Ivy bravo za Vida i vojničko puzanje 👏👏
Lucy i Marija bas su vam slatki malci 😍😍
Marija ma imate vi vremena za krenuti s kašicama,nek se on skroz oporavi pa onda polako ☺️ I bravooo za okret 👏👏
Mandarina super za kasicu 👏 A će za par dana biti 6 mj i htjela sam danas isprobati sportsko i dal će uopće htjeti u kolica,al sad frajerica spava 🙈 čekaju i kašica i šetnja...Naše sportsko ima i nulti i poluležeći položaj pa bi tako isprobali,a sjedeći tek kad se posjedne sama
Mi smo prešli u sportski dio par dana pro
Ije šest mjeseci, ali vozimo se i dalje na nultom položaju..rijetko kad u polusjedećem.
Mislim da se u tom nultom položaju stvarno rano može biti tako da nema straha.
Bravo za vojničko puzanje i za kašice :)
F je danas nemoguć, zubi ga muče grozno,a ja kako polažem vozački sutra moram izbivat iz kuće i ujutro i popodne a dragi nije kući.. već mi je žao mame i kako će nosit debelog dječaka satima 😅
Hej curke. Naporan dan iza nas.
Mi i se vozimonu sportsim dijelu nismo skroz u nužtom ali nismo ni u sjedećem.. neki polusjedeći položaj. Ako se može vozi mora vidjeti sve oko sebe..
Mi danas ok slavali nadam se da ćemo i noćas...
Noćica mame i bebe
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Moj Ivan zaspi oko pol 9, 9 i onda se jos 2 put sigurno probudi za pol sata negdje. to nije radio prije. Ne znam 😋
Papanje danas bolje, jucer je vec bilo. Nadam se da bude tak dalje.
26.8. Ivan 💙💙
Marija super da Ivan ljepo papa,nek tak i ostane😘🤗,Miha je skroz odbacio mlijeko,tj jučer je popio čak 90 ml na bočicu i poslje više ne,već dugo je to tak sad,ponudom mu pa ako neće smućkam nešto na tom mlijeku..nalijevam ga čajem kroz dan jer mi se inače sav začepi od te krute hrane i sad je dobro,Hipp od komorač,kima i anisa,svako malo po par žličica tak da popije bar 150 kroz dan..kak vaši malci spavaju kroz dan? Moj baš i ne,sad je kao treća tura dnevnog spavanja al prva dva mi se svako malo budio i tražio cicu tak da ih ni ne računam,sad spava već valjda sat vremena...mogli bi i mi sportski dio na kolica,tj morali bi,u jaju su mu noge skroz vani,presmiješno izgleda..i moramo autosjedalicu kupiti...kaj ima mamice? Barbara nas je zaboravila😭,ko i ostale cure koje su na Facebook u...i Franovamamita 😭😭,fale mi..
Moj Ivan zaspi oko pol 9, 9 i onda se jos 2 put sigurno probudi za pol sata negdje. to nije radio prije. Ne znam 😋
Papanje danas bolje, jucer je vec bilo. Nadam se da bude tak dalje.
I moj ti se isto tak busi. Navečer kad zaspi od 8 do 11 se budi nekad i do 5 puta. Prvi puta je uvijek pola sata nakon što ga spustim.
Oslično za papanje!!!
Ena nemam utjehu za spavanje jer ni vid nije baš spavalica. Nekad spava 3xpo pol sata .nekad odspava sat i pol ali izmedu ima jedno ili dva cicanja.
Super da hoće tako popiti na žličicu. Ja isto dajem ali vid još i ciki a bočicu meće nikako.
Da svi su na faceu , tamo je aktivno ali ne uspijem sve popratiti.
Ena ti i Miha ste predivni 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰.
Nama je sutra 7 mj 😱
Ne mogu si zamisliti da bih za 5 mj išla raditi i ostavoti ovo čudo(vište) baki na čuvanju.
Kaj sam još htjela ne stignem se javiti prije jer malca vodim svaki dan na klizanje pa sam na knap sa vremenom.
Eh da možda bu Miha htio kravlje mlijeko kad dode na red... Bitno da cica i da pije čaj.
Noćica klokse
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
I A se većini navečer još par puta probudi prije nego uopće i ja legnem..jučer se prvo nakon pol sata,onda malo odspavala i onda opet par puta zaredom..tako da sam na kraju legla skoro u 1 😕 a dnevna spavanja većinom budu 3 i to u zadnje vrijeme po pola sata do 45 min..danas je bila iznimka-sat vremena,sat i pol u šetnji i nastavila još doma 20-tak min i poslije još nekih sat vremena..znaci mogla bi mi naplatiti večeras🤦♀️
Marija bravo za Ivana i papanje 👏👏
Ena preslatko 😍😍😍
Ivy sretnih sutrašnjih 7 mj 🎉😘 vrijeme ide ko ludo,bas sam i ja razmišljala kako će povratak na posao začas stići 😕 nama prekosutra 6 mj
Mi s tekućinom zasad nemamo problema,kad vidi svoju kljunasicu izgleda ko mama kad vidi čokoladu 😂😂😂
Cure,kaj kombinirate za večernje kasice?mislim da bi joj iduće uvela večernji obrok pa trebam ideje 😊
Idem probati spustiti cicalo u kindac,pojesti nešto i pod tuš..laku noć 😘
Hvala curke😘. Ivy Mihica već je i na kravljem mljeku(za gris samo zasad),probala sam mu i ovak dati al opet na bočicu nema šanse a na žličicu više prolijemo nek popije😂😂.
Pharmama super kaj hoće piti curka,M samo grize tu kljunašicu tak da niš ni od te bočice😂😂.. imamo uvjek neke mliječne kašice na večer,ili neki Lino ili od Hippa ili Nestlea žitarice zob i šljive,to voli. Laku i mirnu noćicu vam želimo 😘😘
Ena,predivna slikica !
Eto Miha je točno ko ovaj moj zadnji,taj otkad je okusio žlicu nikad više nije pojeo flašicu,a još manje samo mlijeko,neeeema šanse-Kak su to mali prefriganci,točno zna kaj hoće neš ti njega zeznut .
Ja ću pričekat još nekih tjedan dana pa probat opet sa kašicama.Ak opet ne bu to baš klapalo,odgađam onda do 6 mjeseci,kaj drugo.
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Sortiraj odgovore
Najstariji