Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    02. Ožujak 2019. 11:20

PčelicaMama, bome se rano budite 😂😂 Moj spava evo već sat vremena.. Taman kad moramo ići negdje 😂 To mi napravi svaki put 😁
    Mi hvala Bogu nismo ni šmrcali, ni kašljali.. Jedino je malo zakurio nakon pikice..al smo preživili.. Boleštine iš iš 🤭😉

Dinosaurus
    02. Ožujak 2019. 11:35

Jutroo mame!
    Aaa je lipo kad ne mogu povatat sve sta ste napisale 😁
    Kod nas noc prosla onako, valjda ok, sve mi je to u bunilu 🤣
    Mi smo danas kod bake i dide i isto je riba na meniu 😍
    Ivy brzo ozdravljenje djecici!
    Ugodan dan mame!

• ivanolora
    02. Ožujak 2019. 12:59

Bok mame, redovito vas citam ali ne stignem pisati zbog malca od 7 mj.koji je 100 na sat. Kud ja tud i on. Uspavljivanje na rukama, spavanje na bracnom - kimbac samo gledamo dok se ovcice i zirafice vrte i pjevaju 😉😉.
    Papamo sve i imamo skoro 9 kg. Kupamo se svaku vecer i jako uziva. Voli se voziti u kolicima i radujemo se suncu.
    Ja ne stignem nis napraviti, kuca je koma. Kako vi odradujete kuc.poslove

Maslačak32
    02. Ožujak 2019. 13:32

Evo upravo uspavala dijete. Kućanski poslovi? Skuham i stavim sušiti robu dok spava, ali danju spava jako kratko 2-3 puta po najduže pola sata, ostatak navečer kada ide spavati sa tatom. Jako je aktivan, puzi, diže se, sve ga interesira, cijeli pod je pun igračaka tako da sve da i stignem počistiti dok je budan, nema smisla.

02. Ožujak 2019. 13:44

Kućanski poslovi hahaha što je to 😂😂😂 Ja to "odradim" kad se muž vrati s posla pa njemu uvalim usisavač 🤣 Prozore sam oprala zadnji put hmm 🤔 prije možda 2 mjeseca.. Al sam bolesna na kupaonicu pa to svaki dan sredim...

• ivanolora
    02. Ožujak 2019. 16:45

Sad mi je lakse za "kucanske poslove" 😜 vaznije su nase srecice. S kolko mj su poceli puzati

Maslačak32
    02. Ožujak 2019. 16:49

Ivanolora moj sa 7😊

lucy233
    02. Ožujak 2019. 16:52

Kućanski poslovi 😅 nisam ih volila ni prije, kamoli sad kad nemam vremena... Većinom izgleda kao da je pala bomba posebno kuhinja..
    Sad imamo tri obroka kruta, pa skuhati nama i skuhati tri obroka za njega, izgleda mi nemoguće rješit se posuđa..
    Danas smo pokupali uvest ribu(oslića) međutim naišli smo na pobunu... neznan jel do ribe ili jer sam prvi put pokušala gnječit umjesto blendat... Probat ćemo opet za dva dana. Od ostalih planova,planiram se izležavat dok spava 😂😂
    Puzanje, mi smo vojnički propuzali oko 6 mjeseci. U međuvremenu se posjeo i digao na noge ali i dalje puže vojnički tako da ga uopće ne zanima dizat se i zapravo puzat..sve mi se pari da će to preskočit 

PčelicaMama
    02. Ožujak 2019. 17:52

Vidim da nam je svima isto oko kucanskih poslova 😂😅 dok ona spava ne mogu nista jer moram lezat uz nju, tako da ciscenje stana obavljam najcesce subotom ili nedeljom ujutro dok se ona igra s tatom u krevetu..sudje je obicno na meni, to nekako uspijevam rijesiti..zavidim vam zenice kojima muzevi pomazu oko svega toga..sve se bojim kad krene puzanje po cijelom stanu ko ce prat pod svaki dan 🤪 
    Moja je za sad na sve cetiri i njise se, odguruje se unazad i nekako po strani 😂 za posjedanje preko boka joj jos mrvicu fali..
    Mame koje imate casmatino podlogu da li ju vasi malci grizu po rubovima i da li vam se cini da se previse skliže po njoj..

• neu2018
    02. Ožujak 2019. 18:46

Bok mame, evo i mene. Ja se bas i ne mucim previse oko kucanskih poslova, kad smo renovirali stan sve je maksimalno pojednostavljeno, tako da kod brisanja prasine doslovno imam 4 plohe za obrisat  Puno pomaze i perilica suda i druge tehnologije haha  Ugl ne brinem previse, kak je tak je, bit ce bolje kad navrše 18 
    Mi nemamo nikakvu podlogu, racunam da ce biti toplo kad propuze  
    Ima tko kakvu hranilicu koja ide na blagovaonsku stolicu? Gledam nesto od Jane i Chicco.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.