Ma da, ode on na posa danas i vjerojatno i sutra. Nema pauze za mene a bome ni spavanja. Pocinjem mislit da cu se ipak bolje naspavat ako on ne spava kraj mene nego u svom kreveticu. Ovako san non stop budna jer legenda dize noge, vrti glavom, udara rukama i grebe poplun cilu noc. Luda sam.
Etericna ulja kupim u biljnoj ljekarni ili u farmacia ljekarni. Ja stavim doslovno jednu kap u litru vode i to mi ide na cijeli dnevni boravak koji nije bas mali..
Startam s treningom sljedeci tjedan napokon! Jedva cekam pokrenit se. Eto mamice ugodan dan vam zelimo! 😘
😂😂 točno ko da si Mihino spavanje opisala tak da te kužim skroz..drži se🤗😘
Onda sve znas 😂
E kad su se vasi bebaci uspili okrenit s ledja na stomak? Moj D uspije sa stomaka na ledja ali obrnufto samo uz moju malu pomoc.
Jako rano - s dva mjeseca trbuh na ledja, s tri mjeseca ledja na trbuh, sad nema di je nema
Pretpostavljam da je volila bit na trbuhu? D je do nedavno vrista cim bi ga stavili na trbuh 🤣 bas je mrzio.. I sad mu dosadi za 10min
Crtiće čuvam za kraj kad sve drugo ispucam jer joj sve brzo dojadi,bojim se da ne bi i oni 😂 danas nervoza na najjače dobar dio dana,nosić sve vise začepljen i to joj jako smeta..sreća pa još nema ni 7 kila jer mi je većinu dana na rukama il u klokanici 🤭
Dinosaurus leđa trbuh se okrenula s 4-4,5 mj,a trbuh leđa nekih mjesec dana kasnije..i ona obožava biti na trbuhu,sad pogotovo kad tako lakše hvata igračke,vrti se u krug,uspije malo i u rikverc..polako se pokušava i postaviti na sve 4,al ju guzica prevagne u stranu 😂😂
Imate koji dobar prijedlog za poklon za krštenje curici od najbolje frendice?nekako nisam za zlato,a htjela bi nešto da joj bude uspomena 🤔
Crtiće čuvam za kraj kad sve drugo ispucam jer joj sve brzo dojadi,bojim se da ne bi i oni 😂 danas nervoza na najjače dobar dio dana,nosić sve vise začepljen i to joj jako smeta..sreća pa još nema ni 7 kila jer mi je većinu dana na rukama il u klokanici 🤭
Dinosaurus leđa trbuh se okrenula s 4-4,5 mj,a trbuh leđa nekih mjesec dana kasnije..i ona obožava biti na trbuhu,sad pogotovo kad tako lakše hvata igračke,vrti se u krug,uspije malo i u rikverc..polako se pokušava i postaviti na sve 4,al ju guzica prevagne u stranu 😂😂
Imate koji dobar prijedlog za poklon za krštenje curici od najbolje frendice?nekako nisam za zlato,a htjela bi nešto da joj bude uspomena 🤔
Mi smo dobili dječju Bibliju,kaj mi je recimo super za uspomenu🙂
Ej cure, nisam se uspjela javiti prije. Prosla noc je bila koma, po danu je spavao dva put po pola sata, onda sam ja legla s njim u 4 i spavali smo do 6 😋
Majda, super za kardiologa, i kg i cm 😊 pravi decko 😊
Ja sam danas probala Ivana uspavljivati tak da sam ga stavila umornog u kinderbet i da mu pricam, mazim ga i to, al onda se tek razljutio 😋 digla sam ga i plesala s njim i zaspao je za 10 min 😋
Sad se vrti na jednu i drugu stranu, nemirno spava. Nikaj, pozdravljam vas! Laku noc 😊
26.8. Ivan 💙💙
Možda da im uzmeš fotkanje kod fotografa?! To mi se ne čini tako skupo a lijepa će im biti uspomena.
Nadam se da ćete dobro spavati i da se A neće puno buditi.
Curkice koje su bez pomoći držim fige za morne dane.
Kaj se tiče spaavanja i Vid je danas koma i po danu a evo već 4-ti put cicki od uspavljivanja.
Za utjehu sam si popila bambus i ispekla kokice.
Noćica curke
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Mi smo dobili lijepih privjesaka narukvice cak i zlatnik al naj su mi slicice tipa angeleki za sobicu, djecja Biblija i tako. Fora je fotkanje ideja!
