Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    04. Veljača 2019. 11:51

Ena31

Maja82

Marija super za spavanje i kozu! Cini ti se to malo po obroku ili? S neutropenijom nemam iskustava.. ne znam koliko moze kod beba potrajat. Kaj veli pedi? Trebate dodatne neke pretrage ic?
    Ena sljive suhe namaces prije il ih samo zblendas sa svime?
    Moja curka se pocela vuc naprijed rukama! Nije da puze al ne ide vise samo.unatrag. i juce se na koljena i ruke kratko dizala.
    Danas sam joj radila kruska jabuka i gris od prosa.. cekam da se ogladi jos malo pa da probamo. Meni je fino, ko palenta nekak tekstura..

Ne namačem ih,skuham sve zajedno i izblendali. Ovo zvuči fino😀. Bravo za dizanje na koljena. Ja imam osjećaj da Miha nebu pitao jer je na rukama i koljenima već dugo,ljulja se i kreće unatrag ali naprijed nikako,i u tom položaju se gura na noge ko da hoće ustati…neznam kaj da mu više skuham danas..za nas svekrva kuha gulaš a ja ću kasnije pohati lignje,uz to pomfri i domaći tartar..to nam više ko desert dođe😂😂

Bem ti autocorect😂😂,...da nebu puzao a ne pitao😂😂

lucy233
    04. Veljača 2019. 13:14

Dobar dan svima :)
    Mi smo imali super noć,samo tri buđenja 🎉 
    Danas smo jeli bananu,marelicu i krušku. Našla sam neke male kruškice i super su, uspijem iskombinirat više voća kad su tako sitne. 
    Šta se puzanja tiće, F je isti kao Miha..
    Već mjesec i po puže vojnički i stoji na koljenima ali ne želi naprijed nego se pokušava dignut na noge. Ako sam ja na podu popne se preko mog bedra pa se diže tako. 
    Imam osjećaj da sve više i više kuži šta pričamo, moram počet pazit.

ivymicek
    04. Veljača 2019. 20:08

lucy233

Dobar dan svima :)
    Mi smo imali super noć,samo tri buđenja 🎉
    Danas smo jeli bananu,marelicu i krušku. Našla sam neke male kruškice i super su, uspijem iskombinirat više voća kad su tako sitne.
    Šta se puzanja tiće, F je isti kao Miha..
    Već mjesec i po puže vojnički i stoji na koljenima ali ne želi naprijed nego se pokušava dignut na noge. Ako sam ja na podu popne se preko mog bedra pa se diže tako.
    Imam osjećaj da sve više i više kuži šta pričamo, moram počet pazit.

😂😂😂😂. Frajer mali kak se on snađe. Moj puže tak na vojnički a na koljena ide slabo. Super zs super noć.. imja se nadam nekoj boljojnjer već tjedan dana nikako ne spavamo.
    Super za dobru papicu.
    Marija 🤞🤞🤞 da sve uskoro dođe na svoje.
    Ena ni js ne znam kaj više kuhat.
    Nas je nekaj zatvorilo. Jučer nije niš kakao a danas jako malo i još je plakao.
    Moji svi danas bili doma pa sam već poprilično mumorna... a i neka me prehlada lovi.
    Noćicu vam dobru svima želim ,❤️

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

05. Veljača 2019. 20:07

Ei mamice i bebice😘. Ajme kak se niš ne tipka više ovdje,bit će sve na Facebooku 😭...ajde bar koje slovo da čitam dok Miha spava😁...kako vam je prošao dan? Nama ok,puno se igra,okreće,smije...

05. Veljača 2019. 20:13

I htjela napisati još kud ode ovo vrijeme 😲, Miha danas 8 mjeseci 🙃

ivymicek
    05. Veljača 2019. 20:35

Ena31

Ei mamice i bebice😘. Ajme kak se niš ne tipka više ovdje,bit će sve na Facebooku 😭…ajde bar koje slovo da čitam dok Miha spava😁…kako vam je prošao dan? Nama ok,puno se igra,okreće,smije…

Bravo Miha...
    Da malo nam se uspavala tema. Mamice su na facebooku ili nemaju vremena.
    Dan je prošao ok nakon što se zbudio u 6 i pokakao. Ja sam svašta obavljala, skuhala ručak, otišla po djecu i eto već je pola 9. Nadam se dobrom snu noćas jer sam poprilično umorna.
    Ena čestitke na punih 8 mjeseci, predivan je smješko 🎉. Kaj ste vi danas radili? Kaj ste papali? Kako kakanje? Nas nešto muči zadnjih dana 🥺
    Ništa moraš napraviti lažni profil na faceu nazvat ga Ena31.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

