Kucanski poslovi+djeca=sve na meni🤦♀️
Oduvijek sam htjela ovaku razliku u godinama s djecom i ja sam si to tako idilicno zamislila..onako scenarij...bit cu na porodiljnom tu prvu godinu skole pa cu biti s curicom i kad krene u skolu i pisat cemo zadacu i nece ici u produzeni, a beba ce spavati i papati i kasnije se igrati i to ce zacas proci..yeah right🙈
Odvoz-dovoz skola svaki dan + 3 puta tjedno ima treninge..pa uskladi s njegovim jelom(prvih 6 mjeseci s dojenjem, a sad vec ruckom i sl.) ..em se ne voli bas voziti..nije ono da histerizira, ali nije ni odusevljen..pa svako dan mora biti kuhano na vrijeme da mala ima prije/poslije skole..pa roba, pa sudje, pa podovi, pa izvedi psa🤣😂🤪ne mogu viseeee..
Muz mi je klasa ljudi koji bi u rodilistu potpisali da ce preuzet dijete tamo negdje kad navrsi 20god🤣tooootalni antitalent za cuvanje i brigu male djece..Boze sacuvaj..znaci ni s prvom, a ni s drugim..nista..niti nahraniti niti uspavati niti presvuci i tako redom..ali kad se pomiris s tim bude ti lakse🤣
Ne znam kako vi cure moje drage nakon poroda, ali ja sam i prvi i drugi put odmah doma dosla iz rodilista s kilazom od prije trudnoce..dakle nikakvih problema nemam sa topljenjem kila..ali sam primjetila posebice dok je samo dojio kolikp god sam jela i jela jer sam staaalno bila gladna da mi se nista ne prima..i sad mislim da sam u meduvremenu izgubila jos par kilica..cicke vise niti ne prepoznajem..valjda sa ova 2 odstazirana dojenja nemaju bas motiva niti prposne..trebat ce mi dupli push up da ih vrati na staro mjesto🤣🤣😂
A sad malo dobrih stvari..mali spava vec 15min, malu sam okupala i idem joj pripremiti veceru, onda idem ja u wellnes zvan tusiranje od 3minuta, vecera i 🍺🍺🍺🍻 i spavanac..
Nadam se da ste svi iskoristili dan kako ste i zamislili..a sutra u nove pobjede🎉🎉
Nataly žena zmaj..😁😁
Mm se prvih mjesec dana bojao primiti maloga u ruke jer ga je bilo strah da ga ne potrga 🤣🤣 Al je kasnije postalo lakše i njemu i meni.. On misli da zna promijeniti pelenu pa kad se mali zapiša onda su pelene krive jer kaooo nisu dobre 😂😂 pa moramo kupiti neke druge.. Što se tih kućanskih poslova tiče, imam taktiku 😁 kažem mu "ljubavi ajd molim te samo stol pospremi" i onda znam da bude i ostatak kuhinje jer on kad krene pospremati ne zna stat 🤣🤣 Grozna sam, znam... 😂🤭
Kilaža heh.. dobila sam 7 kg jer sam bila "kaao" na dijeti jer su mi na početku trudnoće stavili etiketu gest. dijabetesa pa sam nakon tjedan dana od poroda skinula 11kg...
Za cicke sam se baš nasmijala 🤣🤣🤣 Tak da svoje (kak je jedna klokanica rekla) sisulje visulje neću ni komentirati 😂😂
Drage moje mame, kod nas kaos.
Ovaj tkz. izlet nas je umeo. Spava je prije odlaska uru pa u autu pola sata pa tamo uru i uru nazad u voznji.
Evo sad sam ga uspila uspavat nakon pola sata natezanja i placa itd. Ledja me ubijaju! 🙄
Kucanske poslove ne radim haha pospremim kuhinju iz masine u masinu, robu uspijem slozit i razgnit novu da se susi. Usisavanje jednom u ne znam kad stignem i kad je D. dobre volje 🤣
Ja sam kupila one kocke za pod ali u poleo sport bas one za teretanu i sl. Za sad sam zadovoljna. Ucim ga da bude vise na podu.
Mm je na pocetku uzeo 2mj.porodiljnog (prijavljen je u njemackoj pa smo mogli skupa). Tako da smo bili skupa jer su nasi svi daleko i niko nije moga pomoc (citaj svekr(i)vu nisam tila po kuci :ooops:)
Ja se mogu samo Bogu zahvalit da mi je njega posla. On sve zna i moze i ima volje, od pelena, cuvanja dok sam na treningu, kuvanja, ciscenja, robe itd itd 😊
Jedino sta ne spavamo skupa jer sam ja tako tila. Potirala san ga ca jer kad zaspe spava ka top i ne zelim ga gledat kako mirno i lipo spava dok san ja pola noci budna 😁 a i budimo realni, zelin se razvalit na krevetu koliko god mogu uz ovu malu bublicu kad zaspe kraj mene. Valjda cemo jednog dana opet spavat skupa 🤣
Ja sam blizu startne kilaze ali to je bila podebljana jer san se ostavila pusenja odma u startu tako da ne racunam to. Po mojoj racunici imam jos 7kg viska 😒
Eto raspisala se ja lipo.
