Ožujak 2019. 08:20

Dobro jutro drage moje...
    Helena drži se i samo pozitivno, biti će to sve dobro 🙏🙏
    Mi imali dobru noć.. budio se jednom u 2 i onda u 7.. Ne budem se nadala da će to potrajati 😂😂😂 
    Moj šašavec se pokušava sam posjesti.. Kad smo u ljulji se stalno naginje 😂 A kad smo na kauču onda me primi za prste i diže i dignem ga na sekundu al tad krene izvlačiti ruke pa počne plakati jer ga ne želim pustiti 🤭🤭

PčelicaMama
    05. Ožujak 2019. 09:46

Dan cure,
    Mi imale jedno budjenje u 1, i onda finalno u 6..
    Sad ju uspavala i malo mira jedno sat vremena ce nadam se biti..
    Helena drzi se, neka si im radije pod nadzorom, drzim fige da sve bude ok 🤗
    Ivy vas bas hoce te prehlade 😔 neka mali misek sto prije ozdravi 🤞
    Joj Lalice bas koma, znam da je lako reci pomakni spavanje ali znam kako je kad ne ide..dok oni sami ne promijene ritam nema druge nego strpljenja..
    Njoj pelene izdrze noc, kad je bila manja nekad sam znala promijeniti ali to se onda isto skroz razbudi..
    Noah samo da ti kazem, ta naginjanja krecu tako nekako u to vrijeme, ali zapravo je ispravno posjedanje preko boka, a ne sprijeda..zato nije ni dobro da roditelji sami posjedaju djecu, jer treba kraljeznici i ledjima pustiti da ojacaju..eto samo savjet posto idemo na vjezbe pa znam, iako da se moju mamu pita bi ona nju vec posjedala i svasta nesto 🙄 mi trenutno vjezbamo par vjezbica za to, ali joj je zadnjih par dana puzanje glavna fora..malo smo preskocili korake 😂

05. Ožujak 2019. 10:14

PčelicaMama..hvala ti na savjetu 🙈

Nataly1987
    05. Ožujak 2019. 11:27

Jutro ( u podne )😂😂
    Bebac spava, danas kasnili s prvim spavanjem jer smo morali kod veterinara i seku smo vozili u skolu..i obavili ducan..i osjecam se kao da je vec pet popodne🤪 
    Bubanima zelim sto prije da ozdrave ribice male😘😘👶😘👶
    Nama pelenice izdrze do ujutro bez problema sada, prije smo obavezno presvalacili 2-3 puta, ali sada smo  na miru..
    Helena🐘🐘🐘 drzi se, i samo pozitivno...

Lalica
    05. Ožujak 2019. 11:47

PčelicaMama

Dan cure,
    Mi imale jedno budjenje u 1, i onda finalno u 6..
    Sad ju uspavala i malo mira jedno sat vremena ce nadam se biti..
    Helena drzi se, neka si im radije pod nadzorom, drzim fige da sve bude ok 🤗
    Ivy vas bas hoce te prehlade 😔 neka mali misek sto prije ozdravi 🤞
    Joj Lalice bas koma, znam da je lako reci pomakni spavanje ali znam kako je kad ne ide..dok oni sami ne promijene ritam nema druge nego strpljenja..
    Njoj pelene izdrze noc, kad je bila manja nekad sam znala promijeniti ali to se onda isto skroz razbudi..
    Noah samo da ti kazem, ta naginjanja krecu tako nekako u to vrijeme, ali zapravo je ispravno posjedanje preko boka, a ne sprijeda..zato nije ni dobro da roditelji sami posjedaju djecu, jer treba kraljeznici i ledjima pustiti da ojacaju..eto samo savjet posto idemo na vjezbe pa znam, iako da se moju mamu pita bi ona nju vec posjedala i svasta nesto 🙄 mi trenutno vjezbamo par vjezbica za to, ali joj je zadnjih par dana puzanje glavna fora..malo smo preskocili korake 😂

pčelice moj se sam diže tak da se primi za noge i prste kad mu malo pomognem i kad sjedne onda se smije. Kakve vježbice radiš?

lucy233
    05. Ožujak 2019. 12:04

Pozdrav svima :)
    Evo F je taman zaspao za prvo spavanje, jutros je bio neizdrživ.. srećom da sam bila na vožnji pa sam bar malo plakanja izbjegla xD netko je pitao, imam još dva sata i jedva čekam to rješit do kraja...
    Helena, nadam na da će sve biti u redu i da će te šta prije izaći iz bolnice 💕
    Ivy, pretpostavljam da ste ove zime skupili sve šta se iz vrtića moglo skupiti 😔 pusa za brzo ozdravljenje
    Noćne pelene, ja sam jedna od sretnica..F se nikad ali nikad nije pokakio preko noći i općenito ga nikad ne moram mijenjati navečer. Ta noćna dojenja još o izguram ali da se moram dizati... 
    Danas su maškare tako da ostajem kući xD je grozna sam majka, ali baš ne volim taj događaj a on je i tako mali pa bar da ove koje mogu izbjegnem

PčelicaMama
    05. Ožujak 2019. 12:19

Noah ma nema na cemu, tu smo da pomognemo jedna drugoj 😊
    Lalice vjezbamo polozaj vrtnog patuljka, to je to odizanje preko boka, sad sam vidjela da ima i na youtubeu filmica..ako je npr na lijevom boku, primim njenu desnu ruku i uhvatim za glezanj desne noge i tako ju odignem s time da lijevu ruku ispruzim i ona je  zapravo onda oslonac tijela..onda ju uhvatim s obje ruke da drzi gleznjeve i tako ju preko boka odizem i spustam..pa isto to samo sam kao nad njom pa ju njisem i oslanjam na svoje podlaktice..i jos ima da sjedim s ispruzenim nogama i preko jedne noge prebacim isto ju nariktam u sjedeci bocni polozaj..ali mi to radimo jer moramo, inace to bebe ne moraju ako su urednog razvoja i nema naznaka nekog motorickog kasnjenja..sve oni to urodjeno sami krenu raditi 😉

05. Ožujak 2019. 13:26

Uvijek me presječe kad nešto tak napravim, a ne valja 😳
    Danas je skužio kak je okreće sa leđa na bušu 😂 Pa si je sav bitan..  

Maslačak32
    05. Ožujak 2019. 17:02

Noah, tako su smiješni kad nešto skuže, onda to stalno ponavljaju🤣🤣
    Nego mame, bježe vama bebice kad ih presvlačite? Ja se sva preznojim dok promijenimo pelenu, stalno se okreće na trbuh i pokušava pobijeći. Rijetko kada ga uspijem zainteresirati sa nekom igračkom. Postala je prava muka mijenjanje pelena🤭

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.