Ja bih tribala nazad na posa u 9.mj.tako da ce on isto vjerojatno u jaslice. I isto san tuzna ako smo razdvojeni vise od uru vrimena tako da ne znam kako ce se to sve odvit 😁
Ajme, koliko nas je bas sam bila u bedu sto se sve preselilo na fejsbuk, zato sam se prikljucila da ne zamre forum, ovo me ekstra veseli, i znam da nas ima jos mamaaa koje samo citaju, pa se slobodno javite
Ovo za spavanje kod baka/deda i mene zanima. Dosad nam je spavala u kosari s kolica, ali sad ne znam kako cemo, ne planiram kupovati putni krevetic jer provedemo max 2 noci mjesecno van stana. Sve si mislim da ce s nama (sto bi bilo sasvim novo iskustvo jer je od pocetka u svom kreveticu), pa ne znam...
Za kupanje, mi to obavljamo svaka 2-3 dana. I tako od pocetka, usprkos mrkim pogledima nase patronazne Koliko god nekima bilo cudno, mi mislimo da je to dobro za nju. Naravno da nije umazana prasica u meduvremenu, kad je potrebno cistimo se na stolu za presvlacenje.
Sto se tice spavanja, super je, ali kad citam starije bebe, sve me strah. Nema jos zubi, pa tko zna sta nas ceka. U njenu sobu mislim da ju selimo u iducih mj dana.
Jaslice, da, bit ce veselo Istina da moraju hodat do tad? Sto jos moraju?
Evo i mene .. ide nam druga jedinic i još su svi prehlađeni... Luka, Nina i Vid.
Lucy ti si rekla da su te gornje jedinice izludile,stvarno tako i je.. cendrav, neće jesti,neće spavati, neće ništa osim se nositi i kolica koja smo zavoljeli su postala problem a moja leđa pate.
Nosić mu curi ali se ne možemo inhalirati jer čim upalim inhalator on histerično urla.
Moj predškolac i ja smo bili jučer u školi na provjeri. Bio je super samo ga je trta ulovila od veličine prostora do količine djece.
Ne stignem baš tipkati ovih dana ali budem...
Čestitke svima na punim mjesecima i dobrodošle nove bebe i mame
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Dobro jutro mamice. Kod nas noć standardno loša, od 20 do 6 uz bezbroj buđenja, nacicavanja, okretanja, .. Koliko god bilo teško to nespavanje toliko me nasmijavaju poze u kojima spava, presmiješno. Želim nam svima miran dan😘
Jutro mamice :)
U nas noć tako tako, s tim da zadnjih par dana izvodi prije spavanja i ne želi zaspati na sisi nego plače i oće se nosit.
Joj Ivy, mogu mislit veselice s troje prehlađenih..da gornje jedinice su mi baš trauma 😅 držim fige da izbiju šta prije
Kupanje, mi kupamo otprilike svako tri dana. Isto ima blagi atopijski pa kao nevalja puno isušivati i stvarno mu je koža puno bolja sad zimi nego ljeti kad bi se svaki dan kupao.
Kad smo kod ljeta jedva čekam da dođe.
Dobro jutro mame kraljice...
Baš sam happy kad vidim kad tipkate.. 😊😊😊
Neu, pusti mrke poglede..uvijek će ih biti 😂😂 ti i dalje radi ono što misliš da je najbolje 😘😉
Mene strah tih zubića..joooj 😖😫 Ali što je tu je..i nas su trpili dok smo prolazile kroz iste faze 😂
Kakav vam je plan za danas?
Juuuutro!
Moj je bio dobar od 19-22h, i onda je nanjusio da sam usla u spavacu, i od onda je spavao na meni, pored mene, s nogom preko glave, rukom preko usta i tako🤣 tako da sam extra naspavana...
Njemu je rucak gotov, jer ga moram nositi "to go"😂
A mi danas idemo na rucak do mojih, riba na meniju..hB nema nakuhavanja danas🎊
Zadacu sam napravila sam napravila sa starijom..danas rijesavam svu posteljinu, i robu koja je do cepa u kosu, a jucer sam prala🤪 mali spava vec uricu, jos ce odguliti pola sata, sat pa akcija..
Bubanima zelim da sto prije prodje (btw mi smo u pon imali prvi put temp, i ispalo je da ima trodnevnu groznicu, osip se vec povukao)
Danas je prekrasan dan, pa cemo van do rucka i poslije rucka..
Uzivajte u vikendu (kao da nam je drukciji od ponedjeljka🤣)...
Bebicama velikeeee 💋💋💋💙❤💙❤
Nataly...točno znam kak ti je za veš 😂😂 Tak je i kod mene..sve me sram kad mi netko dođe i vidi da je košara vječito puna 🤣
Mi danas imamo ručak od jučer tak da nema nakuhavanja.. živjela variva za 2 dana 🤣🤣 A sutra idemo na roštilj kod mog brata, slavi "kao" rođendan (rođen je 29.2.) 😂😂
Sad moj miš spava..pa kad se probudi idemo u shoping i šetnjicu...Čini se da će biti lijep dan 🌞🌞 pa da iskoristimo...
Dan mame! 😊
mi budne od 6, i sad od 10 sam ju pokušala uspavat al bezuspješno 😂 pa cemo vidjet sta cemo sad hmm
Ajoj miseki mali bolesni, neka sto prije ozdrave 🤞🤗
Mi do sad nismo jos imali temp, samo problem s nosicem i kasalj, bas me jaaako strah tih bolestina, nisam inace neka paranoicna al otkad nju imam uzas 😅
Uh nismo do sad spavali nigdje tako da neznam kako bi to izveli..moji su tu blizu, a njegovi udaljeni 2 h voznje..ali oni nemaju grijanje nego samo pec na drva tako da u ovo hladnije vrijeme ne mislim s njom ici tamo..ici cemo valjda uskoro al samo na 1 dan..
Uf vrtic, i mene vec neki strah hvata kako ce to ici, isto nismo bile razdvojene valjda duze od sat vremena..
Danas je isto divan dan, mi cemo oko pola 2 u setnjicu 😊🌞
Jaooo da more, i ja jedva cekam ljeto 🐳
Uzivajte danas mamice ☺
Sortiraj odgovore
Najstariji