05. Veljača 2019. 20:50

ivymicek

Ena31

Ei mamice i bebice😘. Ajme kak se niš ne tipka više ovdje,bit će sve na Facebooku 😭…ajde bar koje slovo da čitam dok Miha spava😁…kako vam je prošao dan? Nama ok,puno se igra,okreće,smije…

Bravo Miha…
    Dan je prošao ok nakon što se zbudio u 6 i pokakao. Ja sam svašta obavljala, skuhala ručak, otišla po djecu i eto već je pola 9. Nadam se dobrom snu noćas jer sam poprilično umorna.
    Ena čestitke na punih 8 mjeseci, predivan je smješko 🎉. Kaj ste vi danas radili? Kaj ste papali? Kako kakanje? Nas nešto muči zadnjih dana 🥺

Hvala draga😘🙂..bome ste svašta nešta radili,nije ni čudo da si umorna,držimo fige za dobru noć i uspavanog Vidjela😉😘. Niš od  facebooka,neda mi se to😂. Papao je ujutro zob i suhe šljive od Nestlea,160 ml otprilike,ručak batat,proso i suhe šljive opet😉,da potrošimo,u 6 Čokolino 200 ml i kad se sad probudi oko 10,11 bude kukuruzne pahuljice na mlijeku smućkane,sve za otvaranje (osim Čokolino🤣)jer inače isto teško kaka..ponekad se pitam jel mu dajem previše jesti...ili premalo...a on ustvari nikad ne traži,nema nikakvih znakova da bi bio gladan al jede kad mu se daje🙂

05. Veljača 2019. 20:52

Ena31

ivymicek

Ena31

Bravo Miha…

Hvala draga😘🙂..bome ste svašta nešta radili,nije ni čudo da si umorna,držimo fige za dobru noć i uspavanog Vidjela😉😘. Niš od facebooka,neda mi se to😂. Papao je ujutro zob i suhe šljive od Nestlea,160 ml otprilike,ručak batat,proso i suhe šljive opet😉,da potrošimo,u 6 Čokolino 200 ml i kad se sad probudi oko 10,11 bude kukuruzne pahuljice na mlijeku smućkane,sve za otvaranje (osim Čokolino🤣)jer inače isto teško kaka..ponekad se pitam jel mu dajem previše jesti…ili premalo…a on ustvari nikad ne traži,nema nikakvih znakova da bi bio gladan al jede kad mu se daje🙂

Videka sam napisala😆,al mob ispravio na Vidjela

ivymicek
    05. Veljača 2019. 21:09

Ena31

Ena31

ivymicek

Ena31

Bravo Miha…

Hvala draga😘🙂..bome ste svašta nešta radili,nije ni čudo da si umorna,držimo fige za dobru noć i uspavanog Vidjela😉😘. Niš od facebooka,neda mi se to😂. Papao je ujutro zob i suhe šljive od Nestlea,160 ml otprilike,ručak batat,proso i suhe šljive opet😉,da potrošimo,u 6 Čokolino 200 ml i kad se sad probudi oko 10,11 bude kukuruzne pahuljice na mlijeku smućkane,sve za otvaranje (osim Čokolino🤣)jer inače isto teško kaka..ponekad se pitam jel mu dajem previše jesti…ili premalo…a on ustvari nikad ne traži,nema nikakvih znakova da bi bio gladan al jede kad mu se daje🙂

Videka sam napisala😆,al mob ispravio na Vidjela

Ma skužila sam 😜. 
    Ma sve 5 za face..  videk često sisa pa ja umjesto cike dam obrok .Ali on stalno otvara usta kad god mi jedemo. Al kad mu skuham nekaj kaj ne voli nema šanse da otvori usta. Često ga znam varat tak da jedem s njim pa kao uzimam hranu s tanjura. Upali za par žlica 😂

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• Maja82
    05. Veljača 2019. 21:18

Ahaha i js se pravim da jedem njeno i kazem mmmmm njamnjam! Uvest cu sad i rucak. Dajte ideje za povrce! Provali tikvu tikvicu mrkvu krumpir i batat. Next?! 
    Ena cestitam na 8mj..jaooo mene ovo 6 nekidan iznenadilo 😁 Mi se danas cijepili.. moja hrabra cura 72 duga i 7700 ima. Bas je isto zaigrana i znatizeljna i stalno po danu  s njom nes.. danas je spavala od pol 1 do 3 i kad smo isli od pedi oko 5 nekih 20-30min ...ostalo aaajmooo 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.