Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pharmamma
    06. Veljača 2019. 21:13

Maja mislim da kad propužu,jedini ih na podlozi neće biti..a bome je i cickanje parketa počelo 🤦‍♀️ 
    Bravo za ručak..A nije uopće htjela drugi obrok,nakon par dana pokušavanja krenula plakat čim je popodne vidla zlicicu 😂 
    Ni kod nas nema interesa za posjedanje s boka,al ima vremena..sve će oni to polako 

pharmamma
    06. Veljača 2019. 21:39

Maja, koje ste vi sve pretrage radili zbog alergije i jeste dugo čekali na njih?

ivymicek
    06. Veljača 2019. 21:54

Noah i Lucy 🥰🥰🥰 preslatkoće jedne.
    Moj je svud po svud samo traži što ne smije staviti u usta. Imamo male spužve na podu ali rijetko je tamo 😂.
    Bravo za sva papanja danas mi smo danas nešto slabije jeli.
    Laku noć mamice i bebice

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

07. Veljača 2019. 10:42

Pijemo na slamku i pljeskamo ručicama😀,baš su čuda mala,svaki dan nešto novo🙂

07. Veljača 2019. 11:23

Curke kak do vas na Facebooku?

07. Veljača 2019. 11:26

Jutro cure.. 😊😊
    Baš su velike te naše bebe.. i baš kao što Ena kažeš, svaki dan nešto novo 🤗🤗
    Htjela sam vas pitati.. da li vi zamračite sobu za dnevna spavanja?

07. Veljača 2019. 11:31

Noah

Jutro cure.. 😊😊
    Baš su velike te naše bebe.. i baš kao što Ena kažeš, svaki dan nešto novo 🤗🤗
    Htjela sam vas pitati.. da li vi zamračite sobu za dnevna spavanja?

Ja da jer imamo velike prozore,dođu preko skoro cijelog zida pa tu navučem zastore,al ipak ima dosta svjetla s druga 2 prozora. A jel ti bolje spava u zamračenoj sobi ili kad ima svjetla?

07. Veljača 2019. 11:56

Zna mi popodne zaspati oko 5, taman kad mrak padne pa zna odspavati po sat 😂😂 taman kad ne treba...

07. Veljača 2019. 11:59

A onda možda više voli zamračeno,probaj tak po danu🙂

ivymicek
    07. Veljača 2019. 12:33

Ena31

Curke kak do vas na Facebooku?

Zatvorena je grupa, pa te netko treba dodati u nju...
    Bravo za Mihu i za pljeskanje i pijenje na slamku. Vid jedino zna vuć cicu drugo grize 😂. Imam bočica al đabe kad neće pa mu dajem na one kaj ne treba sisati 😂 za veliku djecu .
    Mi imamo zamračeno dan noć. Moji su svi osjetljivi na to svjetlo pa mislim da im pomaže.
    Ali svejedno spavano sat i pol max u komadu

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.