Joj kokiceeeee! Danas kupujem😁😁😁
Mamice pa di ste?? Kako je prošao dan? Kod nas ok,s jednim spavance od par minuta i jednim od sat i pol,sad je opet zaspao,još moramo papati za 2 sata al probudio se bude on i prije..papao danas kašicu od zobi i suhe šljive,neku bio kašicu kupovnu krumpir,pastrnjak i govedina(ak sam dobro prevela s njemačkog😂😂) i bilo mu je fino,pa jedan karamelino..i sad neznam kaj bum mu dala..vi pričate o uvođenju drugog obroka a naši su svi kruti kad neće mlijeko čisto..nije ni čudo da imamo problema s kakicom...jučer sam se opskrbila s papicom za njega,nešto povrća,prosa,žitarica,Lina,piletinu mu kupim svježu najrađe..razmišljam da mu koji dan jedan obrok dam samo juhicu pa kolko hoće,jel bi se najeo toga?
Evo i nas... Damas nervoznjikavi i kenjkavi. Spavanje nikako... Slabo je i jeo danas.
Kakanje nam je prešlo u svaki drugi dan?! Jel se kome promjenio ritam kakanja od uvodođenja dohrane.
Ena mi smo na dva obroka i na cicki naravno. Tešjo je to kad neće mlijeko a treba im. Mlijeko je baš teško kombinirati. Ja kad dajem ad onda umješm u voće ili umješam u žitarice. Niš se ne buni pa mu je valjda ok.
Moj neće niš na bocu pa mj je tak teško dati vode.. valjda nije žedan .Imamo onu kkjunašicu ali je ona kaj sprečava proljevanje pa iz tog ne zna vuć.
Eh da.. kakva su vam uspavljivanja. Nama koma, nikako se smiriti. Pa me traži rukom, pa me mazi, pa me gleda, pa razvlači moju majicu.. aaaaaaa i onda se onesvjesti...
Eto to sam htjela napisati. Nadam se da će sada duže spavati jer moram pod tuš a i s mužem mi ne u planu film kokice i bambus 🎉
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Evo i nas… Damas nervoznjikavi i kenjkavi. Spavanje nikako… Slabo je i jeo danas.
Kakanje nam je prešlo u svaki drugi dan?! Jel se kome promjenio ritam kakanja od uvodođenja dohrane.
Ena mi smo na dva obroka i na cicki naravno. Tešjo je to kad neće mlijeko a treba im. Mlijeko je baš teško kombinirati. Ja kad dajem ad onda umješm u voće ili umješam u žitarice. Niš se ne buni pa mu je valjda ok.
Moj neće niš na bocu pa mj je tak teško dati vode.. valjda nije žedan .Imamo onu kkjunašicu ali je ona kaj sprečava proljevanje pa iz tog ne zna vuć.
Eh da.. kakva su vam uspavljivanja. Nama koma, nikako se smiriti. Pa me traži rukom, pa me mazi, pa me gleda, pa razvlači moju majicu.. aaaaaaa i onda se onesvjesti…
Eto to sam htjela napisati. Nadam se da će sada duže spavati jer moram pod tuš a i s mužem mi ne u planu film kokice i bambus 🎉
Da,tak mu i jedino mogu uvaliti mlijeko,u žitaricama ili slično,ajde barem mi još cicu hoće...Mihek ti isto kaka sad više svaki drugi dan pa pokušavam da pije više i te neke namirnice da ga potjera...uspavljivanje samo i jedino na cici,drugačije neide,osim ako je jako umoran a nismo doma pa zaspi na meni dok ga nosim..ili u autu u jaju🙂. Uživaj u filmu,kokicama i bambusu. Laku noć mamice i bebice,mirno nam bilo😉🙂
Večer curke! Hvala za prijedloge 😊 o Bibliji sam i ja razmišljala,a fotkanje je super al nažalost otpada jer već imaju dogovoreno
Kod nas dosta nervoze danas,umorna pa ne može zaspati,pa nos zastopan,u jednom trenu ju toliko uhvatio kašalj da je povratila,al kasnije se primirilo..rekla sam da su mi crtici rezerva za kraj?naravno da ih nije doživljavala uz inhalator 🙈 pa se mama opet morala glupirati,pjevati,oponašati zvukove,izvoditi igrokaze s plisancima 😂😂
Nadam se da će noć biti donekle mirna jer je i mene počelo loviti-nos curi,počela kašljati,grlo grebe..najgore kaj će me kihanje i kašalj uloviti taman kad će ona cicati i trebati zaspati dalje 🤦♀️
Želim vam svima da se naspavate,laku noć 😘😘
Sortiraj odgovore
Najstariji