Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    01. Ožujak 2019. 16:04

Dobro nam došle drage ženice 😊😊
    Evo, poslužite se.. 😂😂 Danas mi je neki bljak dan, pa mi je potrebna dodatna doza kofeina 😂😂

Dinosaurus
    01. Ožujak 2019. 17:17

Pa dobrodosle mame! 😁
    Evo jedna slika za shit faze 😆

01. Ožujak 2019. 18:15

Dinosaurus 😂😂😂

lucy233
    01. Ožujak 2019. 18:25

Heej žene :)
    Mi smo bili malo prehlađeni ovih dana, srećom brzo je prošlo i danas smo bili vanka uživali na suncu 😊
    Mi smo jučer napunili 8 mjeseci, i neznamo zaspati bez sise ili nošenja, a noću se budimo bar 5,6 puta... Pari mi se da ću ga uspavljivat nošenjem do škole 😂😅

Dinosaurus
    01. Ožujak 2019. 18:41

Hahaha Lucy bas sam se pitala di ste. 
    Mi smo na silu prestali s nosenjem jer mi ledja otpadaju i ne da mi se vise. Sad se uspavljujemo na krevetu s dudom. Evo tjedan dana je proslo da san uvela to i danas je bio prvi dan da je zaspa svaki put bez da je plaka prije ili vika iz protesta 😊

01. Ožujak 2019. 18:51

Lucy..drago mi je da je prehladica prošla 😘😘
    Joj e, meni je tak drago što on zaspi sam od sebe.. Ispjeva svoje i onda zaspi 😂 

01. Ožujak 2019. 18:52

I sretnih 8 🤗🤗🤗😘

PčelicaMama
    01. Ožujak 2019. 18:56

Hvala Noah, ja ću duplu 😁 ludo vrijeme, ludi dan..jedva čekam da zaspi 🤪 
    Shit faze ha...😂 meni je najgora bila sa 6 mj, 4 dana ludila, non stop plakanje, nisam se mogla na minutu maknut od nje..kažu da se tako nekako javlja i onaj strah od odvajanja pa se možda i to poklopilo..mi smo malu iz našeg kreveta prebacili u njenu sobu s cca 2 mjeseca..isto je bio neki divlji dan, i reko dosta je bilo zezancije 😂 ona se tad budila 2x po noći i uvijek sam se dizala hranit ju u boravak..sad se budi najcesce 1x, rijetko 2x..po danu spava 1x prijepodne, onda u kolicima u šetnji i popodne u cca 5, ali zadnjih tjedan je počela kenjkat s tim popodnevnim..i da, isto uspavljivanja isključivo na ciki, i to moram ovo preko dana bar sat vremena ležat uz nju inače je budna u roku 5 min 😅 

PčelicaMama
    01. Ožujak 2019. 18:58

E da, sretnih vam 6 mj i 8 mj 🎉

01. Ožujak 2019. 20:00

No krasno 😂😂 
    Mi već okupani i ušuškani 😁 
    Danas smo prek dana jako slabo spavali, ali dobro..valjda bude nadoknadio tijekom noći..😂 🙏#tjesisemama

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.