Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivymicek
    07. Veljača 2019. 12:35

Moram se požaliti. Kod nas nema struje od 8:00#. Što sam zgrijala sam zgrijala. Obukla sam ga jako jer me frka da mu nije hladno. Navodno bi se struja trebala vratiti u 13:00. Rade nam stanicu za vlak i odmah raspršoj ali baš danas kad je jalo hladno i kad je jjutro bilo -6. Bsš ću im pisati da malo razmisle sljedeći put jer ima puno beba u ulici ali i starih djedova i baka.. baš su me nasikirali

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

07. Veljača 2019. 13:07

Ok..ak se koja sjeti ime profila je Ena Dalje pa me dodajte🙂,da bar malo vidim kaj se s ostalim mamicama i bebicama događa,otvorila sam profil samo za klokanice😁

pharmamma
    07. Veljača 2019. 13:28

Mi skitale cijelo jutro,sad moram brzo nešto skuhati
    Ena poslala sam poruku Franovoj,ona je admin,da si napravila profil 😉

07. Veljača 2019. 13:42

pharmamma

Thanks😀. Bravo za skitnju. Miha ručao juhu s krumpirom i porilukom i voćni jogurt😂,nemam više ideja pa je dobio kaj i mi,i to s komadićima,bilo je malo zagrcavanja al mu je bilo fino pa je pojeo 😁

pharmamma
    07. Veljača 2019. 16:43

Ena31

pharmamma

Thanks😀. Bravo za skitnju. Miha ručao juhu s krumpirom i porilukom i voćni jogurt😂,nemam više ideja pa je dobio kaj i mi,i to s komadićima,bilo je malo zagrcavanja al mu je bilo fino pa je pojeo 😁

Kod nas tikva,batat i krumpir,isto nisam zblendala do kraja i htjela je..i voli kad joj male komadiće rukom dajem 😁

lucy233
    07. Veljača 2019. 17:07

Pozdrav svima 😄 
    Ma daj, čak i Ena ide na fejs... Pa skroz bezveze 😪
    Super za skitnju 🙂 neznam kako u vas, ali u splitu je proljeće!
    Mi inače u šetnju odemo kad je vrijeme spavanja ali danas smo otišli nakon spavanja i to je tolika sreća bila...samo se smija i vika dadada mamama prolaznicima 😀 pogotovo curicama u parku 😂
    Jeli smo batat, kapulu i brokulu, sve smo smazali. Za večeru ćemo pirov griz vjerojatno. 
    Ivy, nadam se da ste se zgrijali..šaljem vam malo našeg sunčeka 

07. Veljača 2019. 17:11

lucy233

Pozdrav svima 😄
    Ma daj, čak i Ena ide na fejs… Pa skroz bezveze 😪
    Super za skitnju 🙂 neznam kako u vas, ali u splitu je proljeće!
    Mi inače u šetnju odemo kad je vrijeme spavanja ali danas smo otišli nakon spavanja i to je tolika sreća bila…samo se smija i vika dadada mamama prolaznicima 😀 pogotovo curicama u parku 😂
    Jeli smo batat, kapulu i brokulu, sve smo smazali. Za večeru ćemo pirov griz vjerojatno.
    Ivy, nadam se da ste se zgrijali..šaljem vam malo našeg sunčeka

Bez brige,nebudem otišla odavde,samo bi htjela malo vidjeti kak su ostale curke koje se tu ne javljaju😘. Bravo za ručak. Miha sad smazao piškote na 2 dcl mlijeka(km),još u 9 otprilike isto neki babylove Gris ili kukuruzne pahuljice. Ha ha,mali zavodnik,već sad viče za curicama😂😂😘

pharmamma
    07. Veljača 2019. 20:48

Lucy bravo za zavodnika 😁 moja vise neće spavati u šetnji jer je sve drugo zanimljivije 😁
    I da se mama malo pohvali, skužila je kako se kretati naprijed,a ne samo u rikverc i u krug 😁😁😁

• Maja82
    07. Veljača 2019. 21:54

Ena jupiiiii dodji 😁 ja sad probala al nemrem te dodat vald mora admin.
    Pharma moja isto tako krenula evo ima 2 dana! Ugl se vrti al kad oce nes krene se vuc rukama napred.
    Mi smo za alergije bili samo u poliklinici helena kod gasyroenterologa dr jaklin i radili tamo onaj teest flasterima na ledja za najcesce alergene. To se samo tamo i radi. Patch test. Bili smo u 11 mj tam se ceka malo tipa tj dana. Kako jr ona bila tek 4mj nije bilo smisla vadit iz krvi nis jer bi bili vj lazni rezultati. Sad 14 idem i u klaicevu kod ge pa cu vidjet kaj ce oni rec i ocemo sad sto dalje radit.
    Ivy jeste prezivjeli? Stvarno ne mogu vjerovat da debili to rade sad po zimi i to jos ujutro kad je ledara 😠 
    Kod nas je lijepo isto bilo za van bas sam dost setala al sefica to sve prespavala!

ivymicek
    07. Veljača 2019. 22:23

Bravo Pharma za curku i za kretanje .  Sad kad skuži samo češ je loviti!
    Lucy koji je to mali šarmer... Odmah lovi curke od malih nogu.
    Preživjeli smo nestanak struje. Obukla sam ga ko eskima ali je amam sebe zboravila pa me lovi neki kašalj i šmrcanje.. možda mi odmor do jutra pomognr (ako će Vid spavati).
    Ena i ja sam te probala dodati ali ne mogu jer nismo frendice na faceu pa sam pisala Franovoj da te doda.
    Noćica kloke i bebe 🥰

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.