Dan mame 😊
Nama noc kako tako, bile bude od 3 do 4 i budjenje oko 6..
Ja evo napokon uspavala zvrkicu nakon pola sata borbe na krevetu 😅 pa ne znam kud to vodi prestrasno je to postalo 😂 sve ju zanima i na najmanji sum se krene vrtiti tako da vec 2 mj ni radio ne slusam u to vrijeme i zamracujem sobu..
Ivy super za mama 😍
Ona je ba-ba krenula pricat sa 6 mj, a evo prije 10ak dana i ma-ma..neznam samo kad oni to svjesno krenu bas kao zvat mame, nisam taj dio razvoja proucavala..
Lucy koliko jos sati voznje imas?
Mi cemo danas klasika, setnja oko pola 2..tata nam je danas skoro cijeli dan uposlen pa smo nas dvije zemske same..
Mamice i bebice uzivajte i danas u lijepom danu! 😀🌞
Dobar dan mame.. mi imali super noć.. jedno buđenje oko 3 i onda spavanje do 7, ali smo se mazili do 8 😂😂
Mi ba ba već vičemo skoro 2 tjedna 🤣🤣 al je mustra, pa kad ga stavim na spavanje a ne paše mu onda zna vikati mmmam mam 😂😂😂
Mi obavili prvu šetnju, pa ćemo kad m dođe opet poslije ručka i tak...
Danas neki laganiji ručak moram raditi pa sam mislila špinat, pire i jaja 😂😂😂
Kako su najavljivali danas kišu, nisam baš nešto specijalno imala na umu za raditi 🤣🤣
dobar dan mame, naša noć uvijek koma. Svaki put se popiša, makar mjenjam pelene svaka 2 sata, neće spavati u kinderbetu tj. Spava dok ja ne dođem u sobu. Onda spava s nama al cica stalno mora biti u ustima ak slučajno maknem budi se. ujutro je već budan u 4:45 - 5 - 5:30 al zato zaspe u 18:00. Onda je imao fazu probudi se u 1 i bude budan do 3.ja ne znam od kuda mu energija. Danas pak je samo spavao pol sata. Uff
Pozdrav zene 😊znam da nije tema za ovu ali trebam neku rijec utijehe..trudna sam 23 tj blizanci jednojajcani bolio me jako trbuh i odem kod doktora i on mi veli da su blizanci na rangu kao male bebe jako i da sam otvorena dali neko od vas zna ove vrijednosti na slici sta je napiso kakve su za taj tje
dali trebam da se brinem ili oni pretjeruju? Hvala puno svaka inf dobro je dosla 😘
Bok Helena 🤗 ovdje je link http://www.poliklinika-harni.hr/FL.aspx gdje mozes naci objasnjenja za ove kratice..ja sam imala urednu trudnocu tako da neznam sto reci osim da bi na tvom mjestu otisla negdje privatno na pregled..ako si iz zagreba moja preporuka ti je Ginekos
Mi ipak nismo otisle u setnju jer ovdje puse valjda 100 na sat..katastrofa a djelovalo je tako lijepo 🙄
Mala haharica je pocela bjezati iz svoje sobe 😂 vec sam ju par puta nasla pred vratima 😅
Joj Helena i ja bi ti pomogla to rastumačiti, ali stvarno ne znam ništa o tome.. 🙁
Mislim da nam je provirila donja jedinica 🤗 Hrapavo je na dodir ali mi ne da da pogledam 😂
Pozdrav zene 😊znam da nije tema za ovu ali trebam neku rijec utijehe..trudna sam 23 tj blizanci jednojajcani bolio me jako trbuh i odem kod doktora i on mi veli da su blizanci na rangu kao male bebe jako i da sam otvorena dali neko od vas zna ove vrijednosti na slici sta je napiso kakve su za taj tje
dali trebam da se brinem ili oni pretjeruju? Hvala puno svaka inf dobro je dosla 😘
Vjerujem da će sve biti dobro... Naravno kada doktor nije rječit je uvijek teško znati što misle. Potpisujem nečiji savjet da odeš kod drugog gina i dobiješ odgovore na svoja pitanja.
BPD ti je veličina glavice
FL je dužina femura
GA je dužina trudnoće.
Ne mogu ti reći dal je omjer dobar jer nisam doktor ali zato ima puno stručnih doktora pa potraži drugo mišljemje.
Mi smo bolesni... Dobili lijek za inhalaciju, jedva nešto pojeli. Umorna i strgana i ideđ spavati.
Noćica
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
dobar dan mame, naša noć uvijek koma. Svaki put se popiša, makar mjenjam pelene svaka 2 sata, neće spavati u kinderbetu tj. Spava dok ja ne dođem u sobu. Onda spava s nama al cica stalno mora biti u ustima ak slučajno maknem budi se. ujutro je već budan u 4:45 - 5 - 5:30 al zato zaspe u 18:00. Onda je imao fazu probudi se u 1 i bude budan do 3.ja ne znam od kuda mu energija. Danas pak je samo spavao pol sata. Uff
Uhh.. Mogu mislit koliko je to frustrirajuce i koliko si umorna.. Nasa pelena bude puuuna do jutra i nekad uspije izdrzat a nekad promoci pa ide mijenjanje pelene u 3-4h ujutro. Najgori scenarij jer se onda razbudi i nema spavanja barem sljedeca dva sata.
Jesi probala mozda pomaknit mu nocno spavanje na malo kasnije tipa 7,7ipo?
Mi smo spavance nekako ustalili na 9ipo ujutro (budi se u 7h), 1 ipo popodne i onaj zadnji(ako ga bude) varira ali obavezno budan mora bit min 3h prije spavanja inace je koma za uspavat ga. Npr danas je odspava dva spavanca ali onaj drugi je bio od 1ipo do 3ipo tako da je bio budan do nocnog spavanja koje je bilo iza 7ipo. Zadnjih uru vrimena bude nervozan jer mu se spava ali uspijem ga zabavit 😊
Pokušavala sam al je onda histerija pogotovo ako ne spava cijeli dan. Evo ga danas je već od 4 i 15 budan
Hvala vam puno na odgovorima 😘😊evo me u vinogradskoj bolnici ostavili me imala trudove pa lezim 😞
Sortiraj odgovore
Najstariji