Maja mislim da kad propužu,jedini ih na podlozi neće biti..a bome je i cickanje parketa počelo 🤦♀️
Bravo za ručak..A nije uopće htjela drugi obrok,nakon par dana pokušavanja krenula plakat čim je popodne vidla zlicicu 😂
Ni kod nas nema interesa za posjedanje s boka,al ima vremena..sve će oni to polako
Maja, koje ste vi sve pretrage radili zbog alergije i jeste dugo čekali na njih?
Noah i Lucy 🥰🥰🥰 preslatkoće jedne.
Moj je svud po svud samo traži što ne smije staviti u usta. Imamo male spužve na podu ali rijetko je tamo 😂.
Bravo za sva papanja danas mi smo danas nešto slabije jeli.
Laku noć mamice i bebice
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Pijemo na slamku i pljeskamo ručicama😀,baš su čuda mala,svaki dan nešto novo🙂
Jutro cure.. 😊😊
Baš su velike te naše bebe.. i baš kao što Ena kažeš, svaki dan nešto novo 🤗🤗
Htjela sam vas pitati.. da li vi zamračite sobu za dnevna spavanja?
Jutro cure.. 😊😊
Baš su velike te naše bebe.. i baš kao što Ena kažeš, svaki dan nešto novo 🤗🤗
Htjela sam vas pitati.. da li vi zamračite sobu za dnevna spavanja?
Ja da jer imamo velike prozore,dođu preko skoro cijelog zida pa tu navučem zastore,al ipak ima dosta svjetla s druga 2 prozora. A jel ti bolje spava u zamračenoj sobi ili kad ima svjetla?
Zna mi popodne zaspati oko 5, taman kad mrak padne pa zna odspavati po sat 😂😂 taman kad ne treba...
Curke kak do vas na Facebooku?
Zatvorena je grupa, pa te netko treba dodati u nju...
Bravo za Mihu i za pljeskanje i pijenje na slamku. Vid jedino zna vuć cicu drugo grize 😂. Imam bočica al đabe kad neće pa mu dajem na one kaj ne treba sisati 😂 za veliku djecu .
Mi imamo zamračeno dan noć. Moji su svi osjetljivi na to svjetlo pa mislim da im pomaže.
Ali svejedno spavano sat i pol max u komadu
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Sortiraj odgovore
Najstariji