Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nataly1987
    01. Ožujak 2019. 20:17

Eh, kad je krenulo...evo i mene, citam svaki dan(stivo prije spavanja) ..
    Ja sam ona od lijenih prstica jer mi mobitel nije nikad u ruci preko dana..
    Sretno svim bebachima s punim mjesecima🎉🎊🎉 
    Dakle..mi imamo 7 i pol, rodeni 10.07. Deckic..sa 7mjeseci smo imali 7800g, ali nismo mjereni, sa 6mj smo bili 69cm..
    Decko je veeeeliki ljubitelj zlice i vec neko vrijeme preko dana nece cikiti...kad vidi zlicu usta se sire na sve strane..dojenje nesto nocu i to je to..
    Sto se tice uspavljivanja, doma zaspe na bracnom krevetu sva spavanja ..ja ga samo drzim za prstic, navecer ga prebacim u krevetic..zadnjih 10 dana imamo fazu budenje svako malo..dali sat-dva-tri..a nije gladan..tako da sam luda..a do sad je spavao doslovce kao beba uz sisanje oko 1h i oko 4/5..
    Zaspe navecer i 19 h svaki dan od kad je rodjen i budenje oko 6h nekad 7h..
    Sto god sam mu za sada dala jesti sve je prihvatio..
    Novo nam je faza da ne silazi s mene po cijele dane..nikome u ruke..ako i dodje kod nekoga to traje par minuta..sve radimo u simbiozi..
    Ovo mi je druga beba..prva beba je vec prava cura koja je krenula u prvi razred..imam 31.😉😉😃
    Ja se eto raspisala, jer ne znam od kud bi krenula..pa me ispricajte ako sam pretjerala🤪
    Svim mamama zelim sto vise prospavanih noci, pocevsi s danasnjom😃

Dinosaurus
    01. Ožujak 2019. 20:41

Dobrodosla Nataly! 😊
    Bas mi je drago da sam vas potakla na pisanje! Znala sam da vas ima puno koje citate a ne pisete nista jer sam tako ja cijelu trudnocu špijala trudnice i sve citala i pridruzila se tek ovdje na mame 😁
    Moj D je eno zaspa. Najbitniji dio mi je uzet dudu nakon sto zaspe jer ju izbaci iz usta i onda ako se okrene i glavom nasloni na nju probudi se.
    Sutra idemo kod bake i dide malo na izlet. 
    E kad sam vec spomenila baku i didu u cemu vam bebaci spavaju kad niste doma? Npr na lito planiram ostajat kod svojih nekoliko dana pa ne znam sta da uzmem. Navodno su oni putni krevetici koma zbog madraca a opet da spava s nama u krevetu nije neko cvice obzirom da je tamo dosta mali krevet a muz je covik od 2m 😁

01. Ožujak 2019. 20:42

Dobro nam došla Nataly 😊😊😊
    Joj e..kad vidim to što pišete, sve me strah šta nas čeka 😂😂 
    Bravo za velikog dečka i pravu malu curku 🤗🤗🤗 
    Nas čeka vaganje i mjerenje 11og... 😂 Baš me zanima kako napredujemo...

Dinosaurus
    01. Ožujak 2019. 20:42

E i da, ucinilo mi se da su se zaredale bebice koje dobro spavaju nocu ili su barem spavale.
    Jedino kod mene i Lucy je standard budenja svako malo i kampiranja na cici vec duuze vrimena 😂🙄

01. Ožujak 2019. 20:44

Vidiš Dinosaurus.. ja o tome nisam razmišljala 🤔🤔

Maslačak32
    01. Ožujak 2019. 20:46

Čestitke svima na punim mjesecima! Svaka čast mame kada ste uspjele bebe naviknuti da same zaspe, moj nije nikada zaspao sam, uvijek ili na sisi ili u rukama. I ja ću ga uspavljivati do škole🙄. Koliko često kupate bebe? Mi svaku večer obavezno, nekad si mislim da pretjerujem, ali A stvarno bude prljav, stalno je na podu i puzi, slini, otima mi žlicu dok jedemo🤣. Obožava papati a kad se najede onda se igra sa hranom, govori, prše, a hrana samo leti na sve strane. 

01. Ožujak 2019. 20:56

Mi se kupamo svaki dan jer baš to što kažeš, na kraju dana bude zmazan, a i obožava se kupati tak da nam je to već uhodani ritual 😊

Dinosaurus
    01. Ožujak 2019. 21:11

Mi se isto kupamo svaki dan ali ne uvijek sa samponom nego stavim malo ulja u vodu da mu ne isusi kozu. On zna da kad se okupa i pojede da je vrime za spavat tako da je i kod nas to ritual 😊

Nataly1987
    01. Ožujak 2019. 21:15

Sto se tice kupanja, kupali smo se svaki dan u pocetku..onda kad je pocela zima svaki drugi dan, s tim da ga ako se ne kupamo skinem i prebrisem s krpicom i vodom.. imali smo period kad smo bas negdje na pocetku zime dobili lagani atopijski pa nam je pedijatrica rekla da dok ne prode obavljamo kupanac max.2 puta tjedno..probali smo ne znam ni sama koliko krema ljekarne, a na kraju nam se najbolja pokazala neka zelena krema babylove iz dm- a s kaduljom(ako slucajno nekome zatreba).
    Mi nemamo sistematski do navrsenih 9mj, ali patronaza nam je super pa se rado odazove da se vagnemo kad imamo pune mjesece..
    Dalje🤣😃...ne volimo se voziti u autu bas nesto, za razliku od sestre...jedino kad je umoran, onda mu je voznja top..
    Isto tako smo imali period s kolicama, hodamo..hodamo i kad dodjemo dovoljno daleko da imamo jednako puno za vratiti se na odrediste onda se upali..sad nekako bude bolje od kad smo stavili sportsko sjedalo..isto totalna suprotnost od sestre😂
    Kupila sam Mei tai pa smo i to prakticirali neko vrijeme i lijepo bi zaspao..
    Onda dalje😃puzemo vec dugo...vojnicki, pa onda ipak odluci saviti koljena pa se ljulja pa krene...sjedimo isto tako. Okrecemo se kao riba na suhom..poceli smo se dizati na noge ako je nesto zanimljivo da se pridrzimo..i sad kad ga krenem staviti sjesti on mi ne dozvoljava nego upire noge..🤣
    Ja sam vec u velikim dilemama za jaslice jer to vrijeme naprosto curi...sto cete i kako vi s cuvanjem?

01. Ožujak 2019. 21:30

Super za kremicu 😊😊😊
    Mi se volimo voziti u autu (hvala Bogu) 😂😂😂 da se njega pita, on bi živio u autu i samo se vozio 😂
    Joj e.. meni je teško ga ostaviti na par sati tak da stvarno ne znam kak ću ja to 😂 Ali da, bude išao u jaslice...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.