E da probali smo ribu i odusevljen je. Materino dite 😊
Nocica curee! 🌛
Nataly svaka cast..skidam kapu svim mamama, pogotovo onima s vise djece..bome je to krvav posao..ali na kraju dana vrijedi..to je bas ljubav koja se neda rijecima opisati 💕
Uf moj dragi je ona stara skola, zena je ta koja treba vodit brigu o bebi..tu i tamo ju nahrani ako ja moram nesto obaviti bas u vrijeme jela i to je to..jedino sto voli je igrati se s njom..
Ja sam u trudnoci dobila 18 kg, ali vec kad sam dosla doma bilo je 12 kg manje, puno vode mi se nakupilo izgleda..u roku mjesec dana sve otislo..ali imala sam jedno 5,6 kila viska u startu..sad ne znam koliko imam, vaga krepala prije par mjeseci 😆
Ajoj cike, ne znam na sta ce to licit ako cu uspjet dojit do godine dana haha
Laku noc mamice, neka nam je sa sto manje budjenja! 😉
Ooooo pa tu je živnulo 😁😁
Nove mamice dobrodošle 😊 e sad da vidimo koliko sam popamtila hehehe puzanje-A je krenula vojnički s 6,5 mj i sad već obilazi dobar dio stana 😁 casmatino imamo i grize rubove 🤦♀️ sreća pa još nema nijedan zub pa ne može probiti 😂 kućanski poslovi?živjela klokanica..usisavanje,dobar dio kuhanja,stavljanje suđa i veša u perilice se obavlja u njoj..otkad imamo sušilicu peglanja je malo pa mi je barem tu lakše..a za generalku ću vjerojatno zvati mamu da dođe dadiljat da ja to mogu odraditi 🤔 meni je nakon poroda ostalo 5-6 kila,to je otišlo u prvih 4-5 mj,al sam sad još 2 kile ispod stare..jedem redovito,količinski vise nego prije,ali se valjda uz dojenje i nespavanje niš ne prima 😕
Rekla bih da idem spavat,al već znam da će se probuditi čim legnem 😞 želim vam svima mirnu noć sa što manje buđenja 😘
Juuutro! Noc relativno ok kod nas, par puta dodala dudu, do 1h je bio u kreveticu, onda se preselio, papanje oko 3 i spavanje skoro do 7..obavili dorucak i vec spava pola sata..rucak se kuha, mora sve biti ranije spremno jer starija ide u 13 u igraonicu na rodjendan🎉
Dan je preeeekrasan, jutros nakon dugo vremena nije bilo potrebe za grijanjem, jos kad se rijesimo dugih rukava, nitko sretniji od mene😉
Svima ugodnu i ispunjenu nedjelju zelim💋💋
Dobro jutro mame 🤗 Mi se naspavali 😊😊
Bome je divan dan..bilo bi šteta ne iskoristiti ga..
Veselim se roštilju danas 🤤🤤
Lijep dan želimo 😘😘
Dan mame!
Moja mala budilica opet svirala oko 6 😅 nadam se da nece postat pravilo..
Sad ju uspjela uspavat nakon pola sata borbe, ne znam sta se to pocelo desavat 🤔
Mi smo danas na rucku kod mojih, mama pravi i krafnice njamiii 😋
Kakvi su vasi planovi?
I danas je divan dan, uzivajte vani s bebacima 🤗
Dobar dan mame!
Ah zavidim vama sta ste napisale da ste se naspavale i da je noc bila dobra 😅 mi smo bili budni od 5 do 7 i onda je zaspa uru i to je bilo to.
Predivan dan danas!
E vodite li vi svoje bebace u zatvoreno s drugom djecicom? Mi smo pozvani na rodendan u igraonicu pa ne znam jesam li pre paranoicna kad odma mislim kako cemo pokupit nesto od ostale djecice 😅 sta vi mislite o tome?
Dan svima :)
Danas je stvarno prekrasno vrime 😍 ja sam se naravno već rješila dugih rukava (izrazito sam toplogrozna 🤣), njega ću brzo iz donje majice dugih rukava prebaciti na donju majicu kratkih rukava.
Mi nismo bili u zatvorenom s drugom djecom, ali najviše zato šta skoro nikog ne znam s malom djecom pa nismo bili u prilici. Mislim da je ova glavna sezona bolesti prošla nebi trebao bit problem sada
Sortiraj odgovore
Najstariji