Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivymicek
    11. Siječanj 2019. 20:48

O siroček mali Ivan. Baš vas neće.
    He he 6xmama nek su oni izmislili sve živo ali moj vido najviše voli sve što ne smije.marqmice, papire, daljinske mobitele.
    Danas je toliko plakao dok nis o krenuli u šetnju kolicima da mi je od muke i nobitel ispao i naravno razbio se. Baš sam si bila jadna. Sad sam si već ok.
    Danas sam si fini ručak složila, počela sam nesti paradajz 🎉, salatu od tune s bulgurom, mrkvom, rajčicomu umaku od skyr sira i senfa..  mmmmmm mmm 
    Moj isto nw vvoli sam krumpir moram ga s nečim prikriti.  Nekad s mrkvom a nekad s tikvom.
    Palentu jedemo, rižu još ne jer nam ne bila teška ali mogla bih je ponovo probati i neke žitarice iz dma i sinalac od hippa koje voli jer su slatke 
    Nadam se da će nam svima noć biti ok.
    Nočica

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

pharmamma
    11. Siječanj 2019. 23:11

Marija i ja na tvom mjestu ne bih davala boulardii soj,on je vise protiv proljeva nego za oporavak crijevne mikroflore nego probiotik (lakto- i bifidobakterije)
    Nisam se stigla prije javiti jer smo popodne proveli u bolnici..A počela povraćati svakih 10-tak min,zovem pedijatricu i kaže nam da je puno rote i adenovirusa i da nakon ovog skoro sigurno slijedi temp i proljev,da je ovo puno povraćanja za nju tako malu i da nam preporuča da odemo u bolnicu..skoro da nije htjela cickiti,skroz se umirila pa smo za svaki slučaj otišli..srećom nalaz krvi ok,smirilo se i povraćanje,živnula je,cickila bez da povrati pa su nas pustili doma..mene glava rastura jer u svoj toj strci nisam jela od 9 ujutro do navečer 😕 idem sad spavat i dežurat svako malo 
    Želim vam mirne noći i sto manje buđenja 🤞

ivymicek
    12. Siječanj 2019. 07:39

pharmamma

Marija i ja na tvom mjestu ne bih davala boulardii soj,on je vise protiv proljeva nego za oporavak crijevne mikroflore nego probiotik (lakto- i bifidobakterije)
    Nisam se stigla prije javiti jer smo popodne proveli u bolnici..A počela povraćati svakih 10-tak min,zovem pedijatricu i kaže nam da je puno rote i adenovirusa i da nakon ovog skoro sigurno slijedi temp i proljev,da je ovo puno povraćanja za nju tako malu i da nam preporuča da odemo u bolnicu..skoro da nije htjela cickiti,skroz se umirila pa smo za svaki slučaj otišli..srećom nalaz krvi ok,smirilo se i povraćanje,živnula je,cickila bez da povrati pa su nas pustili doma..mene glava rastura jer u svoj toj strci nisam jela od 9 ujutro do navečer 😕 idem sad spavat i dežurat svako malo
    Želim vam mirne noći i sto manje buđenja 🤞

Hjooj pharma baš mi je žao... Nadam se da ste bar nešto odspavače i da je A sada dobro. Grozno je to povraćanje pogotovo kada povraćaju nakon cickanja...

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

mamica1985
    12. Siječanj 2019. 08:19

Ajme pharma, bas mi je zao, nadam se da joj je sad dobro i da si uspjela odmoriti. Nama noc slicna onoj jucerasnjoj.

12. Siječanj 2019. 09:49

pozdrav mamice😀

12. Siječanj 2019. 09:49

Pharmama baš mi je žao zbog Anastazije,nadam se da je sad već ok😘🤗

12. Siječanj 2019. 11:51

Ena, mali čovjek ti je prekrasan.. 😍😍

Kad čitam kakvu muku imaju druge mamice, dođe mi da se pokrijem jer se žalim na svoju malu nespavalicu..😣
     Cure izdržite, bude to sve dobro 🙏 Šaljemo svima puse 😘

mamica1985
    12. Siječanj 2019. 13:06

Ena31

pozdrav mamice😀

Pa bok mali frajeru puzacu 😘😘😘

Marijaa30
    12. Siječanj 2019. 14:22

Ne znam je li boulardi pomogao, al vec jucer, 2.dan je jeo super. I danas dobro jede, al dala sam mu waya kapi. 6xmama, budem pitala za te probiotike, al pise na uputsvima od 6mj na dalje...
    Pharma, hvala na savjetu... nadam se da Anastazija vise nebu povracala!
    Ena, Miha je pre pre 🤩🤩
    S cim vi mazete pregibe po vratu? Ja sam do sad s celicevom kremom kak i guzu, al se stalno od dekice i tamne obleke polovi pa je ko zmazani. I sad sam prekjucer ga s johnsons uljem namazala okolo vrata i sve mi je dobio pristice i crveni je. Sad to perem s kamilicom i natrag s celicevim masti mazem. Uzas kaj sam napravila 😥

26.8. Ivan 💙💙

12. Siječanj 2019. 14:55

Marijaa30

Ne znam je li boulardi pomogao, al vec jucer, 2.dan je jeo super. I danas dobro jede, al dala sam mu waya kapi. 6xmama, budem pitala za te probiotike, al pise na uputsvima od 6mj na dalje…
    Pharma, hvala na savjetu… nadam se da Anastazija vise nebu povracala!
    Ena, Miha je pre pre 🤩🤩
    S cim vi mazete pregibe po vratu? Ja sam do sad s celicevom kremom kak i guzu, al se stalno od dekice i tamne obleke polovi pa je ko zmazani. I sad sam prekjucer ga s johnsons uljem namazala okolo vrata i sve mi je dobio pristice i crveni je. Sad to perem s kamilicom i natrag s celicevim masti mazem. Uzas kaj sam napravila 😥

Hvala😀,super da Ivek bolje papa. Ajoj,nezz,meni rekla patronažna još prije da slobodno sudocrema stavim malo kad bude crveno i prati čistom vodicom samo. Mamica ma ne puže on još,samo se tak nastavi😂,ili krene u rikverc😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.