Neu, u kojem si dijelu Zg-a? 😂
Super što je kruškica odradila svoje 😂😂
Mi se volimo kupati u kadi, pa se nadam da će tako uživati i na moru 😂😂 Ali se oznojim dok ga okupamo, pa to samo migolji, ne može biti na jednom mjestu 😆
Nzg.
Kako je bilo na pregledu? Protiv cega ne cjepljenje? Jel bilo vriskanja?
Jutro mame!
Pregled prosao dobro. Ima 7.5kg i 68cm dug.
Cjepivo iskreno ne znam koje je 🙄
Ono je proslo bez vristanja ali pregled je plaka jer nije navika na druge ljude 😁
Noc cak prosla ok sta se njega tice. Zaspa u 8ipo i spava do 1ipo. Dala sam mu dudu dva puta ali to je za njega odlicno 😁 bilo bi i za mene suoer da me glava nije rasturala i nisam mogla zaspat do ponoc 😔
Nadam se da je kod vas bilo bolje 😊
Dobro jutro drage moje.. nama noć super prošla...
Jučer skoro cijeli dan bili u šetnji što zbog lijepog vremena, što zbog susjeda 🙄 Doselili smo se u stan prije 3 mjeseca, a susjedi ispod nas možda mjesec dana kasnije i od tada oni nekaj buše pa mi miš nekad ne može spavati prek dana.. Brate mili, koliko su utukli u stan i na renovaciju, mogli su si kuću izgraditi kakvu im srce želi...
Dinosaurus... super za cm i kilice.. pravi mali čovjek 😍
Cure moje.. ja skroz zaboravila da veljača nema ove godine 29og 😂😂😂 pa sam skroz smetnula s uma da nam je već 6 mjeseci...
Dino, vama je jučer bio? Pa sretan, najsretniji polu rođendan 🤗🤗😘😘🍼👶
Eto pogodilo se da svi troje na isti dan napunili pola godine
Bar u ocima hzzo-a
Mi smo isli do patronazne, i moja manekenka ima 6300 g, mala rodena i stalno nadoknaduje. Isto je plakala danas, ocekujem to i iduci tjedan kod doktorice. Prije nije bila takav "pekmez"...
Noc klasicno dobra kod nas, razmisljam da ju preselimo u njenu sobu, rano?
Neka samo naše ribice rastu..
Ja baš gledam kak je moj 9.1. bio na zadnjoj pikici i tada je imao 6700 i 68cm 😂
Baš me zanima koliko je dobio u 2 mjeseca..
Ja svog ne bi mogla ostaviti samoga u sobi jer bi se valjda dizala svako malo da ga provjerim 🤭 Ovak je u kinderbetu pored mene i čujem ga pa mi bude lakše 😆
Uh da imam baby phone sa kamerom i da mi spava cilu noc ostavila bi ga u drugoj sobi bez beda 😊
Daa bilo je 6mj. Sretni svimaa! 😊
A pekmez postaju jer sad sve vise razumiju i vide. Mi smo cili dan sami pa kad vidi neku drugu osobu osim muza mi, odma pocne plakat a prije se smija svakome 🙄
Uvjerena sam da ima jos mama koje nas citaju a nista ne pisu. Pisite nam mamee di stee 😁
Pozdrav curke! Nasmijala sam se na ovaj zadnji komentar od Dinosaurus, pa evo da vam se i ja pridruzim, makar vas pratim od samog početka i u puno situacija ste mi puuuuno pomogle. Nadam se da me primate😊.
Prvo dijete, dečkić rođen 22.6., imam 32 godine i iz Istre sam. Vidim da pričate o spavanju... Što je to spavanje? 🤔🤔🤔 Prva dva zubića izašla su sa 5 mjeseci, a negdje od trećeg mjeseca su ga počeli mučiti i od onda ne spava, noću se stalno budi tako da ne spavamo duže od sat, sat i pol inače puzi već mjesec i pol i sada se počeo dizati na nogice.
Bok mamice! Evo da vam se i ja javim kako vas je ostalo malo na forumu :) čitam vas isto tako već dugo, pa možda već i godinu dana hehe
Imam curku, 7,5 mj, isto prva beba...rođena na carski...imale smo velikih problema s dojenjem na početku, valjda to tako ide kod carica ;) kombiniramo dojenje i bočicu, i za sad imamo 1 kašicu, a za tjedan dana planiram i drugi obrok uvesti..imala je krvarenje na mozgu, dijagnoza distoni sindrom, tako da idemo na Goljak na vježbice, i ja s njom svaki dan vježbam..ali ne kasni u razvoju tako da smo to najnormalnije prihvatili, i koliko čujem to je nažalost jako učestala dijagnoza..eto za početak, da vas ne zatrpam odmah ;) i da, i ja imam 32 :D
Sortiraj odgovore
Najstariji