Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Maja82
    02. Veljača 2019. 23:41

Hvala Ivy! Joj cure sto to vrijeme proleti majko moja..
    E a navece.. moja nema sanse prije 9 lec, sve vise i prema pol 10 idemo. Meni se to cini kasno. Ne znam ima li to veze sa kvalitetom sna. Jel ih vi trpate prije u krevet il kak koja beba hoce?

ivymicek
    03. Veljača 2019. 07:45

Maja82

Hvala Ivy! Joj cure sto to vrijeme proleti majko moja..
    E a navece.. moja nema sanse prije 9 lec, sve vise i prema pol 10 idemo. Meni se to cini kasno. Ne znam ima li to veze sa kvalitetom sna. Jel ih vi trpate prije u krevet il kak koja beba hoce?

Jutreko. Ja ti viwa stavljam u krevet ovisnomkad se zbudi. Ali do 9 uglavnom spava. Ako se zbudio u 6 naravno ide i ranije spavat.
    Mi imali ok noć 🎉🎉🎉. Čak sam se i naspavala.  Danas su i moja djeca probudila iza 7. 😂.
    Uživajte u nedjelji idem piti kavu

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

pharmamma
    03. Veljača 2019. 07:53

Jutro cure..nakon 2 normalnije noći ova opet koma..izlazi prvi zub,osjeti se pod prstom
    Maja ona do 9 nekad već i prvi spavanac odradi 🤦‍♀️ Navečer je fino znala zaspati nakon 8,al zadnjih dana se badava trudim-zaspi skoro u 10..al do 8 smo u zamračenoj sobi i tišini,cickanje pa onda kad zaspi 🙄

lucy233
    03. Veljača 2019. 10:03

Jutro cure..
    Noć tako-tako imali smo jedan period od 3-6 spavanja pa opet dobro
    Majo, moj nikad ne ide leć prije 10.. ujutro se digne oko 8, prvi spavanac ima u 12 drugi oko 16:30,17 i to je to od njega. 
    Danas uvodimo bananu, jeste je vi mješali s nečim ili samu dajete?

ivymicek
    03. Veljača 2019. 13:51

lucy233

Jutro cure..
    Noć tako-tako imali smo jedan period od 3-6 spavanja pa opet dobro
    Majo, moj nikad ne ide leć prije 10.. ujutro se digne oko 8, prvi spavanac ima u 12 drugi oko 16:30,17 i to je to od njega.
    Danas uvodimo bananu, jeste je vi mješali s nečim ili samu dajete?

Ja ssm dala samu ali mislim da  Mu baš nije sjela a ni odgovarala. Bila mu je slatka a tu cijelu noć se frkao. Možda i nijr bilomod banane nego eto tako.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Marijaa30
    03. Veljača 2019. 13:55

Ej cure 😁
    Zao mi je zbog neprospavanih noci, valjda ce nam se svima to promijeniti. Ivan sad, hvala Bogu, kak vise jede, samo se jednom po noci budi za jesti 😊 nek tak ostane 😋 u biti, moze i da cijelu noc spava, ali...🙄
    Nisam se javljala jer smo imali strke. U srijedu smo bili na vađenju krvi, na zalost, neutrofili se jos nisu povisili, tak da je dijagnoza neutropenija jos prisutna. Ima li koja iskustvo s neutropenijom?
    U cetvrtak smo isli k pedijatrici, pokazala sam joj crvenilo od osipa, to je blagi dermatitis, dala mi je neki fluid za pranje od biovitalisa i neki losion na recept kaj su nam pripremili u ljekarni. Vec se sve povuklo, samo je jos suha kozica. Al to kad potrosim taj losion iz ljekarne, onda imam emulziju od biovitalisa za obnavljanje koze. To mi je isto dala.
    E sad, ne znam kaj je na stvari...stavila sam upite na face pa su mi napisali da moze bit zbog zubica. Ivan jede sad od 120ml do 150ml po obroku. Jede u 2 navrata, pojede npr 100ml podrigne i sad nekad hoce iz flasice, a nekad mu dam na zlicu pa pojede.
    Vidjela sam da su dolje jedinice nabubrene, al nije niat crveno. Bijelo je i gore vise strse...

26.8. Ivan 💙💙

Marijaa30
    03. Veljača 2019. 13:57

Kaj se tice uspavljivanja, ja sam i dalje ostala da ga malo ponosim i zaspim. Al sad lakse skuzim kad mu se spava... spava popodne do 5, 6 najkasnije i u 9 natrag ide. Tj, u pola 9 mu dam jesti, malo se jos poigram i idem ga njihati polako i do 9 vec spava. I sad ima hranjenje između 3 i 4, i spava do pol 8, 8.

26.8. Ivan 💙💙

04. Veljača 2019. 08:49

Jutro mamice i bebice😘. Marija super da Ivan bolje papa sada🙂. Nadam se da će mu i ostalo uskoro biti bolje, vjerojatno treba vremena da sve dođe na svoje nakon rote i klostridije. ..kaj se banane tiče probao je par puta ali ju izbjegavam jer ionako muku mučimo s kakicom bez obzira kaj sad i bolje pije..Nestle zob i šljiva ili kukuruzne pahuljice pomažu,i suhe šljive kuhane s batatom i jabukom,al ak papa rižu,mrkvu opet smo na početku..

• Maja82
    04. Veljača 2019. 10:54

Marija super za spavanje i kozu! Cini ti se to malo po obroku ili? S neutropenijom nemam iskustava.. ne znam koliko moze kod beba potrajat. Kaj veli pedi? Trebate dodatne neke pretrage ic?
    Ena sljive suhe namaces prije il ih samo zblendas sa svime?
    Moja curka se pocela vuc naprijed rukama! Nije da puze al ne ide vise samo.unatrag. i juce se na koljena i ruke kratko dizala.
    Danas sam joj radila kruska jabuka i gris od prosa.. cekam da se ogladi jos malo pa da probamo. Meni je fino, ko palenta nekak tekstura..

04. Veljača 2019. 11:39

Maja82

Marija super za spavanje i kozu! Cini ti se to malo po obroku ili? S neutropenijom nemam iskustava.. ne znam koliko moze kod beba potrajat. Kaj veli pedi? Trebate dodatne neke pretrage ic?
    Ena sljive suhe namaces prije il ih samo zblendas sa svime?
    Moja curka se pocela vuc naprijed rukama! Nije da puze al ne ide vise samo.unatrag. i juce se na koljena i ruke kratko dizala.
    Danas sam joj radila kruska jabuka i gris od prosa.. cekam da se ogladi jos malo pa da probamo. Meni je fino, ko palenta nekak tekstura..

Ne namačem ih,skuham sve zajedno i izblendali. Ovo zvuči fino😀. Bravo za dizanje na koljena. Ja imam osjećaj da Miha nebu pitao jer je na rukama i koljenima već dugo,ljulja se i kreće unatrag ali naprijed nikako,i u tom položaju se gura na noge ko da hoće ustati...neznam kaj da mu više skuham danas..za nas svekrva kuha gulaš a ja ću kasnije pohati lignje,uz to pomfri i domaći tartar..to nam više ko desert dođe😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.